Zpět na články

Zlepšení vztahů

Darujte zahradní květinu, vypěstovanou v přirozeném prostředí (ne skleník). Pokud jste květinu pěstovali sami nebo ji aspoň sami trhali, je účinek jistější, zvláště myslíte-li při trhání na usmíření a je čas po novu.

Zlepšení vztahů

Jiné kouzlo:
Vpravte očarovávané osobě cokoli do jejího prostředí, ať už darem, položením v bytě, všitím značky na oděv. Na oplátku si něco vezměte, co patří této osobě a co vy budete mít odteď ve své blízkosti. Pak si udělejte čas a klid, vypněte mobily a jiné rušiče a zadívejte se na uzmutý předmět, představte si osobu i svlůj předmět v její blízkosti a vyšlete dobrou emoci, například radost nebo touhu nebo omluvu. Dejte si pozor, aby se nevmísilo nic, než tento jeden pocit. Pak se rozlučte a kouzlo ukončete.
Můžete opakovat, ne však déle než 14 dnů.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Zdolání panické ataky

Emoce a naděje

V poslední době se zamýšlím nad příčinami, které spouští panické ataky nebo úzkosti a nad možností jak je zpracovat nebo jim předejít.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu