Zpět na články

Výsledky ankety „Psi podle zvěrokruhu“

Výsledky ankety „Psi podle zvěrokruhu“ Kromě toho, že jsem profesionální astrolog, tak jsem také velký milovník zvířat – zejména psů, ale v poslední době i koček.

Výsledky ankety „Psi podle zvěrokruhu“

Kromě toho, že jsem profesionální astrolog, tak jsem také velký milovník zvířat - zejména psů, ale v poslední době i koček.

A samozřejmě jako chovatel jsem si nemohl nevšimnout, že každý z mých psů (bylo za mého života, zatím 10) měl ( až na jednoho - toho současného je inkarnací jednoho z předchozích psů a narodil se s hvězdičkou na hrudi - asi abych jej poznal neb předtím byl dalmatin a teď kříženec labradora a nejspíš dogy), jiné vlastnosti, jiný způsob chování, byl prostě jinou psí osobností.

A protože jsem narozen v analytickém znamení Panny, tak mě jako astrologa napadlo, zda se nějak i na psím charakteru, nepodepisuje to, v jakém jsem znamení.

A od toho byl už jen krůček k oslovení provozovatele webu Zverokruh.cz , se kterým jsem začal spolupracovat, zda bychom nemohli spolu uspořádat anketu a zeptat se majitelů psů, zda jejich charakter, odpovídá znamení, ve kterém se narodili. Udělali bychom to tak, že by chovatelé byli vyzváni, aby se podívali do očkovacích průkazů, kdy se ten jejich miláček narodil a pak v seznamu vlastností, které bych k jednotlivým znamením připravil, pohledali, zda ty vlastnosti odpovídají zcela, napůl nebo vůbec ne.

A protože jsme se domluvili, tak anketa proběhla a k mému potěšení mohu konstatovat, že výsledky ukazují na to, že ANO.

Konkrétně cca 70% chovatelů odpovědělo, že vlastnosti jejich psů, odpovídají tomu, co platí pro znamení ve kterém se narodili. U zbylých 30%, vlastnosti odpovídaly tak napůl.

A to je pro mě a doufám, že i pro ostatní, skvělá zpráva, která konkrétně mě inspiruje k pokračování. Tentokrát se už ale nebudu zaměřovat na zvířata, ale na lidi. A po dohodě s webem, jsme se domluvili, že budeme pokračovat v anketách a to konkrétně, zaměřených na kontroverzní vlastnosti jednotlivých znamení. Začneme vlastností, možná nejkontroverznější "Které znamení je dle vašich osobních zkušeností, to "NEJPROMISKUITNĚJší".

Výsledky pak okomentuji z pohledu profesionálního astrologa a zamyslím se nad tím proč tomu tak je a co tedy s tím ...

Mimochodem, zrovna nedávno jsem se stal majitelem nebo spíše vlastnictvím - nyní čtyř měsíčního kocourka Freda. Je hodně divoký a zároveň neskutečně mazlivý, přítulný a na mě fixovaný. Chodí za mnou jako pes, venku je rád, ale mnohem raději je v domě a pokud vidí, že odpočívám, což je obvykle večer u nějakého filmu v TV, tak okamžitě přiběhne, lehne si na mě, odhalí bříško a při mém drbání, slastně usne. Když pracuji u stolu, lehá si mi na šlapky nebo mezi šlapky nohou. Pravidlem také bývá, když se po noci ráno znovu setkáme, že se mi snaží hlavou silně otírat o tvář a celý svůj čenich strčit do jedné nebo druhé nosní dírky. Také se mě snaží láskyplně kousat do břicha nebo krku ...

Překvapí snad někoho astrologie znalého nebo někoho narozeného ve znamení Raka, že
i kocourek je Rak?

Pokud někdo neví, jaké jsou typické vlastnosti znamení Raka, tak tady jsou:

Kladné stránky

orientace a péče o domov, smysl pro rodinu a tradice, citlivost, pečovatelské a ochranitelské sklony, přičinlivost, přítulnost, mazlivost - nutně potřebuje kontakt, obětavost, mateřskost, citovost, houževnatost, činorodost, vstřícnost, nekonfliktnost, intuitivnost, výtečná paměť a představivost, komunikativnost, empatičnost, předvídatelný

Záporné stránky

přecitlivělost, láska - která bere svobodu a dusí, sklony k závislosti na citových partnerech, náladovost, bojácnost, choulostivost, nedůtklivost, setrvává v ublíženosti, bojácnost, ovlivnitelnost, podléhání iluzím, idealismus, snadná zranitelnost, sebelitování, sklony k citovému vydírání, pláč, hysterie

Přeji všem rozzářenou auru a hvězdnou cestu životem - www hvezdnoucestou cz vám přeje váš hvězdný průvodce Milan Gelnar www astrosfera cz

Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu