Zpět na články

KTERÉ ZNAMENÍ MÁ NEJVĚTŠÍ SKLONY K SEXUÁLNÍM EXPERIMENTŮM (skupinový sex, swingers párty, sex na veřejnosti atp.)?

Vyhodnocení ankety a vyhlášení nové - Které znamení má největší sklony k netradičním sexuálním experimentům?

KTERÉ ZNAMENÍ MÁ NEJVĚTŠÍ SKLONY K SEXUÁLNÍM EXPERIMENTŮM (skupinový sex, swingers párty, sex na veřejnosti  atp.)?

Konečné výsledky ankety ke dni 15.12.2022

Výsledky ke dni 14.12.2022

Hlasovalo 1 208 respondentů.

Uplynul více než měsíc od doby, kdy jsem se domluvil s provozovatelem webu Zverokruh, Rande a Seznamka na spuštění projektu "Kontroverzní vlastnosti jednotlivých znamení".

Po tuto dobu měli možnost návštěvníci těchto webů odpovídat na anketní otázku: "Které znamení je podle vašich osobních zkušeností, to nejpromiskuitnější.

A dosavadní výsledky ankety pro mne, nebyly nijak překvapivé.

Dá se říci, že hlasování rozdělilo jednotlivá znamení na 2 skupiny.

Do silné trojky těch nejpromiskuitnějších znamení patří v pořadí:

  1. Berani se 16% a 194 hlasy
  2. štíři se 15% a 186 hlasy
  3. Blíženci se 13% a 163 hlasy

Dá se říci, že v pomyslném závodě vyhráli ohniví, akční, bojovní a jednoznační Berani. Důvodem je zřejmě to, že v rámci živlů, jsou složeni s ohně a vody. Oheň je akčnost, dynamika, bojovnost, nadšení atp., Voda zase citlivost, vnímavost, schopnost napojovat se na energii těch druhých. Ze svého pohledu astrologa, to vnímám tak, že Beran procítí energii případného partnera opačného pohlaví a pokud vycítí přízeň, tak jeho vládce Mars, zavelí jít do akce.

V závěsu o deset hlasů méně jsou štíři. O těch je zase známo a anketa, jež probíhá na serveru ona.idnes.cz, to potvrzuje, že v oblasti sexu jsou štíři sexuálními Bohy či Bohyněmi. Podle zde rovněž cca měsíc probíhající ankety si to myslí cca 70% těch co se štíry měli nějakou sexuální zkušenost, 20% na základě své zkušenosti tvrdí, že jsou průměrní a jen 10% hodnotí sexuální zkušenost se štíry, jako fiasko.

Je tedy pravděpodobné, že je jejich sexuální náruživost vede k promiskuitě.

A s menším odstupem jsou Blíženci. U nic je to také jasné. Ty jednak ovládá velká zvědavost a také to, že typický Blíženec to má tak, že je vnitřně rozpolcený. To znamená, že se v něm navzájem perou dvě duše, přičemž jedna vždy chce opak toho, co chce ta druhá. A záleží na tom, která duše, zrovna převažuje. Zda ta co chce být věrná nebo ta zvědavá atp..

S větším odstupem, jsou pak zbývající znamení.

Na posledním místě jsou nepřekvapivě s 4% a cca 1/3 hlasů oproti Beranům - Váhy a Ryby.

U Vah je to jasné - jsou váhavé a to jim brání se rozhodnout a věc odloží na později (rozuměj nikdy), zda ano či ne a Raci jsou citlivé znamení tradicionalistické, které je zaměřeno na domov a rodinu. Milostné úlety jsou pro ně, tak hodně problematické.

A protože naše domluva, byla na téma "Kontroverzní vlastnosti jednotlivých znamení", tak nyní jsem nachystal další třaskavou otázku a to:

"Které znamení je podle Vašich osobních zkušeností, to co v sexu projevuje největší sklony k experimentování či netradičním postupům (skupinový sex, swingers párty, výměnu partnerů, sex na veřejnosti atp.)?"

A představa je zase stejná:

Každý kdo bude hlasovat, tak se zamyslí, koho ze svého okolí s takovou vlastností zná (a z vlastní zkušenosti vím, že v každé skupině lidí se minimálně jeden takový jedinec nachází) a napadne jej např.: "Karel - ten mi pořád dělá nějaké návrhy, chce něco zkusit, přesvědčuje mě atp. A kdy on to slavil narozeniny? Koncem března jsme přece slavili ... " A hlasuje pro znamení, které panuje koncem března ...

Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu