Zpět na články

Ne-tlačit na pilu

Aspekt Merkur v konjunkci se Sluncem v kvadratuře na Merkur, mohou vnést někdy chaos do myšlení

Ne-tlačit na pilu

Ne-tlačit na pilu

Dneska se fakt musím smát, když si vzpomenu na rčení "jak na nebi tak na zemi". Na obloze je dnes zajímavá konstelace. Slunce spěje do konjunkce s retrográdním Merkurem v blížencích. Tato konjunkce tvoří kvadraturu s Neptunem v rybách a ještě je částečně ovlivňována trigonem od retrográdního Saturnu ve vodnáři.

Když se pokusím vyložit, jak na mně působí tato konstelace, tak bych ji parafrázovala asi takto. Velká chuť něco zdolat intelektem (Slunce s Merkurem v blížencích), k čemuž dodává potřebnou vytrvalost trigon od Saturnu ve vodnáři. Zádrhel je v tom, že Neptun, který je v kvadrátu na Merkur, do toho vnáší zmatek a tak se točím v kruhu. Nedaří se mi umístit obrázek k článku a i přes další pokusy to prostě nejde. Někde je chyba a mně se nedaří, i přes usilovné myšlení a snažení, ji odhalit. Tak to tedy asi musím "pustit" a počkat až se aspekty (možná i hlava) uvolní.

A o tom to možná někdy je. Přílišné tlačení na pilu nás zbytečně vysiluje a výsledek je "nula od nuly pošla" :-)

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu