Zpět na články

Nejprotivnější znamení zvěrokruhu

Vyhodnocení ankety "Které znamení nejraději porušuje sexuální TABU" a start ankety nové

Nejprotivnější znamení zvěrokruhu

Nejprotivnější znamení zvěrokruhu

Výsledky ankety "Které znamení nejvíce porušuje sexuální tabu ke dni 25.1.2023

Hlasovalo 968 respondentů.

Opět uplynul nějaký čas od zahájení poslední ankety a to na téma sexuální tabu.

A opět výsledky ankety jsou zajímavé a ukazují na to, že mezi jednotlivými znameními existují v přístupu, velké rozdíly. Lze tak soudit, že tvrzení materialistických skeptiků, že astrologie je blbost, že jsou to jen výmysly, pro důvěřivé hlupáky, rozhodně nejsou opodstatněné. Jak jinak vysvětlit propastný rozdíl mezi hlasy pro nejsexuálnější znamení štíra na straně jedné a hlasy pro diplomatické, na krásu zaměřené, váhavé znamení Vah?

A jak se dají okomentovat ta medailová umístění?

U štírů je to jen potvrzení toho, co se všeobecně ví, že je sex a sexualita ovládá a to i přes to, že to nikterak navenek najevo, nedávají, Blíženci na druhém místě potvrzují svou nezměrnou zvědavost a ochotu vyzkoušet vše a třetí Lvi, se díky své potřebě předvádět a toužit po obdivu a pochvale, také nezaleknou ničeho.

Umístění znamení na konci žebříčku, lze také poměrně snadno okomentovat. O posledních Váhách již bylo napsáno, že mají rády nekonfliktnost, krásu a harmonii, což mnohé tabuizované praktiky, rozhodně neprezentují, předposlední Ryby jsou zase jemné, něžné, idealistické, takže ani zde nelze hledat nějaké sklony k sado - masu atp., a konečně Raci, kteří jsou také na chvostu, mají snadné vysvětlení - jsou zaměřeni na domov, rodinu, tradice a to znamená, že ani sem nějaké extrémní sexuální praktiky, nebývají.

A protože doba je teď hodně dramatická, tak můžeme zkusit další anketu, která s ní, bude v souladu.

Takže startuje anketa nová a to:

"Které znamení je podle Vašich osobních zkušeností, Je to nejprotivnější?

A představa je zase stejná:

Každý kdo bude hlasovat, tak se zamyslí, koho ze svého okolí s takovou vlastností zná (a z vlastní zkušenosti vím, že v každé skupině lidí se minimálně jeden takový jedinec nachází) a napadne jej např.: "Karel - ten mi pořád dělá nějaké návrhy, chce něco zkusit, přesvědčuje mě atp. A kdy on to slavil narozeniny? Koncem března jsme přece slavili ... " A hlasuje pro znamení, které panuje koncem března ...

Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu