Zpět na články

Nejvíce sexy znamení zvěrokruhu

Výsledky ankety na téma: "Které znamení je dle vaší zkušenosti to NEJMILEJŠÍ?" A spuštění ankety nové: „Které znamení podle Vašich osobních zkušeností, je to NEJVÍCE SEXY?

Nejvíce sexy znamení zvěrokruhu

Nejvíce sexy znamení zvěrokruhu

Uplynul zase nějaký čas, kdy jste mohli hlasovat v další anketě a to prostřednictvím odpovědí na otázku: "Které znamení je dle vašich osobních zkušeností, to nejmilejší?"

Anketa opět trvala déle, než obvykle, protože jsme čekali počet odpovědí, který by dosáhl počtu tisíc hlasů.

To se sice nestalo, nicméně i konečných 820 hlasů, je dostatečné množství na to, aby se ukázaly rozdíly, mezi jednotlivými znameními.

Na prvním místě skončili Blíženci. Přiznám se, že pro mě to je celkem překvapivý výsledek. To proto, že mě jako praktickou, pragmatickou, analytickou Pannu, Blíženci dost svou neukojeností, rozporuplností, zastáváním dvou opačných názorů, obvykle iritují, nicméně musím přiznat, že bývají pro oko lahodní, pro mozek zábavní, chytří, rychle reagující, optimističtí a obvykle veselí jedinci, kteří se dokážou zalíbit všem. To ostatně i ty výsledky potvrdily.

Do první trojky, přičemž mezi prvním a druhým místem je docela velký rozdíl, patří ještě Raci a kupodivu i Panny.

Raci mě nepřekvapili, protože Rak je znamení, které se stará. Pokud už někdo patří do jeho rodiny, tak se Rak obvykle chová jako kvočna, která hlídá svá kuřátka a dohlíží na to, aby jim bylo dobře a nic se jim nestalo. A to je hodně příjemné, mít takového ochránce.

Panny na třetím místě mě, přiznám se, překvapily. To proto, že sám jsem z postavení slunce Panna a moc dobře vím, jak Panny dokážou být kritické, šťouravé, hnidopišské, ale zase na ně bývá spolehnutí a to je také velká deviza.

Střed pořadí je docela vyrovnaný. Nicméně poslední tři znamení ukazují na skutečnost, že v nich dřímá živel oheň. Beran a Lev jsou typická ohnivá znamení, přičemž Beran je složen z vnějšího ohně a vnitřní vody (proto ta výbušnost), Lev zase z vnějšího ohně a vnitřního vzduchu (proto ta schopnost nadchnout sám sebe a sklony k samolibosti) a štír je složen z vnější vody a vnitřního ohně (proto ta jeho nebezpečnost - oheň je skrytý, ale když přijde ten pravý čas, tak může silně udeřit).

Celé by se to dalo shrnout do tvrzení, že u prvních třech znamení se projevuje živel vzduch (Blíženec = vnější vzduch a vnitřní voda, Rak = vnější voda a vnitřní vzduch, Panna = vnější země a vnitřní vzduch) což jim umožňuje kultivovat svůj projev a chovat se tak, jak vyžaduje podstata toho s kým jsou v kontaktu a u posledních třech znamení se zase projevuje oheň (Beran = vnější oheň a vnitřní voda, Lev = vnější oheň a vnitřní vzduch, štír = vnější voda a vnitřní oheň) . Ten neumí kalkulovat, intrikovat snášet faleš - ale jdou do všeho napřímo a na rovinu, což se samozřejmě mnohým vůbec nelíbí ...

A nyní se pustíme do další ankety a to:

"Které znamení podle Vašich osobních zkušeností, Je to NEJVíCE SEXY?"

A představa je zase stejná:

Každý kdo bude hlasovat, tak se zamyslí, koho ze svého okolí s takovou vlastností zná (a z vlastní zkušenosti vím, že v každé skupině lidí se minimálně jeden takový jedinec nachází) a napadne jej např.: "Robert - ten mám úžasné charisma, dobře vypadá, nemá hluboko do kapsy atp. A kdy on to slavil narozeniny? Koncem června jsme přece slavili ... " A hlasuje pro znamení, které panuje koncem června ...

Aktuální anketa
Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu