Zpět na články

Zlomový aspekt Saturn - Uran

Také jste si v praxi vyzkoušeli, že něco, co nemá pevné základy, neobstojí určitou zátěž a při větším tlaku se zlomí nebo se rozpadne na malé kousky?

Zlomový aspekt Saturn - Uran

Také jste si v praxi vyzkoušeli, že něco, co nemá pevné základy, neobstojí určitou zátěž a při větším tlaku se zlomí nebo se rozpadne na malé kousky? Jako když stavíme dům a do základů nedáme dost cementu nebo držíme silou vůle určitý postoj a nemáme pevnou kostru. Pak stačí mráz a praskne nám zeď. Zlomí se nám kost, když překročíme hranice její pevnosti. Zkrachuje podnikání, když nestojí na pevných základech.

Již dlouho spějí do přesné kvadratury Saturn ve vodnáři a Uran v býku. Uran v býku může přinášet nový směr ve financování, změnu postoje k hmotnému majetku nebo vkládání financí do nehmotného majetku, za účelem získat větší prostor a svobodu. Saturn ve vodnáři je v povýšení (druhý vládce) a ačkoliv se to nezdá, svoboda, která je pro vodnáře tak důležitá, by bez pevných hranic a postoje nemohla existovat, protože by vznikl chaos. Snad si tím odstupem a nastavováním hranic vodnáři chrání vnitřní svobodu myšlení, bez které by nemohly vzniknout nové myšlenky. Pokud by tyto nové ideje (Uran), neměly pevnou strukturu (Saturn) aby se daly realizovat, při první zátěžové zkoušce by se rozpadly v prach.

Tak se tedy zdá, že Saturn ve vodnáři v kvadratuře na Uran v býku jsou síly, které chtějí prověřit, jaké základy mají vzdušné zámky co si někdo vysnil nebo nám někdo nasliboval. Jestli se nové investice dlouhodobě zúročí, zda virtuální (půjčené) peníze, utracené za získanou svobodu, nám tu svobodu přinesly. Nebo jsme se stali otrokem majetku, který budeme ještě 30 let splácet. To všechno tyto konstelace v průběhu roku ještě prověří, když se budou opakovaně potkávat v tomto aspektu.

Tak jako všechno má své důvody a tak tento "zlomový" rok je jen prubířským kamenem pevnosti naší vnitřní svobody, kterou neprodáme za vzdušné zámky, postavené na tekutém písku.

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu