Zpět na články

Které znamení nás dokáže nejvíce vytočit

Vyhodnocení ankety "Které znamení je dle vašich zkušeností, nejvíce sexy a nová anketa - které znamení nás dokáže nejvíce vytočit.

Které znamení nás dokáže nejvíce vytočit

Které znamení nás dokáže nejvíce vytočit

Uplynul zase nějaký čas, kdy jste mohli hlasovat v další anketě a to prostřednictvím odpovědí na otázku:

„Které znamení je dle vašich osobních zkušeností, je to nejvíce sexy?“

Zde jsou konečné výsledky hlasování ze dne 25.7. 2023. Hlasovalo celkem 1 044 respondentů.


Astrologický komentář 

Podíváme-li se na tabulku, tak zaujme velký náskok mezi prvním místem, které zaujímá znamení Štíra a místy druhým až čtvrtým, jež jsou ve větším odstupu.

První místo Štíra nepřekvapuje. Ve všech astrologických knihách a jak se zdá i v osobních zkušenostech hlasujících, je zřejmé, že Štíři takovou podstatu mají.

Zajímavé na tom je, že o sexu nikterak moc nemluví a dané téma s ostatními, nějak společensky nerozebírají. Zde asi platí více, než kde jindy – „tichá voda, břehy mele“.

O tom jak to se sexem mají svědčí spíše jejich neviditelné energetické vyzařování, které pociťují všichni, co s nimi přijdou do styku. A nemusí to být hned ten styk sexuální. Prostě jakési sexy charisma, což je následně těmi co s nimi sex zažili, potvrzeno.

Na druhém místě skončili Blíženci, u nichž se to také dalo předpokládat. Ne proto, že by byli nějak extra sexuálně náruživí, ale protože jsou nejen chytří, velice zábavní a vtipní, ale zejména proto, že jsou velmi, velmi zvědaví. To znamená, že chtějí vyzkoušet všechno. To samozřejmě znamená nutnost více sexuálních kontaktů neb jak jinak se k tomu poznání, dostat, že …

Panna a Lev na třetím a čtvrtém místě jsou výsledkem studijních a analytických schopností Pannen a vrozeném charisma královského znamení Lva.

Panny přistupují k sexu velmi zodpovědně. Dopředu se snaží nastudovat a poznat co se jeho potencionálnímu partnerovi či partnerce na tomto poli bude líbit a pak se mu to také snaží v rámci sexuálních aktivit, nabídnout. Přistupují k tomu v podstatě jako obchodník, který chce něco prodat a nabízí tak to, co si klient přeje s nadějí, že se mu to bude líbit a bude si to chtít co nejčastěji zopakovat.

U Lvů je to jiné. Lev jako královské znamení disponuje velkým charisma, což mu dává šanci dostávat se na posty, jež mu umožňují nejen vládnout, ale také disponovat financemi, či jinými prebendami. To je samozřejmě pro případné partnery či partnerky, velmi sexy. Vždyť, kdo by se nechtěl, alespoň na chvíli ohřát na nějakém výsluní?

Na místech šestém až desátém jsou znamení, která v sexu znamenají standard. To znamená nevychylují se na žádnou stranu.

Na místě předposledním skončili Střelci, kteří nejspíš doplácí na své sklony k přímočarosti, zbrklosti a unáhlenosti – což se v sexu obvykle moc nehodí a na místě posledním skončily Váhy, které nejspíš zase doplácí na svou váhavost. To znamená, že se mnohdy nedokážou rozhodnout zda něco ano či ne, zdá ten sex či nějakou praktiku zkusí či nezkusí a nakonec volí nemastné neslané kompromisy, které pro ostatní a ani pro ně prostě sexy nejsou …

A nyní se pustíme do další ankety a to:

„Které znamení je podle Vašich osobních zkušeností vás dokáže nejvíce vytočit?

A představa je zase stejná:

Každý kdo bude hlasovat, tak se zamyslí, koho ze svého okolí s takovou vlastností zná (a z vlastní zkušenosti vím, že v každé skupině lidí se minimálně jeden takový jedinec nachází) a napadne jej např.: „Robert – ten má vždy takové poznámky a chování, že bych jej nejraději … atp. A kdy on to slavil narozeniny? Koncem června jsme přece slavili … „ A hlasuje pro znamení, které panuje koncem června …

Hvězdné dny i noci vám přeje váš hvězdný průvodce Milan Gelnar - www.astrosfera.cz 

Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu