Zpět na články

Ve správný čas

Ideální je řešit věci ve správný čas. Pomoci nám mohou i optimální tranzity, které nám dodají energii.

Ve správný čas

Občas je dobré, když nás něco nakopne, abychom si uvědomili, že nám něco nevyhovuje a začali to řešit. Většinou taková situace zraje pomalu, ale pak stačí nějaký silnější impuls, který nám dodá energii a rázem jsme schopni si sjednat pořádek.

Většinou podpora našeho Slunce harmonickým aspektem od tranzitujícího Slunce, Jupitera nebo Marse nám dodá energii a jsme rázem silnější. Pokud máme zrovna harmonicky aspektované Pluto nějakou teplou planetou, podpoří tento tranzit naši vnitřní sílu, díky silnějšímu hormonálnímu sytému. Při podpoře Marse máme tendenci situace řešit velmi rázným způsobem. Dost často konkrétní reakci spustí tranzitující Luna, která oživí dané téma.

Dnes mi například tranzitní Luna v konjunkci nad mým nativním Plutem dodala potřebný impuls, abych se vymezila v situaci, která mi delší dobu nevyhovovala. Slunce v trigonu na Jupitera mi dodalo víc energie a Mars nabíhající do trigonu s Plutem mi dodal potřebnou vnitřní sílu.

Někteří lidé mají v horoskopu aspekty, které naznačují, že se neumí tak bránit a nechávají se zahnat do situace, která jim nevyhovuje, protože nejsou tak tvrdí a nevymezí se okamžitě. Pak je to vnitřně nahlodává a trápí, ale nejsou s tím schopni nic dělat, protože mají třeba strach, že by museli čelit nepříjemné situaci. Nechávají se takzvaně převálcovat silnějšími jedinci. Možná si však neuvědomují, že za to mohou i oni sami, že neřeší situaci včas. Leckdo by se asi divil, jak se domnělý silnější jedinec stáhne, když vidí, že si nemůže dovolit všechno.

Tak je dobré si občas uvědomit, že je potřeba využít dobu, kdy jsme silnější a řešit tyto nevyhovující situace. Jinak je řešíme až když nás to dožene, jsme ve stresu a většinou v době, kdy jsme oslabení a nemáme dost sil to ustát.


Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu