Zpět na články

Které znamení je to nejprolhanější

Které znamení je to nejprolhanější - další anketa o kontroverzních vlastnostech jednotlivých znamení zvěrokruhu V článku naleznete také vyhodnocení ankety Které znamení je dle vašich osobních zkušeností, vás nejvíce dokáže vytočit?

Které znamení je to nejprolhanější

Které znamení je to nejprolhanější

Uplynul zase nějaký čas, kdy jste mohli hlasovat v další anketě a to prostřednictvím odpovědí na otázku: „Které znamení je dle vašich osobních zkušeností, vás nejvíce dokáže vytočit?“

Podíváme-li se na výsledky, vidíme obrovskou převahu hlasů u znamení Berana. Jak se zdá, jejich typická vlastnost jednoznačnost a akčnost, je to co lidem vadí nejvíce. Berani mají vždy jen jedinou pravdu za níž si ohnivě bez jakýchkoli pochybností stojí. O tom, že by to tak nemuselo být, nehodlají diskutovat. Teprve až když si o ten svůj názor „rozbijí hlavu“, tak jsou ochotni jej změnit. Jinak na něm trvají i za cenu hádky.

Na druhém místě a opět s velkým náskokem před dalším, ale s velkou ztrátou za prvním jsou moji favorizovaní a tedy nepřekvapivě - Blíženci. To proto, že Blíženci jsou složeni, jak to ostatně naznačuje jejich znázornění – ze dvou, vůči sobě navzájem opačně postavených duší. Toto postavení charakterizuje základní nastavení Blíženců a to, že vždy jedna z těch duší, chce opak té duše druhé. Jsou fascinující tím, že dokážou zastávat dvě protichůdná stanoviska najednou. To samozřejmě pro vztah není to pravé ořechové. Blíženec sám neví, co v příštím okamžiku řekne, provede atp.. S takovým vybavením, se nelze divit, že to ty ostatní vytáčí. Jak mají vědět co bude, když to ani ten Blíženec neví?

Pak následují znamení ostatní. Za zmínku stojí poslední dvě znamení, která naopak většinu z nás nevytáčejí – znamení Střelce a znamení Raka.

Střelec je neustále pozitivně naladěn a jeho nadšení bývá nakažlivé. Kupodivu nevadí jeho obvykla až brutální upřímnost s níž sdělují své postřehy. Dělají to ale s takovým zaujetím a opravdovostí, že to vlastně nevadí.

Raci jsou zase velmi starostliví a ty ostatní operovávající. A kdo z nás netouží po tom, aby byl opečováván a aby o něj někdo neprojevoval starost?

A nyní se pustíme do další ankety a to:

„Které znamení je podle Vašich osobních zkušeností je to nejprolhanější?

A představa je zase stejná:

Každý kdo bude hlasovat, tak se zamyslí, koho ze svého okolí s takovou vlastností zná (a z vlastní zkušenosti vím, že v každé skupině lidí se minimálně jeden takový jedinec nachází) a napadne jej např.: „Robert – ten má vždy takové poznámky a chování, že bych jej nejraději … atp. A kdy on to slavil narozeniny? Koncem června jsme přece slavili … „ A hlasuje pro znamení, které panuje koncem června … atp.

Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu