Zpět na články

Nalaďte se

Pokud je člověk v harmonii, vnímá svět jako místo, kde je mu dobře. Nyní je období, kdy jsou hvězdy nakloněny najít v sobě tuto harmonii

Nalaďte se

Pokud je člověk v harmonii, vnímá svět jako místo, kde je mu dobře. Nyní je období, kdy nám vesmírné konstelace dávají možnost, najít v sobě tuto harmonii. Přispívá k tomu konjunkce Jupitera s Neptunem v rybách, která vyvrcholila v týdnu před velikonocemi. Vnímavějším lidem může přinášet inspiraci v oblasti umění, intuitivní vnuknutí nebo pochopení vyšších principů. V astrologii Neptun představuje vyšší lásku, umění, naladění se na jemnější vibrace a překračování hranic. Jupiter zase představuje touhu po poznání, otevření se světu nekonečných možností a optimismus. Nedávno jsem v žertu říkala. Jakpak se asi projeví tato konjunkce Jupitera s Neptunem, která aktuálně stojí na MC v mém horoskopu. Možná, že se propojím s vesmírem nebo se někam posunu.

Vcelku se zdálo, že se nic zvláštního neděje, až jsem náhodou narazila na knihu "Marcelka z hor", která pojednává o tom, jak najít cestu k sobě. Tato tématika, vědomí sama sebe, je mi blízká a jsou období, kdy to jde samo a pak zase přichází období, kdy jsem zavalena vnějšími událostmi a pak to jde trochu ztuha. Ale ty chvilky vnitřního klidu a ticha, jsou nad všechny vnější stimuly.

Další nenápadná informace přišla v podobě poznámky na okraji ve skriptech o Solfeggio frekvencích, které vychází z posvátné geometrie a mají schopnost uzdravovat duši i tělo. Jelikož jsem v posledních dnech byla trochu pod vnějším tlakem, zkusila jsem se na chvíli ztišit a zaposlouchat se do těchto tónů. Zpočátku nic, ale za nějakou půl hodinku jsem najednou cítila klid a harmonii.

Tak si říkám, že když je člověk otevřený přijímat informace, které přicházejí skrze naší intuici, dokáže se oprostit od různých stresů a bloků, které mu brání přijímat život takový jaký je a žít spíš tu jeho lepší stránku.


15.4.2022

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu