Zpět na články

Od pasti minulosti, přes přijetí a spojení se s přítomností, k naplněné a harmonické budoucnosti

Děje na planetě Zemi a ve Vesmíru rezonují s našimi niternými procesy.

Od pasti minulosti, přes přijetí a spojení se s přítomností, k naplněné a harmonické budoucnosti

Luna, Jupiter, Uran, aneb od pasti minulosti přes přijetí a spojení se s přítomností, k harmoničtější a naplněné budoucnosti.

Ocitáme se ve velmi silné době, jejíž forma, dalo-li by se to tak říci, byla již před dávnými časy, předpovězena. Pro mnohé je to, co se právě děje, překvapením, pro jiné hmatatelným potvrzením toho, co tak nějak tušili, jen nevěděli, jak to bude vypadat. Každopádně, změny, které nastaly a přicházejí, od nás vyžadují schopnost sebereflexe a také obrovské dávky odvahy i odhodlání k tomu pustit se starého a mít pevnou víru ve vedení kosmických sil a světla.

S přechodem lidstva do nové etapy vývoje, se objevuje spousta zmatků, chaosu, ale i neochoty lidí vstoupit do nových, láskyplných frekvencí a spolu s tím vyplouvá napovrch naše lpění na starém a známém. Na globální úrovni starý systém a na úrovni osobní, stará nastavení, která pozbývají smysluplnosti, dosloužily a mohou být škodlivá a jejichž proměna je prospěšná ale už i neodvratná.

Čím méně budeme klást odpor a čím více přijmeme tuto pro nás zjevnou, či v určitém smyslu skrytou pravdu, tím lehčeji a snáze se nám popluje životem. Ba co víc, tím náš život bude více naplněn a prostoupen radostí, tvořivostí, láskou a zázračnými událostmi. Nezapomínejme však na to, že jsme v procesu hroucení starého a tvoření nového a to je událost, která se nepřeskládá ze dne na den.

úplňky (opozice mezi Měsícem a Sluncem) a novy (konjunkce mezi Lunou a Sluncem), které nyní zažíváme, mají velkou sílu. Čím dál tím více se při těchto postaveních planet, které jsou nám nejblíže, dávají do pohybu vnitřní procesy každého z nás vždy dle nastavení v osobním horoskopu a zviditelňují se tak určitá nastavení způsobu našeho života.

Přechod planety Jupiter do znamení ohnivého Berana (až do roku 2023) nastavuje nové možnosti. Dává touhu po tom objevovat nová místa a jiné zdroje poznání. Toto postavení může poskytovat expanzivní cesty, které mohou nabízet a být zdrojem odlišných forem tvoření a energií. Mezi lidmi budou vznikat vazby založené na nových hodnotách. Na druhé straně je potřeba vyvarovat se přehánění, nebo překračování jistých hranice. Na paměti bychom měli mít motto: "všeho s mírou a dobré dílo se zdaří".

Planeta Uran v zemském znamení Býka (až do roku 2026) nám pomáhá zvědomovat si procesy našeho hmotného bytí na Zemi i v našem těle. Všechny skutečnosti, které prožíváme se hluboce dotýkají našeho fyzického zdraví a jsou neoddělitelné. To, jakým způsobem zacházíme se svým tělem se i naopak promítá do sféry naší Duše, psychiky, ale vede i na hlubší úrovni k rezonanci jevů a procesů na naší planetě, v přírodě.

Sdílet na Facebooku
Alexandra Taberi

Alexandra Taberi

Astrologické poradenství Kraniosakrální terapie

Nabízím Vám služby v oblasti astrologické. Osobní horoskop, partnerský, karmický a dotazový. Ošetření pomocí kraniosakrální terapie. Vytvoření osobních energetických obrázků (mandal)

Podobné články

Novoluní v zemském znamení Býka

Astrologie a horoskopy

Nov v Býku a jakým způsobem se zharmonizovat v těchto dnech

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu