Zpět na články

Váhy - 3 typické vlastnosti

3 typické vlastnosti znamení Vah Jaké jsou jedny z klíčových vlastností vzdušného znamení Vah.

Váhy - 3 typické vlastnosti

Vstupem Slunce do znamení Vah (23.9. 2022) začíná podzim. Jedná se o časový milník změny ročních období a změny kvality času. Tento fakt významně formuje klíčové vlastnosti Vah. Stejně tak, jak se pozvolna zabarvuje zelené listí stromů v paletu podzimních barev, dokáží mnohé Váhy nenápadně, pozvolna, ale systematicky a vytrvale ovlivňovat své okolí a prosazovat své zájmy. Někdy jsou v popředí společenského dění, někdy působí na pozadí událostí, někdy jsou váhavé a nedokáží se rozhodnout jakým směrem se vydat, jindy doslova harmonizují své okolí a předcházejí konfliktům.

Jednou z typických vlastností vzdušného znamení Vah je SPOLEČENSKOST. Váhy nebývají samotářské a nejsou od přírody stvořené k osamělému životu. Rády navazují kontakty, rády komunikují a zapojují se do kulturního, společenského, někdy i politického života.

Váhy by měly v ideálním případě VYVAŽOVAT extrémy a harmonizovat např. rodinné vztahy, nálady ve společnosti atd. Klasická Váha nemá ráda konfliktní situace a snaží se jim vyhnout. Pokud však horoskop konkrétního jedince obsahuje specifické disharmonické aspekty, mohou Váhy v pozadí škodit, intrikovat, nebo se chovat nerozhodně, neschopné zaujmout jasné stanovisko a být tzv. "kam vítr, tam plášť".

Tzv. "vládcem" znamení Vah je Venuše. Venuše souvisí s uměním, finančním světem a je označována jako planeta lásky, krásy a harmonie. Váhy mohou projevovat umělecké sklony, rády se bavit, navštěvovat kulturní akce. VZTAH K UMĚNí A KULTUŘE se však může u konkrétních jedinců projevit různě a škála těchto projevů je široká. Sahá od estétů, milovníků módy a umění, vlivných politiků až po jedince holdující nezřízené konzumaci alkoholu, přehnané utrácení za hezké a pomíjivé věci, riskantní investice do umění, přejídání se sladkým a nadváhu, promiskuitu, pohlavní choroby a cukrovku.

Zda se projeví harmonické, či disharmonické vlastnosti Vah a které převáží, záleží vždy na horoskopu konkrétního jedince. Sestavení a výklad horoskopu si lze objednat u profesionálního astrologa.

Přeji pokud možno příjemný čas.

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Jednat nebo nechat být, co si vyberete?

Astrologie a horoskopy Cykly Slunce, měsíc a planety Budoucnost

Tento zimní měsíc, nás hned na samém počátku ovlaží příjemnou energetickou vlnou k Venuši – Kozoroh a Marsu – Štír, vycházející od planety Neptun, pobývající ve svém domovském znamení Ryb.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu