Zpět na články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Zde je 7 tipů, jak využít své silné stránky a překonat své slabé stránky:

  • Buď sebevědomý/á. Nenech se ovlivnit názory a očekáváním ostatních. Máš svůj vlastní názor a hodnoty, které bys měl/měla respektovat a hájit. Nevzdávej se svých snů a cílů kvůli kompromisům nebo konformitě.
  • Nauč se říkat ne. Není možné potěšit každého a být vždy spravedlivý/á. Někdy musíš myslet na sebe a na to, co je pro tebe dobré. Nenech se využívat nebo manipulovat. Stanov si hranice a dodržuj je.
  • Rozvíjej svou kreativitu. Jsi talentovaný/á v mnoha oblastech umění a designu. Využij svůj cit pro barvy, formy a harmonii. Tvoř, experimentuj, objevuj nové styly a inspirace.
  • Hledej rovnováhu. Jsi znamením, které potřebuje harmonii ve všech aspektech života. Snaž se najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem, mezi rozumem a srdcem, mezi soběstačností a spoluprací. Nepřeháněj to ani v jednom extrému.
  • Buď aktivní.  Nenech se unést leností nebo malátností. Potřebuješ pohyb a čerstvý vzduch k udržení fyzické i duševní kondice. Sportuj, tanči, začni s jógou nebo jinou aktivitou, která tě baví a posiluje.
  • Otevři se novým zkušenostem. Rád/a poznáváš nové lidi, kultury a myšlenky. Neboj se vyjít ze své komfortní zóny a zkoušet nové věci. Můžeš se naučit mnoho zajímavých a užitečných věcí, které obohatí tvůj život.
  • Miluj srdcem i tělem. Jsi romantický/á a vášnivý/á milenec/milenka, který/á umí dát i dostat lásku. Hledej partnera/partnerku, který/á tě bude milovat celým srdcem i tělem, který/á tě bude podporovat i respektovat a doplňovat. 
    Skvělým pomocníkem, jak objevit svůj potenciál je astrologie. http://www.pavla-kopalova.cz

Přeji harmonickou životní cestu!


 

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 kroků jak se efektivně rozhodovat (nejen pro Váhy)

Astrologie a horoskopy Emoce a naděje

7 kroků jak se dobře a rychle rozhodovat - tipy nejen pro Váhy Jak se dobře, rychle a sebejistě rozhodovat? Rozhodování je důležitá dovednost, která ovlivňuje kvalitu našeho života. Zde je pár tipů, jak zlepšit své rozhodovací schopnosti:

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu