Zpět na články

Jaký bude týden od 17. 10. 2022 do 23. 10. 2022 podle kartářky.

Berani: Král holí, Královna mincí, Šestka pohárů. Jste nesmírně výkonní a od kolegů, s nimiž pracujete, rovněž vyžadujete dochvilnost a zaujetí pro danou akci. Každou činnost, do níž se pustíte

Jaký bude týden od 17. 10. 2022 do 23. 10. 2022 podle kartářky.

Jaký bude týden od 17. 10. 2022 do 23. 10. 2022.

Berani:

Král holí, Královna mincí, šestka pohárů.

Jste nesmírně výkonní a od kolegů, s nimiž pracujete, rovněž vyžadujete dochvilnost a zaujetí pro danou akci. Každou činnost, do níž se pustíte, máte předem zmapovanou a výborně se orientujete. Své děti důsledně rovněž vedete k přesnému plnění zadaných úkolů. A proto ze svých svěřenců dokážete vychovat houževnaté a úspěšné lidi. Váš styl práce většině pracovníků vyhovuje. Ovšem ti méně zdatní na vás budou žárlit, hledat chyby, možná i ponižovat. Připravte se na tuto situaci a hlavně, až přijde, ji hoďte za hlavu a závistivců si nevšímejte. Třeba se nestane nic, karty pouze upozorňují na tuto možnost.

Býci:

Páže mincí, Devítka holí, Síla.

Pravděpodobně patříte k lidem menšího vzrůstu a podsaditější postavy. Rty jsou plnější a vlasy začínají brzy šedivět. Máte výborný organizační talent a vyvinutou intuici. Při jednáních s kolegy si dávejte pozor na strohé a odměřené jednání, časové prodlevy vás vyvádějí z míry. Někdy máte dojem, že vás okolí trochu podceňuje, proto hloubáte nad tím, kde jste udělali chybu. Možná by bylo lepší místo přemýšlení najít si čas na odpočinek a relaxaci. Někteří budou uvažovat o dalším studiu. Pokud se pro další vzdělávání rozhodnete, uděláte dobře, protože nové informace budou pro vás nikoliv přítěží, ale především relaxací.

Blíženci:

Devítka mečů, Devítka mincí, Vůz.

Něco se stalo, možná hádky, rozchod, zloba, žárlivost, zveličování a komunikační bariéra. Nepříjemnou situací jsou zasaženy obě zúčastněné strany. Zkuste společně navštívit příslušného odborníka, mluvte spolu. Připravte se na to, že vaše osobní pohodlí už nebude tak příjemné a útulné, jako bylo dosud. Snažte se ale i v nepříjemných situacích vystupovat klidně, slušně a čestně. Jestli musíte odejít ze zaměstnání nebo z domova, odejděte. Prodlužováním a průtahy stejně nic nevyřešíte, spíše si ublížíte po zdravotní stránce. Ozvat by se mohly klouby, krční páteř, kvalita vašich vlasů.

Raci:

Spravedlnost, Trojka holí, Desítka pohárů.

Berete si na sebe úkoly, které můžete zadat jiným, nemusíte zvládnout všechno sami. V případě, že budete uvažovat o změnách na pracovišti, poraďte se s těmi, kterým důvěřujete, nechejte si provést podrobnou analýzu. Každý krok si předem rozmyslete. A připravte se na to, že se před vámi rýsuje pevné zázemí, změna vylepší vztahy a přinese vám osobně i těm, kteří se kolem vás pohybují, vyšší prosperitu. Navážete kontakty se vzdělanými a zajímavými lidmi. Vaše sebevědomí výrazně stoupne.

Lvi:

Trojka mincí, Čtyřka mincí, Eso holí.

Máte před sebou nutnost zvyšování kvalifikace. V zaměstnání vám přibude nezaplacená práce. Připravte se na delší pracovní dobu a více povinností. Procvičíte se v komunikačních dovednostech. Pokud si nebudete nikde stěžovat, časem bude vaše ochota a vstřícnost finančně oceněna. Za peníze si kupte něco na sebe nebo je investujte do zajímavé dovolené. Život je radostnější, když se máte nač těšit. Vysoká míra osobního nasazení vám přinese též nabídku pracovního místa, v němž nebude tolik stresu, nervozity a napětí. V domácím prostředí najdete oporu a pochopení.

Panny:

Sedmička mincí, Mág, Kolo štěstí.

Vaší velkou výhodou je, že se dokážete poučit z neúspěchů. Nezdary vás nesrážejí na dno, nýbrž vás motivují k další činnosti, i když ta není právě příliš výnosná a ztráty zpočátku převažují nad ziskem. Všimněte si, že v období, kdy se vám příliš nedaří, pokašláváte, chraptíte, máte rýmu a bolí vás uši. Zkuste si uvařit čaj z černého bezu nebo jitrocele. A osladit medem. Nabídku nového zaměstnání do konce října nepřijímejte, byl by to krok do neznáma a časem byste zjistili, že změna vám nic dobrého nepřinesla.

Váhy:

Velekněz, Eso mečů, Hvězda.

Pracujete tam, kde máte šanci růst, vzdělávat se, rozvíjet své znalosti. Jste spokojeni, cítíte se užiteční a v kolektivu jste oblíbeni. Slova jako žárlivost nebo řevnivost mezi zaměstnanci neznáte. Jestli vás někdo příjemný pozve na rande, běžte. Život je příliš krátký na to, abyste si nechali něco hezkého proklouznout mezi prsty. Máte-li dojem, že se na vašem těle začíná projevovat celulitida, začněte jíst potopudné a močopudné potraviny - mořské řasy, pomeranče, artyčoky, jablka, petržel, hroznové víno. Před spaním popíjejte čaj z natě přesličky.

štíři:

Dvojka mincí, Poustevník, Blázen.

Máte dobrou náladu, ve společnosti hrajete prim, vše se vám daří. Svoje názory neměníte a umíte je odvážně obhájit. Někteří z vás ale dobrou náladu občas předstírají, aby si náhodou někdo nevšiml, že finanční zdroje ubývají. Pokud konfliktní situaci doma nebo v zaměstnání neřešíte, připravte se na možné zdravotní problémy. Předčasné stárnutí, vrásky, našedlá pokožka, nečekaná výbušnost, křečové žíly, přílišné puntičkářství. Stresové situace odbourávejte tancem, sportem, hrou na hudební nástroj. A čajem oolong si prý prodloužíte život o dvacet let.

Střelci:

Eso pohárů, Desítka mincí, Mírnost.

Začněte si hledat stabilní pracovní místo. Pokud budete dlouho váhat, můžete se dostat do finančních problémů. Zatím se cítíte v bezpečí, ale nic netrvá věčně a vy se musíte připravit na horší časy. Nestavějte si vzdušné zámky a nedopusťte, abyste byli zahlceni profesními úkoly. Najděte si více času na své blízké, na soukromé aktivity i regeneraci organizmu před únavou a vyčerpáním. Začněte rovněž uvažovat nad tím, že byste rozšířili spektrum vykonávaných činností. Nezapomínejte si občas dopřát sklenku červeného vína, abyste snížili riziko infarktu.

Kozorozi:

Velekněžka, Dvojka pohárů, Král pohárů.

Patříte k laskavým lidem s výrazným sociálním cítěním. Pokud zjistíte, že někdo potřebuje vaši pomoc, vždy jste po ruce. Dobře víte, že i malá pomoc může někoho učinit velmi šťastným. Dávejte si pozor na občasnou změnu nálady, obyčejně to má souvislost se změnou počasí. Ke spokojenosti potřebujete hodně slunce a tepla. V případě, že něco nejde tak, jak byste si přáli, obtížně hledáte kompromis a vaši blízcí musejí mít s vámi velkou trpělivost. V milostných záležitostech moc radosti nezažijete, spokojeně se budete cítit o samotě, s knížkou v ruce.

Vodnáři:

Sedmička mečů, Čtyřka holí, Král mincí.

Když si vytknete nějaký cíl, jdete za ním a neohlížíte se vpravo ani vlevo. Na druhé straně, v hloubi duše, jste vystrašeni a začínáte zbytečně mluvit o nepodstatných věcech, a to z toho důvodu, abyste odvedli pozornost od řešeného problému. Po pracovní stránce uděláte jen to, co musíte, přitom ale toužíte rozhodovat o jiných a hlavně jim radit, co by měli dělat nebo nedělat. Odlišné názory vás příliš nezajímají. Budete svádět svého partnera, v případě, že ho nemáte, se vynasnažíte nějakého najít. Flirtování, to je vaše hlavní téma pro tento týden.

Ryby:

Trojka pohárů, Císařovna, Rytíř mincí.

Budete pověřeni úkolem zorganizovat společenské nebo vzdělávací akce, na nichž se budou setkávat odborníci stejné profese, jako je ta vaše. Někteří budou řešit pracovní problematiku též na mezinárodní úrovni. Současné pracovní místo vám zajištuje především jistotu, tak nic nového nehledejte. Upřednostňujte týmovou práci, brzy zjistíte, že jste po všech stránkách lepší, než vaši kolegové. Začnete si více věřit. Nezadaní při hledání protějšku nebudou mít v tomto týdnu štěstí. Příčinou bude nedostatek příležitostí k zábavě, pracovní povinnosti budou přednější.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu