Zpět na články

Jaký bude týden od 24. 10. 2022 do 30. 10. 2022. podle kartářky.

Pro všechna znamení: usmívejte se. Úsměv nestojí nic a přináší mnoho. Přináší štěstí do domu, je oporou ve starostech, v únavě přináší odpočinek, ve smutku je potěchou, a hlavně – je to lék na každou

Jaký bude týden od 24. 10. 2022 do 30. 10. 2022. podle kartářky.

Jaký bude týden od 24. 10. 2022 do 30. 10. 2022.

Pro všechna znamení: usmívejte se. úsměv nestojí nic a přináší mnoho. Přináší štěstí do domu, je oporou ve starostech, v únavě přináší odpočinek, ve smutku je potěchou, a hlavně - je to lék na každou bolest. Jestli potkáte někoho, kdo se na vás mračí, i na toho člověka se usmějte, protože nikdo nepotřebuje úsměv jako ten, kdo ho nemá pro druhé.

Berani:

Luna ve Váhách, Slunce ve Váhách, Slunce ve Střelci. Pokud je před Vámi soudní jednání, můžete očekávat pozitivní výsledek. Okolní karty vypovídají, že váš život je vcelku harmonický, věnujete se rádi zkrášlování svého okolí, pečujete o svůj vzhled, volný čas trávíte rozvíjením ušlechtilých zájmů - hudbě, umění, tanci, četbě, divadlu, malování, květinám apod. Finanční ohodnocení a úspěch vám přinese spolupráce s lidmi, s nimiž si dobře rozumíte. Před sebou máte i další pracovní projekty. Některé z vás čekají nové vztahy, ovšem stůjte nohama pevně na zemi a myslete hlavně na sebe. Pokud půjde o vztah na dálku, nebo se vyskytnou překážky, které budou bránit tomu, aby se perspektivní vztah rozvíjel, budete si muset rozšířit vzdělání a najít řešení přijatelné pro obě strany.

Býci:

Luna ve štíru, Zatmění ve Váhách, Slunce ve Vodnáři. Ve vašem životě nastane v brzké době změna. Může jít o silné citové pouto k někomu novému, u některých může dojít k rozpadu vztahu, který vás nesmírně vyčerpával. Nemějte strach neperspektivní vztah ukončit, a začít vztah, který pro vás bude mít pozitivní a povznášející dopad. Věnujte se relaxaci, odpočinku a dovolte, aby nová láska vstoupila do vašeho života. Situace, která vás čeká, vyžaduje z vaší strany i určité úsilí. Připravte se na to, že změny se objeví nečekaně, ale jsou nutností, aby se váš život zlepšil. Jako by to byl důsledek karmy. Možná nastal též čas, abyste zhodnotili svoje chování a jednání s okolím.

Blíženci:

Luna ve Lvu, Zatmění v Panně, Luna v Blíženci. Můžete být na sebe náležitě pyšní, všude, kam přijdete, jste středem pozornosti a vaše sebevědomí je na nejvyšší příčce. Nastal čas, abyste se pustili do realizace svých osobních plánů. Neotálejte příliš, vyhýbejte se soutěživým a falešným lidem. Nic ale neberte jako samozřejmost, važte si všeho, čeho jste dosud v životě dosáhli. Na místě je rovněž více pokory a méně kritiky. Pečujte o své zdraví, přeorganizujte si pracovní harmonogram a upravte režim dne. V zaměstnání se možná naskytne nová příležitost, budete se více věnovat papírování a komunikaci s lidmi. Před sebou máte cestování, nový vztah, či více vztahů. Mějte oči otevřené a zbavte se závazků, které vám nic dobrého nepřinášejí.

Raci:

Slunce v Beranu, Zatmění ve Lvu, Slunce v Býku. Čeká vás uvedení do společnosti, setkání s přáteli, rodinná oslava. Většina lidí, které potkáte, bude do vašeho života přicházet z karmických důvodů. Ne všichni vám budou sympatičtí, sami si proto zvolte ty osoby, se kterými najdete společnou řeč. Ostatním věnujte pouze úsměv a dál si jich nevšímejte. Spoléhejte více na sebe, nebojte se nových technologií. Jste nesmírně pracovití, nápadití, nastal čas k veřejné prezentaci. Vše, do čeho se pustíte pro veřejné blaho, bude vzkvétat. Takže neváhejte a začněte dávat světu o sobě vědět co nejdříve.

Lvi:

Zatmění v Blížencích, Slunce v Raku, Luna ve Střelci. Abyste mohli svoji současnou práci vykonávat, budete muset absolvovat kurz nebo školení. Vaše auto už také potřebuje důkladnou revizi. Připravte se na jednání s lidmi z jiných sociálních vrstev, s lidmi, kteří vyrostli v jiné kultuře, a jejichž zvyky vám budou občas způsobovat potíže. Možná se nových úkolů trochu bojíte, možná uvažujete, že se začnete zajímat o šamanské praktiky, abyste v kritičtějších situacích jednali profesionálně, rozhodně a uvážlivě. Vezměte na vědomí, že cesta, po níž se v brzké době vydáte, bude pro vás přínosem a současně výzvou k napsání zajímavého článku nebo knihy. Budete přitahovat hojnost, finančně rozhodně nebudete strádat.

Panny:

Luna v Beranu, Luna ve Střelci, Slunce v Kozorohu. Milujete nezávislost, rádi se rozhodujete sami, týmová práce vám příliš nevoní. Pokud udržujete více milostných vztahů najednou, přibrzděte a důkladně zvažte, co učiníte, jak se rozhodnete. Něčeho nebo někoho se zbavte a raději se věnujte aktivitám, které vás nezatěžují, ale naplňují. Cestujte, studujte, sportujte - a tento druh zábavy vám určitě přinese hodně životních radostí. Vyhýbejte se lidem, o nich víte, že vás nemají rádi. V brzké době vás čekají nové pracovní vyhlídky, povýšení. Každou novou smlouvu si řádně prostudujte a vyhýbejte se všemu, co by vás mohlo dostat pod drobnohled kolegů.

Váhy:

Zatmění v Raku, Slunce v Panně, Luna v Raku. Připravte se na úpravu interiéru, nového souseda či spolubydlícího. Jste obklopeni lidmi, kteří vás mají rádi a v případě nutnosti vám vždy nezištně a upřímně nabídnou svou pomoc. Smysl života nacházíte v pracovních činnostech. Nikdy se nenudíte, vždy si nějakou smysluplnou práci dokážete najít. V zaměstnání ochotně přiložíte ruku k dílu, méně zdatným kolegům nabídnete svou pomoc. Vyzařuje z vás klid, pohoda a vitalita. Vztahy se členy domácnosti jsou výborné, rozumíte si navzájem. Postupně začnete věřit skrytému významu snů a zajímat se o duchovno a ezoteriku.

štíři:

Zatmění ve štíru, Luna v Kozorohu, Slunce v Rybách. Starejte se především o sebe, vyhněte se pomluvám, intrikám, zbytečnému hašteření. Házejte za hlavu vše, co se vás netýká, neřešte nepodstatné věci. Ke stížnostem svých kolegů přistupujte klidně, vyslechněte jejich stížnosti, ale do ničeho se nemíchejte. Neznáte názor druhé zúčastněné strany. Raději se věnujte pečlivému plnění svých pracovních povinností. Pracujte opravdu perfektně, zbavíte se pocitu, že zaostáváte za ostatními spolupracovníky a že vás mnohdy považují za přítěž nebo páté kolo u vozu. Uvažujte o tom, že si doplníte vzdělání. Začněte šetřit, protože studium vám dá zabrat i po finanční stránce. Ale vzroste vám sebevědomí a nebudete mít dojem, že jste někde na okraji pracovní příčky.

Střelci:

Zatmění v Rybách, Slunce ve lvu, Luna ve Vodnáři. Vaše hlava je stále plná nápadů. Dozrál čas, abyste dotáhli do konce staré projekty, ovšem současně hledáte cestičky, jak spojit staré myšlenky s novými plány. Inspiraci hledáte v literatuře, divadle, přemýšlíte o tom, co vám řekli obyčejní lidé při náhodném setkání. V osobních vztazích ale zatím jen berete a nic nedáváte. Zeptejte se sami sebe, proč tomu tak je. Svému okolí a cizím lidem však rozdáváte radost a dobrou náladu a už víte, že vše, co dáváte, se vám mnohonásobně vrátí. Pouze na ty nejbližší velmi často zapomínáte a berete je jako samozřejmost. Cestování do zahraničí není v těchto dnech dobrá volba. Pohybujte se raději v blízkosti svého bydliště. Vyčkejte 14 dní, a situace bude úplně jiná.

Kozorozi:

Slunce v Blížencích, Zatmění v Beranu, Luna v Rybách. Před sebou máte úřední jednání, připravte se pečlivě na tuto skutečnost a budete překvapeni svými komunikačními a vyjednávacími schopnostmi. Pokud se zajímáte o podnikání, pohovořte s přáteli nebo sousedy, rozhovor bude nesmírně inspirativní a vnukne vám nové nápady. Udělejte si rovněž výlet po okolí, navštivte podniky s obdobným zaměřením - a srovnávejte. Zamyslete se nad tím, co vás zaujalo a čím jste byli pobouřeni. O týmovou práci příliš nestojíte, ovšem pokud není vyhnutí, vyslechnete si pozorně cizí názory. Spolupráci s někým, kdo není blízký člen rodiny, karty v současnosti nedoporučují. A pokud někdy nastane situace, že nebudete vědět, jak dál, důvěřujte svým instinktům, nebo požádejte o radu anděly.

Vodnáři:

Zatmění v Kozorohu, Slunce ve štíru, Luna v Panně. Na dveře vám brzy zaklepe nová pracovní příležitost. Zaměstnání, které vykonáváte, začíná upadat, chybějí zákazníci i peníze. Pokud jste nedávno zažili neúspěch, hledáte vinu v sobě. Zbytečně, vždyť ani váš zaměstnavatel se v současné situaci nedokáže orientovat a poradit vám. Nové zaměstnání vám dodá více jistoty. Do popředí vašich zájmů se na krátký čas dostane požitek z jídla, pravidelná návštěva restaurací vás ale bude finančně vyčerpávat. Je třeba začít vařit doma. Počátkem adventního období budete muset přehodnotit své denní zvyklosti a zamýšlet se nad svým zdravotním stavem. Dopřejte si zkrášlovací proceduru v kosmetickém nebo kadeřnickém salonu, navštivte posilovnu.

Ryby:

Luna v Býku, Zatmění ve Střelci, Slunce v Raku. Vaše tvrdá práce konečně přináší plody. Zklidněte se, nemáte se čeho bát. Ti, kteří jsou sami, by měli začít hledat perspektivní vztah. Pokud podnikáte, navážete spolupráci s firmami v zahraničí. Jestli půjdete do zahraničí pracovat, větší výdělek vás rozhodně nemine. Mohou vás zaskočit právní záležitosti, ale pokud jednáte a vystupujete čestně, nemáte se čeho bát. Překonali jste řadu překážek, nyní přichází úspěch a sklizeň plodů. Nastal čas, abyste více mysleli na svou rodinu. Věnujte svůj volný čas dětem, společně sportujte, hrajte společenské hry, čtěte společně nějakou historickou knihu. Někteří se možná písemně vyznají ze svých pocitů a napíšou článek do novin, básničku, případně se rozhodnou založit rodinnou kroniku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu