Zpět na články

Jaký bude týden od 7. 11. 2022 do 13. 11. 2022 podle kartářky a Tarotu.

Pro všechna znamení: v australských novinách se svého času objevil inzerát. „Hledám inteligentního muže nad 80 let se smyslem pro humor. Musí být zábavný, chodit do kina nebo do divadla, provozovat

Jaký bude týden od 7. 11. 2022 do 13. 11. 2022 podle kartářky a Tarotu.

Jaký bude týden od 7. 11. 2022 do 13. 11. 2022 podle kartářky a Tarotu.

Pro všechna znamení: v australských novinách se svého času objevil inzerát. "Hledám inteligentního muže nad 80 let se smyslem pro humor. Musí být zábavný, chodit do kina nebo do divadla, provozovat turistiku, tančit tango a mít rád salámy a česnek". Takže nezoufejte, věk je jenom číslo a láska kvete v každém věku.

Berani:

nastal čas k uskutečnění odvážných plánů. Osud stojí na vaší straně, protože umíte s noblesou vám vlastní překonat špatné, a zároveň se radovat ze všeho dobrého, co se naskytne. Je v pořádku, že máte mnoho zálib, rozhodně nemáte čas se nudit. V brzké době do vašeho života zasáhne láska. Pokud si opravdu moc a moc přejete, aby se nějaké vaše přání vyplnilo, kupte si lemurijský krystal. Jeho léčivá energie je desetkrát silnější než energie reiki. Požádejte krystal, aby vyčistil vše, co má být vyčištěno nebo vyléčeno. Také nezapomínejte, že své přání musíte opakovat třikrát denně po dobu třiceti dnů. Mladí zrozenci by si měli dávat pozor na své emoce, jazyk i chování, aby jejich spory nevyústily v tragédii.

Býci:

dávejte si pozor na to, co si přejete. Nemůžete mít všechno naráz - nové auto, vilu, apod. Pamatujte si, že vaši ochránci vám nohou splnit pouze jedno přání. Nikdy si nesmíte přát peníze, ale pouze něco konkrétního, co si za peníze koupíte. Modlete se za to, co opravdu nejvíce potřebujete, a uvidíte, že se vaše přání splní. Pokud se stane, že vaší prosbě nebude vyhověno, časem poznáte, že se tak stalo pro vaše dobro. Podzimní večery si zpříjemněte návštěvou koncertů, divadelních představení, zajímavých přednášek. Hlavně nezůstávejte doma u televize, pletení nebo háčkování a nechoďte spát se slepicemi. Vdavekchtivé ženy by měly rychle utíkat od mužů, kteří si stěžují, že jim manželka nerozumí.

Blíženci:

máte před sebou hodně plánů, ale nemluvte o nich, protože by se nesplnily. Pokud máte přemíru práce a různých povinností, dělejte to, co je pro vás v daný okamžik nejsnadnější. Začnete šetřit, menším dětem doporučte střádat peníze do prasátka, u starších potomků se ale nesetkáte s příznivým ohlasem. Ve vztahových záležitostech to bude jako na houpačce. Doma špatná nálada a trochu dusno, v zaměstnání samé úsměvy a flirtování. Ale pozor, abyste se nestali terčem pomluv svých spolupracovníků. Občas si všímejte svého obočí. Jestli při dotyku pocítíte bolest, nechejte si co nejdříve vyšetřit srdce.

Raci:

neuvěřitelně statečně zdoláváte všechny nepřízně osudu. Jste silní, vytrvalí a máte výborný vkus. Někomu se zdáte přelétaví, ale vy pouze hledáte svůj vysněný ideál. Pokud je třeba, rádi každému pomůžete, aniž čekáte na pochvalu. Ve vztazích se trochu zapotíte, protože budete mít tendenci kontrolovat svůj protějšek. Nevyhnete se ani občasným výbuchům emocí. Jenom si dávejte pozor, abyste nepřipravili sousedům zajímavou podívanou. Nezapomínejte se večer před usnutím pomodlit. Odbouráte negativní dopady svých činů, možná najdete i východisko, když jste s rozumem v koncích.

Lvi:

jste nesmírně originální, i z mála dokážete vytvořit velké věci. Výborně zvládáte umění diskuze. Zpočátku budete zdrženliví, budete poslouchat, a teprve, až budete vyzváni, řeknete, co si o projednávané záležitosti myslíte právě vy. Nadále se vyhříváte v přízni planet, zejména v rodinném kruhu se cítíte nesmírně příjemně. Přesto už vás nebaví sedět stále doma a hledáte programové nabídky v místě svého bydliště a jeho okolí. Opatrujte se jen do té míry, aby vás to nebrzdilo v rozletu. Choďte do společnosti, bavte se. Nezapomínejte si hlídat životosprávu, protože se změnami počasí by mohla být zkoušena i vaše imunita. Pokud nemáte životního partnera, mějte oči otevřené, váš vysněný idol je už blízko.

Panny:

bude vám vyhovovat samota, o přátelská setkávání nebo návštěvy nebudete mít zájem. Důvodů je víc, nedostatek času, touha věnovat se vlastním zálibám, potřeba v klidu si srovnat v hlavě myšlenky, protože povinnosti v zaměstnání jsou u vás vždy na prvním místě. Budete mít dobrou náladu, s každým budete jednat s úsměvem na rtech. S plným nasazením se budete snažit někomu blízkému pomoci, ovšem rozhodně neusmiřujte nikoho, kdo o usmiřování nestojí. Stresové situace se vám v tomto týdnu budou vyhýbat. Protože milujete přírodu, hodně času budete věnovat procházkám v podzimním lese, parku. Zde si uvědomíte, že život se nedá naplnit jen vnějšími událostmi, ale spíše jejich duchovními hodnotami.

Váhy:

po pracovní stránce to u vás bude na střídačku, nahoru, dolů. Zadané úkoly díky vrozené inteligenci lehce zvládnete, ovšem období pracovního vypětí hned vystřídá období, kdy se vám bude chtít hodně spát, odpočívat a lenošit. Někdo v zaměstnání vás požádá o radu a samozřejmě bude také počítat s vaší pomocí. Do sporu mezi kolegy nezasahujte, nemáte dostatek informací k tomu, abyste se postavili na něčí stranu. Vnitřní motor vás stále pohání kupředu a v nejbližší době se prosadíte na kariérním žebříčku. Půjde o zástup na omezenou dobu, ale i tak si finančně výrazně polepšíte. Občas si dopřejte trochu piva. Neobsahuje cholesterol ani umělá barviva, je bohaté na vitaminy řady B, obsahuje vápník, draslík, hořčík, fosfor, má příznivé účinky na trávicí trakt a přispívá k dobré náladě.

štíři:

jestli budete hledat zaměstnání, zkuste se poohlédnout po práci dozorce ve věznici. V případě, že se rozhodnete podnikat, tak v současnosti by vám nejvíce vyhovovalo povolání detektiva. A protože jste velmi rychlí v úsudku, chápaví, máte vždy po ruce originální nápady, pobavíte společnost svých přátel v kostýmu kouzelníka. Druhé pohlaví vám bude padat k nohám. Vaše zdraví bude odrazem vašeho chování venku. Pokud se domníváte, že listopadové sluníčko hřeje tak jako to červencové a budete chodit jen tak nalehko, objeví se zdravotní potíže. Rýma, kašel, bolesti zad a kloubů. Pak to bude doma s vámi k nevydržení, protože dříve jste se z každé nemoci rychle vzpamatovali. Tentokrát, když se neuhlídáte, budete marodit delší dobu.

Střelci:

stále jste dobře naladěni a starosti si příliš nepřipouštíte. Vaším životním krédem pro tento týden je - nějak bylo, nějak bude. Co má být, má být a nic na tom nezměním. Jednáte s lidmi upřímně, ovšem někdy i upřímné slovo může ublížit. Velmi dobře si pamatujete, kdo vám pomohl a kdo vám ublížil. Připravte se na to, že někteří nespolehliví se budou chtít vetřít do vaší blízkosti a získat vás pro své plány, které ale zcela čisté nebudou. Rádi se budete hezky oblékat a potřebujete, aby vás občas někdo pochválil. Čím více chvály, tím jste spokojenější. Díky své výmluvnosti a vrozenému šarmu se dokážete vymotat z každé zapeklité situace. Ale pozor, byste se nezamotali do lží. Mluvte vždy pravdu, třeba neúplnou, ale pravdu. K přivolání lásky používali naši předkové třezalku tečkovanou. Třeba pomůže i vám. Za pokus to stojí.

Kozorozi:

na pracovišti se k zadaným úkolům stavíte nesmírně zodpovědně. Neleknete se žádné překážky, protože se potřebujete vyšplhat na vrchol pyramidy úspěchu. Připravte se na žárlivost, závist, možná i nepochopení ze strany kolegů. Hlídejte si své zdraví, v těchto dnech jste náchylní k chorobám z nachlazení, objeví se též bolest kolenních kloubů. Klid a pohodu najdete v rodinném kruhu, své nejbližší budete hýčkat, připravíte pro ně nějaké zajímavé překvapení. Aniž si to uvědomujete, pro své sousedy a příbuzné jste vzorem ve všem, nač sáhnete. Nezapomeňte na nákup vánočních dárků. šetřit příliš nemusíte, výše odměny na konci roku vás mile překvapí. Nemusíte se ani obávat ztráty pracovního místa.

Vodnáři:

ke spokojenosti potřebujete neustálou změnu, pohyb, vzrušení. Klidné a konvenční chování vás neuspokojuje. Ovšem občas nevíte, co byste vlastně chtěli, své požadavky nedokážete zformulovat. A pokud se vám podaří je vyslovit, obyčejně vypadají jako z románů pro náctileté dívky. Sršíte nápady a vtipem, nyní jenom zbývá najít někoho, kdo se s vašimi plány ztotožní. Moc se vám to dařit nebude, což se odrazí ve vaší skleslosti a plačtivé náladě. Pokud žijete ve vztahu, užívejte si ho plnými doušky a přestaňte stále něco řešit, analyzovat a kritizovat. Při procházkách se odreagujete nezávaznou komunikací s lidmi, které potkáte a kteří se na vás budou usmívat. Přitahovat budete zejména pozornost druhého pohlaví. Nastrojte se a třeba se zastavte ve vinárně nebo v cukrárně na nějaký elixír, který ve vás vyvolá opět dobrou náladu.

Ryby:

zbavte se všeho, co už nepotřebujete a soustřeďte svou pozornost na důležité věci. Jestli vám chybějí peníze, hledejte cestičky, jak je vydělat. Možná si budete muset přibrat ještě jedno zaměstnání na částečný úvazek. Končí doba hojnosti, a změny, které přijdou, musíte přijmout. Pokud se budete opírat o svoji inteligenci, zodpovědnost, pracovitost a jasnou mysl, uspějete. V těchto dnech budete asi pod tlakem, ale za pár dní se vše zklidní a vy budete mít dostatek času na zvládnutí restů i získání nových informací. Neutrácejte, vyhýbejte se investicím do čehokoliv. Možná se vám zdá, že žijete nezajímavý život, ale není to pravda. Všímejte si změn v přírodě, čtěte, studujte, žijte naplno a radujte se z každé maličkosti. Třeba i z toho, že jste svižně vstali z postele a nezatočila se vám hlava. Naučte se žít s vědomím, že vše kolem vás se rovná zázraku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu