Zpět na články

Jaký bude týden od 14. 11. 2022 do 20. 11. 2022 podle kartářky.

Berani: Nové začátky, Úspěch, Splněné přání. O všem, co v současnosti děláte, nepochybujte, děláte to dobře. Podle karmy si zasloužíte jen to nejlepší. Čeká vás nové dobrodružství, vrhněte se

Jaký bude týden od 14. 11. 2022 do 20. 11. 2022 podle kartářky.

Jaký bude týden od 14. 11. 2022 do 20. 11. 2022 podle kartářky a karet Věštby lásky.

Berani:

Nové začátky, úspěch, Splněné přání.

O všem, co v současnosti děláte, nepochybujte, děláte to dobře. Podle karmy si zasloužíte jen to nejlepší. Čeká vás nové dobrodružství, vrhněte se do něho s plným nasazením. Rovněž vaše osobní přání mají velkou naději na úspěch. Důvěřujte si, v případě nesnází požádejte o pomoc svého strážného anděla. Teple se oblékejte, protože chladné počasí už každý den dává o sobě vědět. Hlavu vám zamotají velmi lákavé nabídky. Ovšem pokud máte práci jistou, dobře zvažte krok do neznáma. V případě, že byste se museli stěhovat, v anonymitě velkoměsta byste se cítili úplně ztraceni, negativně by na vás působilo i míchání národů.

Býci:

Hravost, Rovnováha, Zázrak.

U zadaných dojde posílení vztahu, nezadané čeká nová láska. Smutek se změní v radost a slzy ve smích. Dobrý vztah je pro vás útěchou v občasných nelehkých situacích. Naplánujte si společné aktivity - výlety, zájezdy, divadlo, koncert apod. Někdy žijete trochu ztřeštěně, proto si dávejte pozor na zbytečné úrazy, vnitřní konflikty a migrény. Přemíru energie můžete vyběhat v přírodě, vysportovat v tělocvičně. A kdybyste si namohli svaly, zajděte do sauny a pak si dopřejte masáž. Zrozenci, kterým pohyb nic neříká, by se mohli zbavit napětí posezením s přáteli u sklenky vína.

Blíženci:

Zamyšlení, Tajný obdivovatel, Zamilovanost.

V klidu se zamyslete nad tím, co chcete. Jaký je váš životní cíl, čeho chcete dosáhnout a kam se posunout. Ani o tom nevíte, ale máte nějakého tajného ctitele nebo ctitelku. V brzké době se s ním nebo s ní seznámíte osobně a Amorův šíp vás zasáhne naplno. Proto nezůstávejte doma mezi čtyřmi stěnami a choďte co nejvíce do společnosti. Začněte více dbát o svůj zevnějšek, na škodu nebude ani změna životosprávy. Objednejte se k zubaři, na dentální hygienu, k holiči a na kosmetiku. Pozor si dávejte na parfém, který používáte. Není jeho vůně příliš agresivní a nepříjemná pro okolí? Někdy méně znamená více.

Raci:

Přátelství, Řekni svou pravdu, Objetí.

Na nikoho se neumíte zlobit, s každým jednáte vlídně a přátelsky. Kolegové rádi vyhledávají vaši společnost, svěřují se vám a očekávají, že jim na rovinu řeknete, co si o problému myslíte. Ve většině případů se budou řídit vaší radou a nezapomenou vám poděkovat. V domácím prostředí převládají bezkonfliktní dny, sami máte vedle sebe někoho, kdo vás obejme a pohladí, když vám není zrovna do zpěvu. Máte-li dojem, že se nic nového kolem vás neděje, zkuste oživit stereotypní dny nějakým zajímavým nápadem. Začněte třeba psát rodinnou kuchařku a sbírejte recepty jednoduchých a přitom zdravých jídel. Přihlaste se do televizní soutěže, začněte hrát a zpívat v místní kapele. Určitě na něco, co by vás bavilo, přijdete.

Lvi:

Sny, Představ si, Odpuštění.

Začněte se naplno věnovat svým zájmům a plňte si své tajné životní sny. Studujte, tančete, malujte, hrajte divadlo apod. Hlavně si neříkejte, že to nejde. Všechno jde, když se chce, tak se nevymlouvejte. Pro svoje plány získejte kolegu nebo kolegyni, pak už jeden druhého táhnete a ve skupině stejně naladěných lidí se budete cítit jako ryba ve vodě. Nepřipomínejte si už nikoho, kdo vám v minulosti ublížil. Zapomeňte na něho a podle vytažených karet ho osud skutečně za zlé skutky pořádně potrestal. Doma zbytečně nezmatkujte a členy rodiny neúkolujte. Sami mají dost vlastních problémů.

Panny:

Odevzdání, Jsi milován/a/, Navždy.

Nelpěte na věcech, které ztratily svůj význam. Udělejte pořádný průvan ve skříni, botníku, v knihovně a zbavte se oblečení, do něhož se již nevejdete, bot, které vás tlačí a do nichž zatéká, knih, které vás nebaví číst. V rodině i na pracovišti se pro svoji bezkonfliktnost cítíte v pohodě, výborně vycházíte se spolupracovníky. Nikam do výšin se nederete, ale když je třeba, pustíte se s vervou do plnění povinností a zazáříte. Nepotřebujete být slavní a slavné, spíše vás těší pocit, že jste něco vykonali pro blaho ostatních lidí. Nepříjemná životní změna vás do konce roku nečeká, nemusíte se ani bát, že přijdete o práci. Lidé vašich kvalit jsou velice žádáni.

Váhy:

Tajemství, Svoboda, Síla.

V zaměstnání občas nevíte, na čem jste. Už to vypadá, že se vám zvýší plat nebo postoupíte na zajímavější pracovní pozici. A pak nic, ticho po pěšině, nic se neděje. Důvodem je především to, že ani váš nadřízený přesně neví, co bude a jak se bude muset rozhodnout. Každopádně své máte jisté, zatím mějte trpělivost, s koncem kalendářního roku budete chytřejší. Umíte se radovat ze života, vážíte si i maličkostí a nacházíte v nich osobní potěšení. Pozor si dávejte, aby někdo ve vašem okolí neměl potřebu házet své vlastní problémy na vaši hlavu. Naučte se občas říkat rozhodné NE.

štíři:

Hojnost, Láska, Ne.

Daří se vám, nemáte si nač stěžovat. Můžete se zúčastnit nějaké loterie, podle karet máte velkou šanci získat finanční obnos. Patříte ke společenským lidem, šíříte kolem sebe dobrou náladu a nemáte problém nějakou lásku si najít. Spíše je obtížné vztah udržet a dál ho rozvíjet. To potvrzuje i třetí vytažená karta. Pokud vás zajímá, proč se vám zdá, že žádný vztah netrvá dlouho, tak podle karet je odpověď následující. špatný výběr. Přitahují vás stále stejné typy. Zkuste změnit prostředí, v němž si novou lásku vybíráte. Žádné rekordy v tomto týdnu lámat nebudete, raději odpočívejte.

Střelci:

I když, Plamen vášně, Jdi.

I když žije každý z partnerů možná někde jinde a příliš často se nevídáte, duchovně a v myšlenkách jste stále spolu. Vaše souznění přesahuje čas a prostor. Postupně se ale v obou zúčastněných bude probouzet plamen vášně a láska na dálku vám nebude stačit, Proto jeden i druhý jděte za svým srdcem a dělejte vše pro to, abyste spolu trávili co nejvíce času. Pracovních povinností i zodpovědnosti za své spolupracovníky budete mít nad hlavu, ale zároveň můžete svému okolí ukázat, jaké kvality se ve vás skrývají. Hlídejte si zákulisní vyjednávání a možné intriky.

Kozorozi:

Počkej, Posvátné spojení, Důvěra.

Záležitost, kterou řešíte, se nesnažte uspěchat. Čas je na vaší straně, získejte více informací a dejte věcem volný průběh. Jestli se ptáte, kolik času potřebujete, abyste se lépe zorientovali, tak počítejte asi se 14 dny. Velkou oporou je vám rodina, nikdy vás nenechá na holičkách. Všichni členové o vás s láskou pečují a vždy jsou ochotni vám podat pomocnou ruku. Vše, co je třeba vyřešit, spěje ke zdárnému výsledku, nemáte se čeho bát. Místo tučné nebo příliš sladké stravy dbejte na to, aby váš jídelníček byl střídmější, ale současně hodně bohatý na vitaminy. U některých jedinců nebude na škodu malý flirtík.

Vodnáři:

Osudová přitažlivost, Miluji tě, Příliš naléháš.

Tak jako včelka nebo motýl létá z květu na květ, tak i vy rádi přelétáte od někoho k někomu. Stále jste ve stavu hledání a člověka, kterého vidíte poprvé, si okamžitě zidealizujete. Samozřejmě to nemůže dobře dopadnout, takže se trápíte a opět hledáte někoho, koho byste mohli považovat za osudového partnera nebo partnerku. Brzy po seznámení čekáte vyznání lásky, společné soužití, založení rodiny apod. Nechejte čas plynout a na nic nespěchejte, to je jediná rada, kterou vám karty mohou dát. Vztahy doma jsou občas komplikované, máte dojem, že si každou banalitu musíte vybojovat. Zkuste místo zlosti zapojit diplomacii. A domníváte se, že za špatné známky může pouze váš potomek? Co kdybyste mu sehnali individuální doučování?

Ryby:

Pohlédni do svého nitra, Věčnost, Udělej to, co cítíš.

Popřemýšlejte občas o svém životě, o svých prohrách i úspěších. Meditujte a zkoumejte, proč se cítíte právě tak, jak se cítíte. Co můžete změnit, abyste měli pocit, že se vám daří lépe? Většinou sami v hloubi srdce najdete odpověď. Jestli vám chybí peníze, hledejte si další přivýdělek a cestičky, jak ušetřit. Nekuřte, vyhýbejte se stánkům s rychlým občerstvením a vařte doma. Nezapomínejte na polévky, dodají tělu tolik potřebné tekutiny a zasytí vás. Spoléhejte především sami na sebe a zodpovědnost za vlastní nezdar nebo selhání nepřesouvejte na druhé. Vyhýbejte se lichotníkům, mluvkům, nejistým a věčně nespokojeným lidem.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu