Zpět na články

Jaký bude týden od 21. 11. 2022 do 27. 11. 2022 podle kartářky.

Pro všechna znamení: v neděli 27. listopadu začíná advent. V těchto nejtemnějších nocích roku, zejména ve čtvrtek, byste měli být velice obezřetní, protože podle staré víry jsou nesmírně aktivní různí

Jaký bude týden od 21. 11. 2022 do 27. 11. 2022 podle kartářky.

Jaký bude týden od 21. 11. 2022 do 27. 11. 2022 podle kartářky a karet Tarot magie druidů.

Pro všechna znamení: v neděli 27. listopadu začíná advent. V těchto nejtemnějších nocích roku, zejména ve čtvrtek, byste měli být velice obezřetní, protože podle staré víry jsou nesmírně aktivní různí duchové. Na své cestě domů byste mohli potkat skřítky, ohnivé muže, strašidelné psy apod.

Berani:

Královna holí, Spravedlnost, Svět.

Jste plni energie, milujete výzvy a vzrušení. Se šarmem sobě vlastním dokážete prosadit to, co chcete. Nastal čas, abyste učinili nějaké významné rozhodnutí. Zvažte, zda něco odmítnete nebo naopak přijmete. Pokud stále nevíte, jak se zachovat, požádejte o pomoc svého anděla strážného. Opětovně zrozencům vychází, že se před nimi objevuje nová cesta, spojená s úspěchem a stavem hlubokého vnitřního naplnění. Můžete slavit, jásat, tančit, ukončete terapii, požehnání k vám proudí ze všech stran. Objevíte člověka, který by vás rád nosil na rukou. Pouze starší ročníky by neměly věnovat své milostné sympatie osobám druhého pohlaví ve věku vlastních dětí nebo vnoučat. Přišli byste o peníze i majetek.

Býci:

Sedm pohárů, Pět pohárů, Hvězda.

Žijte v reálném světě, vyhýbejte se reklamám i představám, že najdete naprosto ideálního partnera nebo partnerku. Nestavějte si vzdušné zámky, nechtějte mít všechno hned. Začněte na sobě pracovat, učte se, vzdělávejte se, plňte sliby, dodržujte termíny. Pár dní prožijte ve smutku a žalu. Nechejte odejít beznaděj a brzy se opět budete zajímat o radosti života. Udělejte si rekapitulaci všeho, čeho jste dosáhli a zjistíte, že jste toho dokázali nesmírně mnoho. Zklidněte se, věřte si, otevírají se před vámi vyhlídky, o nichž si vaši kolegové mohou nechat jen zdát. Konečně naleznete nový směr spojený s výrazným finančním ohodnocením.

Blíženci:

Deset mincí, Princ holí, Viselec.

Máte se dobře, nic vám nechybí, investice chcete později předat svým potomkům. Čeká vás dědictví, prosperita, vyšší plat nebo výhra. Rychle vzplanete pro novou věc, ovšem máte problém ji dovést do konce. V milostných záležitostech jste sice vášnivými milenci, ovšem s věrností si těžkou hlavu neděláte a máte rozhozeny sítě na více stran. Rádi cestujete, stále spřádáte nové plány spojené s cestovatelskými zážitky. Prospělo by vám, kdybyste byli zodpovědnější a sliby pro vás nebyly jen prázdnými slovy. Právě poslední vytažená karta vás nabádá k větší zodpovědnosti a trpělivosti. Aby se vám dařilo ještě lépe, je třeba změnit přístup k hodnotám.

Raci:

Čtyři poháry, Mírnost, Princezna pohárů.

Váš život je hodně fádní, jednotvárný. Naplňuje ho nuda, otupělost a lhostejnost. Jste plni úzkosti, že ztratíte pocit bezpečí a jistoty. Hledejte kolem sebe drobné radosti, nechejte se osvěžit přírodou. Začněte se třeba zajímat o léčivé byliny, prostudujte si jejich blahodárné účinky na lidský organizmus. Ponořte se též do světa bílé magie a vnášejte do svého okolí a do života krásu a dobro. Některé rodiny mohou očekávat příchod nové duše, potomka. Jiné čeká nový a hluboký milostný vztah, v němž bude hrát důležitou roli jemnost, citlivost, harmonie a vřelost. V novém vztahu si každopádně zachovejte chladnou hlavu, do ničeho se nežeňte bez uvážení. A hlavně hned, když se ještě pořádně neznáte, neplánujte společné bydlení.

Lvi:

Slunce, Eso pohárů, Mág.

Máte před sebou kreativní a radostné období. Konečně jste se osvobodili od domácích povinností a můžete se naplno věnovat tomu, co vás baví. Lidem kolem sebe přinášíte radost, světlo a dobrou náladu. Váš současný vztah je plný lásky a vzájemného porozumění. Jeden na druhého se můžete zcela spolehnout. Důvěřujte si, ničeho se nebojte a začněte si plnit svá osobní přání. Pokud budete mít dojem, že vaše plány něco brzdí, bude zřejmě zakopaný pes v komunikaci. Mluvte o tom, co potřebujete od jiných, jasně a srozumitelně. Uvažujte o koupi luxusního spodního prádla.

Panny:

Tři pohár\, Eso mincí, Velekněz.

Zapomínáte na své přátele, zavolejte jim, napište, sejděte se s nimi. Nežijte uspěchaně, práce vám určitě nikam neuteče. Před sebou máte nabídku zaměstnání nebo finanční odměnu. Žijete v trvalém vztahu, vládne v něm pohoda, bezpečí a klid. Mnozí zrozenci obdrží žádost o ruku a budou plánovat svatbu. Tu ovšem raději v adventním čase nekonejte a přesuňte ji na některý jarní měsíc kromě května. Mnozí z vás mají před sebou přípravu na zkoušky na vysoké škole. Na místě je též úvaha o dalším rozšíření akademického vzdělání. Celý týden se ponese v komunikační a odborné přípravě na veřejná vystoupení. Doma o samotě hovořte hlasitě a před zrcadlem, abyste zkontrolovali svou gestikulaci.

Váhy:

Devět mincí, Milenci, Velekněžka.

Váš současný život je produktivní, aktivní a uspořádaný. Občas hledáte cesty, po nichž byste se vydali dál. A tady záleží na tom, zda jste sami nebo ne. Svobodní a nezadaní touží cestovat, ti druzí si chtějí budovat krásný domov. Jedné ani druhé skupině nic nebrání v realizaci plánů. Pracujete, jste úspěšní, nebojíte se žádného úkolu. Část nezadaných pravděpodobně potká protějšek, který ale nebude mít zájem o romantický vztah, druhá karta však může být i symbolem neopětované lásky. Začněte se více věnovat volnočasovým aktivitám. Uznání čekejte v rodině, protože se s láskou a něhou dokážete postarat o své nejbližší.

štíři:

Vůz, Princ pohárů, Osm mincí.

Méně zralé a méně zkušené zrozence karty upozorňují, aby nevěřili všemu, co slyší. Hlavně je nutno odolat lákavým nabídkám s rychlým zbohatnutím. Mohli byste totiž skončit jako tzv. bílí koně. Občas žijete ve světě snů, těžko odoláváte nástrahám a iluzím. Rádi se budete účastnit společenských událostí, potřebujete, aby vás někdo chválil a obdivoval. Začněte šetřit, neutrácejte, uvažujte o koupi pozemku, který využijete pro pěstování zeleniny. Budete hrdi na své schopnosti, právě v nejbližších týdnech si můžete dokázat, co ve vás vězí. Nezapomínejte na praktické věci. Blíží se zima, sníh a mráz. Máte čím topit? A co pneumatiky? Zaplatili jste složenky?

Střelci:

Kolo, Sedm mincí, Čtyři hole.

Sklízíte, co jste zaseli. Procházíte cykly růstu a úpadku. Někdy se vám daří, jindy se vše rozpadá pod rukama. Ovšem i období sklizně může být občas nepříjemné, protože kromě sladkých se objevují i hořké plody. A pokud vám to, co sklízíte, nepřináší uspokojení, mějte na paměti, že sklízíte výsledky svých minulých myšlenek a činů. Občas trpíte melancholickými výkyvy nálad. Máte dojem, že za vynaloženou práci a energii nedostáváte odpovídající ohodnocení. Cítíte se vyčerpaně. Na vině je listopadové pochmurné počasí, krátké dny a dlouhé večery. Nebuďte na sebe tak přísní a zbavte se touhy po dokonalosti. Opusťte vztahy, v nichž se necítíte dobře.

Udělejte si v práci přestávku a odpočívejte.

Kozorozi:

Královna mincí, Princ mincí, šest mečů.

Jste nadáni praktickým myšlením a obdařeni štědrostí. Rádi se věnujete domácnosti, vaření, umíte šetrně zacházet s penězi. Více pozorujte své tělo a stravovací návyky. Neuškodí též častější pěší chůze a méně ježdění autem nebo hromadnou dopravou. Oprašte svoje řemeslné dovednosti a zútulněte si bydlení. Uvažujete o dlouhodobější dovolené, podle karet by se měla uskutečnit na jaře a přes hlubokou vodu. Nijak se vám nechce opustit svoje domácí pohodlíčko, ale je třeba něco vyřešit. Možná konflikt s příbuznými, možná si splnit další vlastní sen. Každopádně se dovolené nevyhýbejte, ale na plánovanou dovolenou zkuste pohlédnout z jiného úhlu. Když to uděláte, ve vašem těle se obnoví proudění pozitivní energie. A na cestu se začnete těšit.

Vodnáři:

Pět mečů, Osm pohárů, Dvě mince.

Hodně a rádi mluvíte a přitom si neuvědomujete, jakou moc slovo má. Zřejmě jste zaútočili na něčí důstojnost a nyní nesete následky. Možná někdo obviňuje vás, možná obviňujete někoho vy. Místo žárlivosti a závisti vsaďte na pokoru a soucit. Pokud je vina na vaší straně, omluvte se, najděte v sobě tu kuráž. Uvidíte, že se vám uleví. To, co se stalo, berte jako životní zkušenost. Radu vám poskytne osoba z vaší blízkosti. Žonglování se dvěma vztahy vám může přinést hodně horkých chvilek. Zřejmě si budete muset najít další zaměstnání, protože v tom původním dojde k propouštění nebo ke zkrácení pracovní doby. Život si zpříjemněte drobnými radostmi. Skamaráďte se s počítačem, sedněte na vlak a navštivte vinný sklípek či adventní trhy. A klidně u toho vyvádějte psí kusy. Hned budete mít lepší náladu.

Ryby:

Eso holí, Deset pohárů, Znovuzrození.

Jste obdařeni darem tvůrčí energie a hýříte nápady. Každý projekt, do něhož se pustíte, má v současnosti naději na uskutečnění. Vaše sny se stávají skutečností. Pohoda, láska, peníze, milující rodina, vášeň milenecká nebo mateřská, to vše je nyní vaší součástí. Osobní vztahy jsou spolehlivé a trvalé. A protože jste kdysi ochutnali utrpení a bolest, dokážete nyní naplno a s pokorou prožívat okamžiky štěstí. Všechno zlé je již za vámi a pozitivní vývoj bude i nadále pokračovat. V případě, že se budete do konce roku vracet ze zahraniční stáže, připravte se v zaměstnání, do něhož nastoupíte, na závist spolupracovníků. Nepouštějte se do zbytečných diskuzí, nic nevysvětlujte, ale trvejte na svém rozhodnutí.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu