Zpět na články

Jaký bude týden od 5. 12. 2022 do 11. 12. 2022 podle kartářky a cikánských karet.

Měsíc prosinec je velice vhodný k provádění věšteb, kouzel a magických rituálů. Pokud při výkladu objevíte u některého znamení magické kouzlo, můžete ho využít i vy, přestože jste se narodili v jiném

Jaký bude týden od 5. 12. 2022 do 11. 12. 2022 podle kartářky a cikánských karet.

Jaký bude týden od 5. 12. 2022 do 11. 12. 2022 podle kartářky a cikánských karet.

Měsíc prosinec je velice vhodný k provádění věšteb, kouzel a magických rituálů. Pokud při výkladu objevíte u některého znamení magické kouzlo, můžete ho využít i vy, přestože jste se narodili v jiném znamení.

Berani:

Pár peněz, Návštěva, Láska.

V materiální sféře si na konci roku trochu přilepšíte. S nějakou závratnou sumou nepočítejte, ale aspoň něco. Nikoho sice nečekáte, ale ten, kdo vás bude chtít vidět, se ohlásí jen krátce před setkáním. Záleží na vás, jak se rozhodnete, zda vás návštěva potěší, nebo se vymluvíte na nedostatek času. Spíše se ale bude jednat o neočekávanou radostnou událost, která vám náhle vstoupí do cesty. A následující karta Láska hovoří o tom, že z neočekávané návštěvy se v budoucnu může vyvinout dlouhodobý vztah. Ten bude představovat i stabilitu v lásce, partnera, o kterého bude možno se pevně opřít a kterému můžete věřit. Chcete-li se dovědět, zda se vaše přání splní, vložte do sítka nebo cedníku úlomek uhlí a kousek chleba. A nad tím podržte kyvadélko. Jestli se při vyslovení vašeho přání kyvadélko pohne, přání bude splněno.

Býci:

Věrnost, Zloděj, Naděje.

Zadaní žijí v souladu se svým protějškem. Nezadaným se ale občas lepí smůla na paty. V zaměstnání ani v osobním životě se příliš nesvěřujte kolegům nebo kamarádkám a kamarádům o svých plánech a přáních. Je velká pravděpodobnost, že by vaši důvěřivost mohli využít ve svůj prospěch. Nenoste v peněžence hodně peněz, také neznámým lidem neotevírejte a nebavte se s nimi. Osamělí starší zrozenci by si měli dávat velký pozor na podomní prodejce a pochybné řemeslníky. Poslední vytažená karta je plna optimismu a přináší radost těm, kteří trpí nedostatkem sebevědomí a obtížně hledají uplatnění. Jestli během prosince budete trpět bolestmi zubů, angínou nebo křečemi, a k lékaři už to nestihnete, noste kolem krku černou sametovou stuhu.

Blíženci:

Vdova, Radost, Cesta.

Pochmurné počasí na vás působí depresivně, všechno na vás padá, připadáte si opuštěně a osamoceně. Toužíte po společnosti, tanci, zábavě a hlavně po někom, kdo by vám naslouchal. Nejste sami, takové pocity zmaru a smutku má občas každý člověk. Pokud můžete, objednejte si někde doma nebo v cizině vánoční a povánoční relax, přijdete na jiné myšlenky a zase budete plni optimismu. Jestli nemáte možnost někam vycestovat, navštěvujte adventní programy, každé město jich nabízí nepřeberné množství. Jsou zdarma, na úrovni, určitě zde potkáte plno známých lidí, s nimiž si padnete do oka. A velmi brzy se opět budete smát a radovat. Při návštěvě cukrárny nebo kavárny si dávejte pozor, abyste nepřevrhli poloprázdný šálek s kávou. Mohli byste podle pověry mít zlou a nepříjemnou tchyni.

Raci:

Toužebné přání, Peníze, Boží oko.

Toužíte po něčem, co je pro vás v současnosti nedosažitelné. Musíte sami udělat první krok, nikdo jiný to za vás neudělá. Stávající majetek bude zhodnocen a navýšen. Možná výhra, možná dobrá investice. Každý váš čin bude mít v těchto dnech naději na úspěch, neboť jste pod Boží ochranou. Jste zdraví, vztahy kolem vás jsou stabilní, o ztrátu zaměstnání se rozhodně bát nemusíte. Ve středu, v den uprostřed týdne, byste neměli začínat nic nového. Nestěhujte se, nevydávejte se na cesty, na pole, nepečte chleba. V tento den by se neměly konat ani svatby. Jedna pranostika říká: "Kdo se žení ve středu, čeká děti dopředu".

Lvi:

Peníze, Milenec, Dárek.

Nemáte si nač stěžovat, máte více, než potřebný základ k životu. Vše, co máte, umíte s rozmyslem používat a s těmi, kteří mají málo, se umíte podělit. Od počátku příštího roku počítejte s rozšířením pracovní náplně a nárůstem pracovních povinností. S tím je spojen samozřejmě i vyšší plat. Zrozenci v milostném vztahu si mohou gratulovat, jejich vztah je pevný, stabilní. Nezadaní si na adventních a vánočních akcích mohou najít protějšek, který bude odpovídat jejich vysněnému ideálu. V některých domácnostech se budete těšit na nový přírůstek do rodiny. Při společných oslavách byste si neměli zkřížit nohy. Mohlo by vás rozbolet břicho, mohlo by dojít i k hádce spolustolovníků.

Panny:

Kněz, Žárlivost, Svatba.

Důvěřujte si a pokorně se sklánějte před boží moudrostí. Občas si zajděte na mši, občas se také pomodlete. Pokud máte dojem, že ne všechno jde tak, jak byste chtěli, požádejte o boží ochranu. Važte si svého partnera jako zlatého pokladu. Neberte nic jako samozřejmost, pochvalte, poděkujte. Máte vedle sebe člověka, kterého vám okolí může jen závidět. Nechejte mu více prostoru pro jeho osobní zájmy. Nezůstávejte ukotveni ve svém vlastním světě, ale vyjádřete hlasitě úctu k vašemu partnerství. Během adventních nedělí si zapisujte své sny, měly by se splnit.

Váhy:

Zamilovanost, štěstí, Dopis.

Nové myšlenky, nové plány, účast na nových projektech. Okolí zaujmete svými originálními myšlenkami a nápady, prokážete své schopnosti a sami se budete divit, čeho všeho dosáhnete. Stačí jen chtít, mít pevnou vůli, být houževnatý a pilný. Peníze ke konci roku, více peněz v novém roce, jsou dary, které na vás čekají. Ovšem i tak musíte šetřit a nemůžete zbytečně utrácet. Je nutno si vytvořit finanční zázemí pro cestování, další studium apod. Studenti budou advent i vánoční svátky trávit většinou u skript a knih, ale i přesto se mohou připravit na to, kde se zotaví po náročných zkouškách. Pokud v této době hodně kýcháte, berte kýchání jako něco pozitivního. Dítě, které kýchne před křtem, bude chytré. Kýchající nemocný se jistě uzdraví. Kýchnutí vás na čtyřiadvacet hodin ochrání před mrtvicí.

štíři:

Vdovec, Soudce, Dům.

Něco se stalo, něco vás hodně trápí. Nechcete se nikomu svěřit, vše držíte v sobě. Pravděpodobně jste někomu slovně ublížili a nenacházíte odvahu k omluvě. Už víte, že příště budete raději více mlčet a méně mluvit. Podle vytažených karet vám asi nezbývá nic jiného, než se poradit s osobou, která je odborníkem na situaci, v níž se vy právě nacházíte. Připravte se na to, že budete za urážku nebo falešné obvinění platit nějakou částku. Doma záležitost nezlehčujte, raději své blízké požádejte o morální podporu. Možná máte dojem, že se na vás nabalily nějaké zlé entity. Ochranu proti nebezpečným bytostem vám zajistí modrá barva. Tu můžete nosit ve formě šátků, šálků, stužek na klobouku, v posteli můžete mít povlečení s modrým potiskem. A jestli vás čeká v těchto dnech svatba, mějte na sobě modré šaty.

Střelci:

Milenec, Dopis, Poklad.

Jste vždy dobře naladěni a příliš se zlobit neumíte. Pozor si v těchto dnech dávejte na unáhlené výbuchy emocí, protože pracovní záležitost, která vypadala nadějně, nebude realizována. A pokud ano, pak dojde k výrazné změně podmínek směrem k tomu horšímu. V osobním životě jste obklopeni lidmi, kteří si vás váží a rádi pobývají ve vaší přítomnosti. Rodinu překvapíte svými kutilskými schopnostmi, začnete rovněž uvažovat o rozšíření své současné profese o nějakou řemeslnou činnost. A skutečně, když záměr zrealizujete, bude se vám dařit. Jako byste našli poklad. Budete litovat, že jste tento nápad neměli dřív. Určitě potřebujete peníze. Předem si promyslete, na jaká čísla byste si chtěli vsadit. Zvolená čísla si napište na papír a ten vložte do knedlíků, které budete doma vařit. V knedlíku, který vyplave jako první, jsou ta správná výherní čísla.

Kozorozi:

Nemoc, Dítě, Poselství.

Rozhodně se nejedná o nemoc tělesnou, spíše se v mysli zabýváte něčím, co by bylo, kdyby... Zbytečně se trápíte a zatěžujete psychiku, nemáte žádný důvod k obavám. Především jsou vaše starosti spojeny s potomky. Možná problémy s otěhotněním, možná vás děti nemohou navštívit, protože jsou pracovně vytížené a nemají čas, nebo bydlí daleko od vás. Tyto drobné starosti za pár dnů vymizí, protože poslední vytažená karta vám predikuje poselství, komunikaci a zprávy, na něž tak toužebně čekáte. Ochranu před nehodami, špatnými vlivy a depresivními stavy vám zajistí lískový proutek nebo lískový ořech. Zavěste si proutek před dveřmi, zadrží špatnou energii, noste lískový ořech v kapse, ochrání vás a také dobře poradí, když ho požádáte o radu.

Vodnáři:

Mrzutost, Faleš, Milenec.

Nějaký váš čin vyvolal prudkou reakci okolí. Všichni jsou proti vám, nemáte se o koho opřít. Připravte se na to, že své jednání budete muset vysvětlit a obhájit. Něco jste bohužel nezvládli, ovšem od odpovědnosti nemůžete utéct. Je možné, že šlo pouze o nedorozumění, ale každopádně tato prekérní situace bude mít dopad na vaše zdraví. Ovšem nic se nejí tak horké, nechejte emoce vychladnout a podívejte se na záležitost z jiného úhlu nebo s nadhledem. Jestli se potřebujete poradit s odborníkem, neotálejte a jednejte co nejdříve. Podle karet vám hodně pomůže osoba, která se o vás také bude později více zajímat a bude chtít s vámi navázat bližší kontakt nebo milenecký vztah. Nad kamna si zavěste svazek cibule nebo česneku, své nejtajnější myšlenky svěřte ohništi, a dobré duchy nebo svého anděla strážného proste o splnění svých osobních přání.

Ryby:

Touha, Dům, Dopis.

Něco končí, aby něco nového mohlo začít. Budete se muset rozloučit s místy, kde vám bylo nesmírně dobře. Možná končí pobyt v lázních, dovolená, stáž v cizině, někteří se budou muset přestěhovat do jiného města či do jiného bytu. Zůstávají vám krásné vzpomínky a nezapomenutelné zážitky. V místech kde je váš domov, na vás dolehne tvrdá realita. Ta bude pro některé trochu náročná. Závist na pracovišti, plno úkolů a povinností, zařizování nového bydlení. Rozptýlení hledejte při návštěvě výstav, koncertů, divadla. Na škodu nebude prohlížení fotek z míst, kde jste se cítili jako v ráji. Při cestě do práce nebo při procházkách se pozorně rozhlížejte, jestli se vám podaří zahlédnout kominíka. Pokud můžete, dotkněte se ho. Případně ho při setkání ozdravte slovy: " Kominíčku, zdar". Přinese vám štěstí.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu