Zpět na články

Dětský horoskop, radost psát!

V psaní horoskopů těch nejmenších dětí, někdy tomu říkám spíše mapy života, je úžasné to, že jejich obraz tady na Zemi ještě není nijak otisknut, ničím formován, nenarušen. Jsou čisté, jak čerstvě...

Dětský horoskop, radost psát!

V psaní horoskopů těch nejmenších dětí,

někdy tomu říkám spíše mapy života, je úžasné to, že jejich obraz tady na Zemi ještě není nijak otisknut, ničím formován, nenarušen.

Jsou čisté, jak čerstvě napadený sníh, blýskající se v paprscích Slunce. Jak labuť plující na jezeru, jež připoutá zrak prakticky každého, kdo jde kolem, tak mě připoutá horoskop dítěte!

Možná vám to bude připadat zvláštní, vždyť je to jen kruh s výpisem znamení, rozdělený do dvanácti polí, v němž jsou rozmístěny planety svírající různé úhly, ale není to tak.

Za každým z symbolů se skrývá celá existence lidstva vyprávěná v pohádkách, bájích, mytologiích a archetypálních vzorcích. Spojená vzájemnými prvky, podobnostmi, které se k sobě vztahují, jak rodinu vážou příbuzenské vztahy. A tyto vztahy, příběhy, mi vytvořený horoskop narození začne vyprávět.

Zjednodušeně: planeta říká CO? Znamení JAK? A dům KDE? Aspekt, je jejich vzájemný vztah - buď harmonický, odporující nebo vyzívající.

MáM DĚTSKé HOROSKOPY RáDA PRáVĚ PROTO, ŽE PŘI JEJICH TVORBĚ NEJSEM ZAHLCENA TíM, ČíM UŽ SE ČLOVĚK STAL.

Každý z nás má nějakou vlastní esenci, kterou se rozprostírá okolo sebe a do prostoru, kolektivního (ne)vědomí svými myšlenkami podbarvenými emocemi. Zde existujeme všichni na jemnohmotné úrovni. Tam se potkáváme a komunikujeme, z čehož pak vznikají nálady a tendence ve společnosti.

PONĚVADŽ JSEM ČLOVĚK SE ZVýšENOU CITLIVOSTí A PŘI JAKéKOLIV FORMĚ VýKLADU,

ať už tarotu nebo horoskopu, ke mně skrze tento obraz začne odtud proudit spousta informací. Funguje to jak zesilovač. Připojovací kabel vás, ke mně, a proto je někdy těžké, pokud je v člověku mnoho nezpracovaného začít pracovat v klidu a lásce jak u dítěte.

DíTĚ JE ČISTé,

zatím neodsuzuje, nehodnotí, není schopno nenávisti, přetvářky ani klamu. Je jaké je. Když se narodí je ještě nějakou dobu ve spojení s univerzální pravdou, dokonalou esencí lásky, než jej začne naplno formovat materiální svět dělení, podřazenosti a nadřazenosti.

KDYŽ PíšU TAKOVý HOROSKOP JE TO I PRO MĚ OSVĚŽENíM VYCHáZEJíCíHO SLUNCE.

V tu chvíli sama zahlédnu onu vzdálenou nádheru bílé labutě plující na modré hladině jezera. V celé kráse obrazu ráje s bujnou vegetací rozprostírající se vzdálenou krajinou. Prozářenou teplými paprsky Slunce, odrážející se v malých vlnkách. Je obklopena spoustou růžových leknínů s velkými tmavě zelenými listy, které skýtají bezpečí rybkám žijící pod hladinou.

ZATíM TU NENí NIC, CO BY NARUšOVALO TENTO RáJ,

jak se to děje s přibývajícími roky, kdy barvy blednou a za horizontem se skrývá nepřítel.

Nevím, jak lépe bych to vyjádřila, aby se neztratil ten pocit, co ona představa labutě v krajině vyvolává v srdci. Cítíte to také? Cítíte z toho tu plnou radost, čistotu a něhu, po které všichni toužíme?

Věřím, že kdybych řekla jen: "Je to prostě fajn, psát dětský horoskop" vyvolá to ve vás také příjemný pocit, ale to je málo. Málo pro mě! Málo pro to, aby to bylo schopno, alespoň z části, obsáhnout to co vnímám. Jaký je rozdíl psát pro dítě a dospělého člověka.

V TAKOVéM HOROSKOPU VYPRACOVANéM ODE MNE NAJDETE:

  • jaká bude povaha dítěte, klady a zápory
  • jeho talenty
  • sport
  • zdraví
Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu