Zpět na články

Jaký bude týden od 26. 12. 2022 do 1. 1. 2023 podle kartářky a klasických tarotových karet.

Ať spokojenost, štěstí a zdraví jsou vám po celý rok nablízku.

Jaký bude týden od 26. 12. 2022 do 1. 1. 2023 podle kartářky a klasických tarotových karet.

Jaký bude týden od 26. 12. 2022 do 1. 1. 2023 podle kartářky a klasických tarotových karet.

Ať spokojenost, štěstí a zdraví jsou vám po celý rok nablízku.

S úctou vaše kartářka Jana Fišerová.

Berani:

Velekněžka, Císařovna, Desítka pohárů.

Je radost s vámi spolupracovat. Rozumíte lidským potřebám a umíte se za své bližní postavit s obětavou láskou. Řada lidí se vám svěřuje se svými starostmi. Každého, kdo k vám přijde se svými obavami, vyslechnete, ale je třeba, abyste na svá bedra nenakládali pořád cizí trápení. Myslete více na sebe a na svoje potřeby. Do života vám přichází mnoho pozitivních změn. Vztahy, které navážete, brzy skončí v posteli. Hýčkání v sexu bude na denním pořádku. Svoje vlastní zájmy a plány ale střežte, chraňte si svá osobní tajemství. Svou láskou se na veřejnosti nevychloubejte, není třeba ohromit okolí. Máte před sebou dny plné harmonie, pohody a lásky.

Býci:

Dvojka holí, Královna pentaklů, Trojka pohárů.

Ve svém životě nutně potřebujete změnu. Chcete cestovat, chcete si najít novou práci, nebo aspoň brigádu či přivýdělek, uvažujete, že se rozloučíte s nefunkčním vztahem. Zatím se ale nacházíte ve stavu vyčkávání, dobře víte, že nic nesmíte uspěchat. Vaše myšlenky se točí hlavně kolem peněz, protože milujete luxus, dobré jídlo a značkové oblečení. Máte před sebou období oslav, možná i svatbu. Nemocní lidé dostanou zprávu o svém uzdravení. V některých rodinách se změní díky novému přírůstku zaběhaný režim. Vaše plány spějí ke zdárné realizaci. Bavte se, smějte se, okouzlujte svým šarmem okolí.

Blíženci:

Páže pohárů, Král holí, Páže mečů.

Někteří zrozenci chtějí začít podnikat, jiní uvažují o tom, že podnikání ukončí. V obou případech se vám do cesty postaví překážky, které je nutno zdolat, nikoliv obejít. Nezadaní mají před sebou řadu pozvání do společnosti a na zajímavé akce. Navážou řadu nových kontaktů, seznámí se s lidmi, kteří mají možnost jim v něčem prošlapat cestičku. Každopádně se bude jednat o seznámení s aktivními lidmi, pro něž platí - líná huba, holé neštěstí, nebo drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. Hodně se od těchto nebojácných osob naučíte. Najednou se přestanete bát, zvýší se vám sebevědomí, strach a depresivní nálady už ve vašem životě nebudou mít místo. A příště nikdy nedovolte svým náladám, aby nad vámi získaly jakoukoliv moc.

Raci:

Poustevník, Devítka pohárů, šestka holí.

Něco vás trápí, uzavíráte se do sebe a izolujete se od společnosti. Zřejmě o něčem přemýšlíte, v klidu si potřebujete něco ujasnit, ale především to, co jste začali, dokončete. Období přemýšlení nebude trvat dlouho. Sotva se na obloze objeví sluníčko, budete mít okamžitě dobrou náladu. V životě některých zrozenců se může objevit úspěšný a finančně zabezpečený partner. Konečně si začnete více věřit, protože se budete hřát na výsluní díky veřejnému ocenění za dobře vykonanou práci. Vystupte ze své ulity a začněte se více radovat.

Pokud nesnášíte organizované zábavy a halekání, obklopte se mapami a plánujte dovolenou, čtěte, případně si zajděte na koncert vážné hudby.

Lvi:

Kolo štěstí, Spravedlnost, Čtyřka holí.

Vaši budoucnost ovlivňuje vaše minulost. Jste na životní křižovatce, čeká vás osudové rozhodnutí. Se svými nejbližšími proberte všechna pro a proti. Každá změna vyvolá řadu nečekaných změn. Ovšem podle dalších vytažených karet vám osudová rozhodnutí, která musíte učinit, přinesou štěstí, klid a blahobyt. A pak konečně můžete slavit, jet na dovolenou, oddechnout si, dát si pauzu a věnovat se především sobě. Pokud hledáte kvalitní protějšek, tak vyšší moc vám sešle citlivou duši. Vzájemně se budete doplňovat a předávat si vše, co budete potřebovat pro klidný a pohodový život. Pokud se začne ozývat artritida nebo revma, začněte nosit na ruce měděný náramek.

Panny:

Velekněz, Eso pentaklů, Čtyřka pohárů.

Máte před sebou další studium a zkoušky. Může se stát, že některé své problémy nedokážete sami vyřešit. V takovém případě se obraťte s prosbou o pomoc na někoho, koho považujete za autoritu. Vaše dobré nápady a podnikatelské záměry budou zúročeny, máte před sebou nabídku nové práce, povýšení, ale i vyšší plat. Současně úspěšné karty přinášejí i varování. Nemějte hlavu v oblacích a nemyslete jen na sebe. Občas se zastavte, přemýšlejte o tom, jak se chováte k okolí. Nepomlouvejte, nepodvádějte, pamatujte na to, že karma ctí zákonitosti všeho, co činíte. Pozor si dávejte na alergie po požití jídla. Jako první pomoc vám poslouží teplá voda, zharmonizuje tělo a pročistí ho.

Váhy:

Měsíc, Eso pohárů, Hvězda.

Přicházejí změny ve vašich názorech. K práci, kterou vykonáváte, zaujmete zcela jiný přístup. Svědomitější a zodpovědnější. V tomto týdnu se budete hodně věnovat rodině a plnění domácích povinností. Při rodinných setkáních vyjdou nečekaně na povrch záležitosti, které byste raději nechali spát. Pokud se tyto nové informace budou týkat přímo vás, nelitujte se, žijte daným okamžikem a v minulosti hledejte inspiraci pro budoucnost. Podle druhé vytažené karty byste rozhodně neměli odmítnout příležitost, která vám bude nabídnuta. Je to karta božího požehnání, těhotenství, plodnosti, lásky. Buďte připraveni na nové pracovní i osobní vztahy. Patříte k lidem, kteří dokáží vytvořit harmonické pouto mezi sebou a okolním světem. Pokračujte dál v pomoci jiným, protože to, co jim nyní po duchovní stránce dáte, se vám mnohonásobně vrátí. I nadále pracujte na tom, aby váš život byl v pořádku.

štíři:

Eso mečů, Trojka holí, Zamilovaní.

V zaměstnání jste velice výkonní a pečliví, totéž očekáváte od svých spolupracovníků. Připravte se na nepříjemné jednání, které musí být rychlé a rozhodné, hlavně jednejte beze strachu. Dobře si porozumíte s lidmi, kteří jsou narozeni ve vzdušném znamení - Váhy, Blíženci, Vodnáři. Pokud budete jednat i nadále čestně a rozumně a dáte si pozor na emotivní rozhodnutí, upevníte si svou pozici. Pozor na narcisismus, sebechválu a milostné vztahy na pracovišti. Držte se rčení - co je v domě, není pro mě. Během svátků a novoročních oslav moc nepijte, druhý den by vás bolela hlava. Jestli však neodoláte a přijdete domů v povznesené náladě, nepříjemné stavy odstraní zeleninový vývar a rajčatová šťáva.

Střelci:

Dvojka pohárů, Slunce, Mírnost.

Mílovými kroky se k vám blíží láska se vzájemným pochopením různého životního stylu a mnohdy neslučitelných pracovních povinností. Spolupráce, nové nabídky a příležitosti, upevnění rodinných vztahů. Budete na roztrhání, musíte se naučit občas říkat NE. Věnujte se více svým zájmům a zálibám, občas odpočívejte a relaxujte ve wellnes. Vaše duše je nesmírně moudrá, už toho mnoho viděla a zažila. Jste silná osobnost, žádná protivenství osudu vás nezlomí. Tím, že se snažíte pomáhat i jiným, rozvíjíte ve své karmě dobro. Nezapomínejte na své staré přátele, za letitými záležitostmi udělejte tečku a nemyslete na ně. Až vás bude trápit nepříjemný dráždivý kašel, uvařte si nebo objednejte v restauraci hrachovou kaši a zapíjejte ji zrnkovou kávou.

Kozorozi:

Páže holí, Císař, šestka pohárů.

Možná jste mladí duchem, možná věkem. Každopádně z vás vyzařuje mladistvý elán. Jste plni energie, ve vztahu toužíte po nových zážitcích. Ve společnosti budete působit sebevědomě, budete hýřit životním optimismem. Potěší vás setkání s přítelem z dětství, zavzpomínáte na minulost a drobné eskapády. V rodině si zazpívejte koledy, probuďte k životu vánoční zvyky. Zasmějete se, pobavíte, všichni zúčastnění se budou cítit spokojeně. V případě, že se musíte ochránit před někým, kdo vám škodí, stačí použít následující kouzlo a problém je vyřešen. Jméno nebo fotografii dotyčné osoby položte pod odrazovou stranu zrcátka a nechejte kouzlo působit do té doby, než zjistíte, že už vám nikdo neublíží.

Vodnáři:

Královna mečů, Král pohárů, Mág.

Váš jazyk je ostrý jako břitva, neuváženým slovem dokážete okolí velmi ranit. Na jedné straně lidem poskytujete cenné rady, na straně druhé občas postrádáte soucit. Možná se budete muset nad svým jednáním zamyslet a staré zvyklosti změnit. Na správnou cestu vás dovede seznámení s velkorysým protějškem. Oceníte u něho především laskavost, hloubavost, starostlivost a zodpovědnost. Nemocní zrozenci se začnou zajímat o alternativní léčbu. Pokud budete hledat léčitele, je třeba, abyste byli obezřetní a vyhnuli se prolhaným lidem. Zabezpečte si svůj dům proti negativní energii. Obstarejte si tři kovové spirály a zavěste je do libovolných rohů v domě. Jestli je nemůžete zavěsit, tak je položte na zem. Asi za měsíc zjistíte, že se vám doma volněji dýchá.

Ryby:

Král mečů, Rytíř pohárů, Svět.

Nezadaní, kteří si hledají partnera, by si měli dávat pozor na člověka, který je na první pohled velmi zaujme. Na jedné straně bude sršet ostrovtipem a aktivitou a rozsáhlým všeobecným rozhledem, na straně druhé může jít o člověka, který se občas chová jako hrubián a do vztahu rád vnáší bolest a sváry. Pro vás je nesmírně důležité, abyste se řídili více rozumem než srdcem. Než dotyčného partnera nebo partnerku důkladně poznáte, berte ho nebo ji spíše jako přítele. Ale v žádném případě si neměňte okamžitě a bez rozmyslu své bydliště. Poslední vytažená karta přináší těm, kteří na sobě nenechají štípat dříví a své vzdělání dále rozvíjejí, nové pracovní úspěchy. Zazáříte nejen v regionu, ale v místech, kam se dostanete lodí nebo letadlem. širší veřejnost se o vás doví z tisku a médií. Život se pro vás stává úžasným, vychutnávejte si ho po všech stránkách.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu