Zpět na články

Denní karta na sobotu 31.12.2022

Zajímá vás, jaký bude váš poslední den tohoto roku? Nabízím inspiraci na tento den z pohledu tarotu. Užijte si tento den na pohodu a těším se i příští rok. Ilona.*

Denní karta na sobotu 31.12.2022

Denní karta pro všechna znamení na 31.12.2022

"Nemohu změnit směr větru, ale mohu si upravit plachty tak, abych vždy dosáhl svého cíle." - Jimmy Dean

Beran

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Také je dosti možné, že si všimnete, co pro vás vaše partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých povinností a tím zanedbává své zájmy a koníčky. Dopřejte jim také odpočinek a radovánky.

B ý K

V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba tím, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Den je také nakloněn k urovnání dlouho trvajících sporů a nastane čas usmíření. I na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. Pokud toužíte po uzavření sňatku, tento den je vhodný pro oznámení tohoto rozhodnutí vašemu protějšku.

Rak

V tento den můžete dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy v dětství, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota. Pro vaše ego by to mohla být nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. Toto poznání ve vás může vyvolat neznámý pocit s následným poznáním, že žití ve volnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

B L í Ž E N C I

Odpočinek se dá prožít i tak, že usednete k dlouho odkládanému napsání svého blogu, namalování obrazu, navštívíte lekci jógy nebo orientálního tance. V každém případě se jedná o využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem V opačném případě se z vás může stát mrzout a tím vy jistě nechcete být.

Lev

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu.

Panna

Umíte vyjádřit své potřeby a naslouchat potřebám jiných? Na které straně se cítíte lépe, na straně má dáti nebo dal? Je možné, že budete silně motivováni se zapojit do nějaké charitativní činnosti, věnovat někomu bezpodmínečně dar nebo naopak k vašemu překvapení budete obdarováni vy samotní. Prémie nebo třináctý plat na konci roku přijde jistě každému vhod.

V á H Y

Stává se vám, že si občas povzdechnete, zda nestojí celý svět proti vám? Voláte synovi domů a on má vybitý telefon? Cestou do práce uvíznete v zácpě? Zůstanete bezmocní před vchodovými dveřmi, protože se vám zlomil klíč v zámku? V práci pociťujete rivalitu mezi kolegy? Co vám tyto situace chtějí říct? Zkuste si stanovit priority a odstranit okolnosti, které vás vyrušují a zdržují od důležité práce.

š T í R

Už je na čase obrátit se ke starému zády a z bezpečného bodu pozorovat vzdálený horizont, který oznamuje nadějné vyhlídky do budoucna. V práci to znamená, že vaše dosavadní úsilí přineslo určitý mezník, stojíte nohama pevně na zemi a hledíte vpřed. Dostává se druhá šance tam, kde je potřeba většího úsilí, pokud už nepřistoupíte na další polovičatosti.

Střelec

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte vůbec ponětí, co se k vám blíží za události. A najednou je tu potěšující zpráva, událost, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. V povolání to může oznamovat povýšení, uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už vymysleli sto nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, když jste zapomněli kombinaci čísel. I v osobních vztazích je velká šance urovnat táhnoucí se spory.

Kozoroh

Co je štěstí? "Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá". štěstí se nedá udržet násilím.Pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet násilím. Všechny současné proměny jsou pro vaše dobro a měli by vás obohatit, dát možnost růstu, je to životní dar. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

V O D N á Ř

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další možnosti, které se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Je zcela pravděpodobné, že jste nezaregistrovali gesto smíření.

Ryby

Sužovaly vás starosti, problematické otázky? Pak pro ty, co si mysleli, že už jsou poraženi, je tady přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích můžete očekávat telefonní hovor, dopis nebo zprávu, která vás uspokojí a přinese pocit zadostiučinění. Čekat se někdy vyplatí. Užijte si slávu a slušivý vavřínový věnec.


Přeji báječný den všem

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní výklad se neváhejte ozvat do zprávy nebo na illa.brejchova@seznam.cz. Děkuji.


Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu