Zpět na články

Jaký bude týden od 2. 1. 2023 do 8. 1. 2023 podle kartářky a klasických tarotových karet.

Ještě zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.

Jaký bude týden od 2. 1. 2023 do 8. 1. 2023 podle kartářky a klasických tarotových karet.

Jaký bude týden od 2. 1. 2023 do 8. 1. 2023 podle kartářky a klasických tarotových karet.

Ještě zní ozvěna vánočního ticha.

Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá.

Hvězdy v našich očích září,

přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.

Bezstarostné vykročení do roku 2023 přeje vaše kartářka Jana Fišerová.

Berani:

Královna pentaklů, Trojka pentaklů, Slunce.

Máte v sobě hodně ohnivé energie a záleží na každém z vás, jak s ní naložíte. Někteří, hlavně ti pohodlní, se mohou uchýlit k agresivitě. Další skupina spálí přebytečnou energii v posilovně, při tréninku a fyzických aktivitách. Studenti nebo lidé, pro něž je celoživotní vzdělávání drogou a hnacím motorem, se "vydovádějí" u skript. U nich strach z toho, že by mohli u zkoušek selhat, nastartuje metabolismus na tak vysoké obrátky, že tělo spálí opravdu hodně kalorií. Mohou se pak na jaře radovat ze štíhlé postavy a nebudou muset nijak maskovat své zaoblené tvary. Poslední vytažená karta vám slibuje dobré časy, sebedůvěru, častý pobyt ve společenství moudrých a vzdělaných lidí. Přicházejí k vám nové formy projevu, tvořivé proudy nápadů a koupání se v teple a světle. Semínka, která jste někde zapustili, začínají rašit ve všech oblastech: při hledání pracovního místa, studiu, v lásce, společenském uplatnění apod.

Býci:

Císař, šestka mečů, Rytíř pohárů.

Pro druhé pohlaví představujete vysněný ideál. Patříte k moudrým, laskavým a spravedlivým lidem. Někteří z vás mohou právě takového ideálního člověka, jako jste vy, někde potkat. A tady přichází na řadu velká obezřetnost. Na jedné straně může jít o mocného a bohatého jedince, který vám vstoupí do života. Na druhé straně je první karta též varováním před osobou, která vás okouzlí, ale může vám i ublížit. Pokud si nedáte pozor a necháte sebou manipulovat, může vás nový protějšek využívat pro splnění vlastních cílů, případně i týrat. V případě, že by se ta horší varianta týkala právě vás, na nic nečekejte a utíkejte od takové osoby co nejdál. Sami nezůstanete, pokud vás trápí tento problém a chcete skoncovat se samotou. I na vás pak brzy čeká romantický vztah, plný lásky a příjemných zážitků. Překvapí vás rovněž krásné dopisy a časté a nečekané dárky.

Blíženci:

Osmička pentaklů, Desítka pohárů, Viselec.

Patříte k ideálním týmovým hráčům, pohyb považujete za nesmírně důležitý pro své tělo a pro celkový zdravotní stav. V kolektivních sportech se můžete vyšplhat až na nejvyšší sportovní úroveň. Protože ale současně náležíte k lidem, kteří se rychle začínají nudit, je pro vás důležité věnovat se buď více sportům nebo jednomu sportu a ještě dalším aktivitám. Tanci, horolezectví, hraní v kapele apod. Vše, nač si vzpomenete, můžete vykonávat pouze díky pochopení své rodiny, která za vás přebírá mnoho povinností. Nezapomeňte jim vyjádřit své poděkování, protože bez nich byste to nebyli vy. Ovšem v zaměstnání nenacházíte pro své aktivity tolik potřebného pochopení. Cítíte se tu izolovaně a počítejte s tím, že se budete muset na svůj pracovní režim podívat očima kolegů. Budete muset důsledněji plnit své pracovní povinnosti a vzdát se toho, co vám naplňuje život. Možná bude načase odejít a přijmout jiné zaměstnání, ale s nižším platem. Rozhodnout se musíte vy sami.

Raci:

Eso holí, Král mečů, Síla.

Rádi pobýváte doma, mezi čtyřmi stěnami. Nevadí vám cvičení podle televize, nebo spinning na kondičním kole. Když se rozhodnete strávit den v přírodě, tak zásadně s rodinou nebo s blízkými přáteli. V zaměstnání neradi pracujete v týmu, pracovní tempo nebo i přístup kolegů k plnění povinností vám příliš nevyhovuje. Nejraději spoléháte sami na sebe, přesčasy nebo pracovní víkendy vám nevadí. Důležitý je pro vás vždy včas odevzdaný úkol a jeho výsledek. Díky píli vám bude nabídnuto zajímavé místo, ale musíte se přihlásit do konkurzu. Nebojte se, připravte se a zabojujte. Na city nebo názory okolí se neohlížejte, důležitý je cíl. Umíte se vyrovnávat s problémy a díky své intuici a moudrosti nasměrujete svou energii do činností, které vás pracovně nezničí, nýbrž vám naplní a obohatí život. A co je nejdůležitější, budete mít více času na svou rodinu a své zájmy.

Lvi:

Mírnost, Dvojka pentaklů, Císařovna.

V poslední době, aniž znáte důvod, začínáte být středem pozornosti svých sousedů a kolegů či kolegyň. Důvod není zatím ani v kartách jasný. Zřejmě se začínáte jinak oblékat, možná jste se zamilovali, možná svým vzhledem upoutáváte pozornost. Nic špatného v tom není, ale záříte, kudy chodíte. Něco uvnitř vás se změnilo. Určitě sami na sobě cítíte obnovu, optimismus, silnou naději. Skončete s depresemi, pokud vás ještě trápí, a otevřete se léčivé energii. Plánům a projektům se bude dařit, vaše tvořivost rozkvétá. To, co bylo dříve negativní, bude pro vás už jen a jen pozitivní. Pokud nezadané ženy budou hledat protějšek, konečně si uvědomí, že jsou ŽENY, a svými půvaby a svou ženskostí se budou snažit dosáhnout svého cíle. Při hledání zaměstnání se zaměřte na pozice instruktorů nějakých módních sportů, případně se přihlaste na masérský kurz.

Panny:

Dvojka holí, Trojka pohárů, Zamilovaní.

Dáváte přednost pohovce před posilovnou? Vzchopte se a vyjděte do přírody. I ve městě můžete najít místo, kde se dá běhat, jezdit na kole, vyrazit na běžky. Hlavně se na nic nevymlouvejte. A doma se pročistí vzduch, nebude hrozit ponorková nemoc. Poslední dny vám daly zabrat, cítíte se unaveni, pobyt venku vám pomůže získat dobrou náladu a novou sílu. Ve vaší hlavě se rodí nové plány, už víte, že potřebujete změnit současný životní styl. Těšte se na dárek, pokud máte brzy svátek, nebo na pozvání do společnosti. Každopádně vás někdo probudí z letargie a vy opět najdete sami sebe. Možná to bude nová láska, zamilování, setkání s někým, na něhož dlouho čekáte. A koho chcete zapojit do svého života.

Připravte si láhev ochrany. Do skleněné láhve nasypejte až po okraj čistou hlínu. Láhev zazátkujte a umístěte ji blízko okna nebo vchodových dveří. Každý rok hlínu v láhvi vyměňte za čerstvou.

Váhy:

Velekněz, Eso mečů, Mág.

Máte rádi výzvy, rádi zkoušíte nové věci v jakémkoliv oboru. Jste pyšní na své pokroky a udělá vám radost, když vás někdo pochválí. Aby vám nový rok dobře začal a každý den vám přinášel jen radost a pohodu, zkuste provést tento rituál. Očistěte domovní práh slanou vodou, protože práh je symbolem vašich kroků z bezpečí domova do prostředí světa, v němž vás čeká každý den stále něco nového. Nezapomeňte ani na domovní dveře, zde k umytí použijte vodu s olivovým olejem, šalvějí a rozmarýnem. špatní lidé se vašemu domovu obloukem vyhnou. Někteří jedinci by si měli dát pozor, aby v prvních lednových dnech neměli zbytečné rozepře s policií. Muži mají možnost najít si lépe placenou práci, ženy toto štěstí v lednu mít nebudou.

štíři:

Ďábel, Královna mečů, šestka holí.

Neustále sami se sebou svádíte vnitřní boj. Nevíte, zda se máte řídit více rozumem nebo okamžitou touhou po někom nebo po něčem. Ve všem, co děláte, chcete být stále lepší a lepší, udržet se na piedestalu. Vaše občas nedosažitelné sny pro vás mohou být kamenem úrazu. Sex bez lásky, touha po penězích, po moci, to jsou situace, které budete muset překonat a najít zlatou střední cestu. Mějte jasno v tom, co od života chcete, a stůjte nohama pevně na zemi. Pak bude všechno v pořádku. Uvědomte si, že jste pevné a silné osobnosti, se smyslem pro realitu, a dokážete se vypořádat s překážkami. Více si věřte, a uvidíte, že vyhrajete a najdete pravou lásku nebo pravé přátelství.

Střelci:

Čtyřka mečů, Král holí, Spravedlnost.

Měli byste více pobývat na čerstvém vzduchu, abyste se na jaře nedivili, že trpíte nedostatkem vitaminu D. Blíží se situace, kdy budete muset sobě i okolí přiznat, že si potřebujete odpočinout. Připravte se na problémy zdravotní nebo pracovní. Bude třeba, abyste si v klidu promysleli, jak budete dál postupovat. Budete se zlobit sami na sebe, ale stejně se nic nezmění ani neurychlí. Do života vám vstoupí aktivní partner nebo partnerka a pomůže vám s praktickým řešením problému, do něhož jste se dostali. Společně najdete zlatou střední cestu, hlavně bude třeba, abyste dosáhli stavu rovnováhy. Dejte si do pořádku nevyváženost současného životního stylu. Práce, odpočinek, zábava - to by mělo být nyní vaše životní krédo, vaše mantra, kterou si budete stále opakovat. A určitou dobu tuto vyváženost budete muset dodržovat. Získáte nadhled i zodpovědnost za vše, co se vám stalo nebo stane.

Kozorozi:

Svět, Poustevník, Rytíř holí.

Patříte k velmi zodpovědným lidem, do čeho se pustíte, to dovedete ke zdárnému konci. V prosinci jste žili velice hekticky a nyní se potřebujete zklidnit a strávit nějaký čas o samotě. Chcete dělat to, co chcete, a ne se pořád kontrolovat a přizpůsobovat. Není to proto, že byste se trápili, ale potřebujete se po neustálém shonu konečně zastavit a popřemýšlet. O lidech, s nimiž jste se setkali, o nových kontaktech a přátelstvích. Možná už začnete plánovat společné akce nebo dovolenou s těmi, kteří vám byli sympatičtí a s nimiž jste si dobře rozuměli. V zaměstnání si dávejte velký pozor na příliš aktivní kolegy. Rychle pro něco vzplanou, ale u práce nevydrží a výsledkem je naštvanost okolí, které musí povinnosti převzít na sebe. Některé z vás čekají pracovní povinnosti na cestách. Možná budete působit jako delegáti cestovních kanceláří, možná si začnete hledat práci v cizině.

Vodnáři:

Páže holí, šestka pentaklů, Poslední soud.

Libujete si v neobyčejných věcech a nevšedních zážitcích. Všechno, co zavání exotikou, je pro vás to pravé ořechové. Těší vás, když se vás známí otáží - co to vůbec je, třeba taková slova jako Pu Erh, Liubao, HeiCha apod. /poznámka - jedná se o velice kvalitní čínské čaje/. Udělejte ze svého života výzvu a zkoušejte stále nové věci. Zaměřte se na formování postavy, padnoucí oblečení, parfém s jemnou a příjemnou vůní, vhodnou kosmetiku. Neustále si připomínejte, že vy jste ta nejdůležitější osoba ve vašem životě. Věnujte v novém roce více času sobě, špinavé nádobí a ostatní domácí povinnosti vám neutečou. Pozor si dávejte na připoutanost k určitým osobám, svéhlavost, sebelítost a nedostatek sebedůvěry.

Ryby:

Dvojka pohárů, Měsíc, Hvězda.

Máte nesmírně jemnou duši a přátelské vystupování na veřejnosti. Sníte o tom, že byste se v těchto dnech posadili pod palmu a u bazénu srkali drinky nebo ovocné barevné nápoje. V zaměstnání jste velice spokojeni, nikdo vám nehází klacky pod nohy, všichni vaši spolupracovníci patří k zodpovědným a pracovitým lidem. Na pomluvy nemají čas. Hodně pracujete, měli byste zvolnit a nechat se občas pozvat někam do společnosti. Nezadaní tu najdou novou lásku. Nemocným se opět vrátí zdraví, po stavech deprese ucítí příliv nové energie. Všichni zrozenci by se měli objednat na dentální hygienu a k zubaři. Budete-li mít dojem, že se k vám blíží chřipka, potírejte si několikrát denně paty česnekem. A v zimním období patří na studené nohy teplé ponožky.

Pokud máte zájem o osobní výklad, numerologii nebo horoskop, kontaktujte mě zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu