Zpět na články

Jaký bude týden od 23. 1. 2023 do 29. 1. 2023 podle karet Lenormand.

Marie Lenormand kartu Ryby příliš nemilovala, viděla v ní zradu. Ovšem celkově Ryby patří ke kartám, které vám predikují úspěch. A to ve všem, čeho se dotknete.

Jaký bude týden od 23. 1. 2023 do 29. 1. 2023 podle karet Lenormand.

Jaký bude týden od 23. 1. 2023 do 29. 1. 2023 podle karet Lenormand.

Berani:

Ryby, Dopis, Park

Vaše čísla pro tento týden: 34, 27, 20.

Marie Lenormand kartu Ryby příliš nemilovala, viděla v ní zradu. Ovšem celkově Ryby patří ke kartám, které vám predikují úspěch. A to ve všem, čeho se dotknete. Je třeba se chytit každé příležitosti a umět ji proměnit ve zlato. Hlavně neutíkejte před problémy a vyhýbejte se alkoholu. Pod vlivem dopisu k vám prostřednictvím telefonu, SMS, inzerátu apod. přicházejí zajímavé informace. Nezadaní mají příležitost se s někým seznámit. Dostanete pozvání do širší společnosti, v níž se budete cítit jako ryba ve vodě. Budete mít příležitost se veřejně prezentovat. Hlavně se neostýchejte a vyslovte nahlas svá přání. Více zde.

Býci:

Čáp, Myši, Jezdec

Vaše čísla pro tento týden: 17, 23, 1.

Přicházejí vám do života velké změny. Jsou spojeny s cestováním, mnohdy i do dalekých zemí. Některým se ale může též změnit finanční situace. Vzhledem k tomu, že další vytaženou kartou jsou Myši, může se jednat o úbytek peněz. V obchodech si kontrolujte paragony, jiná cena může být na zboží a jinou vám pak účtují u pokladny. Velké plány s renovací bytu raději odložte na pozdější dobu Myši mohou být i nebezpečím pro vaši lásku, všímejte si ve svém okolí varovných signálů a nepodceňujte je. Jezte zdravě, na škodu určitě nebude, když shodíte pár kil. Poslední vytažená karta Jezdec vás chrání a sděluje: zhoršená finanční situace je pouze přechodného rázu a v povolání vás překvapí nové a slibné nabídky. Více zde.

Blíženci:

Kříž, Pruty, Pes

Vaše čísla pro tento týden: 36, 18, 11.

Někteří zrozenci právě prožívají nebo v dohledné době budou prožívat komplikovanější období. Možná ztratíte zaměstnání, možná neuspějete u konkurzu nebo u zkoušek. V každém případě nemá cenu se dlouho trápit. Poplačte si, ale poučte se ze svých chyb a jděte dál. Poslouchejte, co vám radí vaši nejbližší. Záleží jen na vás, jak dlouho bude vaše trápení trvat. Ovládejte své emoce, křikem a vyhrožováním ničeho nedosáhnete. Začněte si lépe vybírat přátele, více se učte a přemýšlejte, méně zbytečně mluvte. Přijměte pravdu, i když hodně zabolí. Uvědomte si, že dobrým partnerem není člověk, který vám jen přitakává. Spoléhejte se více na sebe a ne na druhé. Více zde.

Raci:

Jetel, Ptáci, Medvěd

Vaše čísla pro tento týden: 2, 12, 15.

Jetel šťastný život značí, pokorně ho opatrujte. Nezadaní v brzké době poznají pozitivně myslícího člověka, který se nenechá negativně ovlivnit a vždy dokáže najít východisko ze situace, v níž se právě nachází. Vaše osamocení pomine a vy se budete vznášet na vlnách lásky. V případě, že se na něco léčíte, rychle, skoro zázračně, se uzdravíte. V povolání byste neměli ustrnout, ale usilujte o zvýšení kvalifikace, hlaste se na kurzy, případně se zaměřte na další dlouhodobější studium v rámci celoživotního vzdělávání. Na veřejnosti o sobě příliš nemluvte, někdo vám nepřeje partnera, úspěchy v podnikání, ve studiu, případně je někomu trnem v oku váš klidný a spokojený život. Více zde.

Lvi:

Dům, Liška, Kytice

Vaše čísla pro tento týden: 4, 14, 9.

Prosperitu, bohatství a štěstí, to všechno vám karta Dům věští. Stačí se jen rozhlédnout a nic nepřehlédnout. Udělejte si plán, co je třeba ve vašem bydlení zrealizovat. Díky tomu, že jste šetrní a pilní, se vám podaří rozmnožit své hmotné statky. Pokud nepracujete, máte možnost získat zaměstnání, které můžete vykonávat doma. Pokud zaměstnání máte, je na místě opatrnost a bdělost, na pracovišti se mohou vyskytnout klepy, závist, intriky. A poslední vytažená karta vám predikuje: veselost, koketnost a smích, to je věštba, která vás v těchto dnech bude všude provázet. V milostných vztazích neuškodí, když své city vyjádříte květinou. Více zde.

Panny:

Strom, Kytice, Kniha

Vaše čísla pro tento týden: 5, 9, 26.

Už dobře víte, že zdraví je to nejcennější, co člověk má. I když vás v současné době trápí nějaké drobné zdravotní potíže, nejedná se o nic závažného, ale přesto si dopřejte regeneraci organizmu, nebo se objednejte na preventivní prohlídku. Zadaní muži by měli být ve střehu, protože hrozí odhalení nějaké utajované lásky. Neuškodí, když si dáte do pořádku písemnosti, účetnictví apod. Jste sice hodně zaneprázdněni, ale na své nejbližší členy rodiny nebo přátele byste si vždy měli udělat čas. Jezte více ananasu, rozpouští sraženiny v tepnách a pomůže vám i zhubnout. Více zde.

Váhy:

Medvěd, Prsten, Kotva

Vaše čísla pro tento týden: 15, 25, 35.

Jste obklopeni lidmi, kterým můžete zcela důvěřovat. I při jednání na úřadech se setkáte se vstřícností a ochotou. Nebojte se uskutečňovat své osobní cíle, jděte neohroženě vpřed. Ovšem je důležité, abyste potlačili sobeckost a nemysleli pouze a jenom na sebe. Neslibujte nic, co nemůžete splnit. Současné pracovní místo je trvalé a prodloužení pracovní smlouvy je možné. Začněte se do zaměstnání elegantněji oblékat a upřednostňujte kvalitní věci. Doma si připadáte bezpečně, je to vaše útočiště, kde denně načerpáte dostatek energie k další životní cestě. Když si potřebujete odpočinout, relaxujte při Verdiho hudbě. Více zde.

štíři:

Rakev, Klíč, Pán

Vaše čísla pro tento týden: 8, 33, 28.

Nemoc, smrt či špatná zpráva ukrátit chce vaše práva. Nepoddejte se raději a neztrácejte svou naději. Karta Rakev nikdy neohlašuje fyzický skon člověka, nýbrž jejím úkolem je upozornit vás, že něco - nějaký názor, vztah, návyk, nápad apod. nemá naději na úspěch. Zbavte se starých zátěží, nefunkčních věcí a vztahů. Začněte plnit své sliby, vyřizovat okamžitě své resty. Zamýšlejte se nad lidmi, s nimiž se stýkáte, přemýšlejte poctivě sami o sobě - a najdete klíč k současným událostem. Poodhalíte nějaké tajemství, dovíte se něco ze zákulisí. Pak naleznete opět směr i cestu, kterou byste se měli vydat dál. A opět budete mít svůj život pod kontrolou. Více zde.

Střelci:

Dáma, Lilie, Dítě

Vaše čísla pro tento týden: 29, 30, 13.

Pro muže první vytažená karta znamená, že do jeho života vstupuje žena, která bude mít na něho velký vliv. Může to být jeho vyvolená, kterou delší dobu miluje, nebo dobrá kamarádka, ale i matka. Pro ženu, která se narodila ve znamení Střelce, je karta upozorněním, že by se neměla brát příliš vážně, nevšímat si toho, co říkají druzí. Ale být sama sebou, dělat to, co ji baví. Připravte se na setkání s mužem, který vás bude hodně milovat. Všichni zrozenci, kteří pracují, se budou trochu potýkat s penězi. Nestyďte se a požádejte stát nebo další veřejné organizace o podporu. Při veškerých jednáních si dávejte pozor na vlastní povýšenecké chování, snažte se působit klidně a do každého jednání na úřadech vnášejte harmonii. Pokud vám zaměstnavatel nabídne vyučení nebo další vzdělání, neváhejte, příležitosti se neopakují. Více zde.

Kozorozi:

Měsíc, Loď, Srdce

Vaše čísla pro tento týden: 32, 3, 24.

Jste nesmírně přitažliví pro druhé pohlaví. Díky kontaktům na vyšších postech dosáhnete na pracovní místo, které vám budou ostatní závidět. Dávejte si pozor na výbuch emocí, náladovost a malou schopnost empatie. V rozhodování zvolte osobní svobodu a selský rozum. V lásce vás čeká nový vztah, daná osoba možná přijede lodí, možná ji nebo ho na lodi poznáte. V každém případě to bude cizinec nebo někdo, kdo v cizině dlouhodobě bydlí. Nový vztah bude naplněný vzájemnou láskou a porozuměním. A jako milý host bude u vás pobývat důvěra, láska a náklonnost. Hlídejte si srdce, cévy a krevní oběh. Více zde.

Vodnáři:

Hora, Kosa, Slunce

Vaše čísla pro tento týden: 21, 10, 31.

Rozlučte se s dominantní osobou, kterou máte ve své blízkosti. Tento chladný a bezcitný člověk vás často uráží, vyhledává spory a zahlcuje vás negativní energií. Zkuste se na situaci, kterou prožíváte, podívat z jiné, té lepší stránky. Kosa nemusí jen ubližovat svým ostřím, ale je symbolem bohatství, chleba, jídla. Díky Kose můžete získat peníze a majetek. Jděte proto svou vlastní cestou, nedívejte se vpravo, vlevo, ani nazpět. Jděte i přes překážky za svým snem a zrealizujte ho. Zvolená cesta je správná, je prozářena sluncem a jasnými barvami. A když se objeví překážky, nezalekněte se, přece můžete přejít po té prosluněné straně cesty. Hlavně si nenasazujte růžové brýle, nestavějte si vzdušné zámky a spoléhejte sami na sebe. Více zde.

Ryby:

Mraky, Rozcestí, Hvězdy

Vaše čísla pro tento týden: 6, 22, 16.

Mraky vždy něco zatemní, ovšem neexistuje žádné modré nebe zcela bez mráčků. A každá potíž, která vás potká, je současně výzvou k tomu, abyste neusínali na vavřínech, nelenošili, ale zvedli se z gauče a začali jednat. Pokud cítíte, že na pracovišti převládá špatná atmosféra, případně jste přetěžováni a slovně napadáni, je nejlepší sebrat se a jít dál. Hledat si jiné místo. Vím, že rozhodování je těžké. Zkuste se poradit nejen doma se členy rodiny, ale třeba i s kyvadlem. Pokud si věříte, nemáte se čeho bát. Hlavně své rozhodnutí neodkládejte na pozdější dobu. Ten, kdo jde za svým cílem, nikdy neprohrává. A mějte vysoko nastavenou laťku svých životních snů. Více zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu