Zpět na články

Jaký bude týden od 13. 2. 2023 do 19. 2. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle Cikánských karet. První sněženkou, kterou letos spatříte, byste si měli protřít oči, protože ty pak zůstanou zdravé. A nemocné oči vám prý první sněženka může pomoci vyho

Jaký bude týden od 13. 2. 2023 do 19. 2. 2023  podle kartářky.

Jaký bude týden od 13. 2. 2023 do 19. 2. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle Cikánských karet.

První sněženkou, kterou letos spatříte, byste si měli protřít oči, protože ty pak zůstanou zdravé. A nemocné oči vám prý první sněženka může pomoci vyhojit.

Berani:

Dárek, Faleš, Touha

Vaše životní cesta není lehká, ale i když se vám to nyní nezdá možné, postupně byste měli dosáhnout splnění svých cílů a dobrého společenského postavení. Nevěřte každému, hlídejte si své soukromí a zejména v osobních záležitostech si ústa zavřete na několik zámků. Někteří zrozenci dostanou nabídku, která se neodmítá a na čas opustí místo, kde žijí. Nová práce bude spojena se získáním služebního bytu. Jak přivoláte toho, kdo se vám líbí? Naučte se říkat jeho jméno pozpátku a často si ho opakujte. Nebo dva týdny potírejte práh a zárubně dveří slanou vodou a přitom myslete na toho, kdo má těmi dveřmi projít. Více zde.

Býci:

Zpráva, Smutek, Myšlenky.

V brzké době se k vám dostane informace, která vám pomůže zbavit se problémů a potíží. Přicházejí k vám peníze, sice malá částka, ale aspoň trochu se vám zlepší nálada a začnete svobodněji dýchat. Smutek zmizí, máte naději, že zase bude líp. V případě, že se budete ucházet o nové pracovní místo, připravte se svědomitě na konkurz nebo přijímací řízení. Nebude na škodu dát si občas kousek čokolády, uklidníte duši a dobijete se pozitivní energií. Vyhýbejte se těžkým jídlům a mějte na paměti, že klíčem k úspěchu je ovoce a zelenina. Více zde.

Blíženci:

Milenka, Soudce, Cesta

Jestli máte několik milostných vztahů najednou, hrozí, že se tato skutečnost dostane nějakým nedopatřením na veřejnost. Budete si muset připravit opravdu geniální výmluvy, abyste vlastní dogmata postavili proti všem ostatním názorům. Karty upozorňují, že se může otřást i vaše pozice v zaměstnání. Budete zřejmě hodně jednat s úřady, podle karet se můžete obávat též finančních potíží. Před problémy zkuste utéct do zahraničí a začít novou kariéru budovat tam. Ostatní zrozenci, kteří se do milostných avantýr nepouštějí, se mohou těšit na brzkou dovolenou, kde se poznají s někým zajímavým. Sice i je čeká jednání na úřadech, ale bude se jednat o běžné záležitosti, které je nijak psychicky nebo finančně nevyvedou z míry. Více zde.

Raci:

Trochu peněz, Dar, Návštěva

Budete úspěšní ve finanční oblasti. Můžete zodpovědně poradit i ostatním, jak zúročit ušetřené peníze. Do života k vám v těchto dnech přicházejí samé dary. Ty nejsou hmotného rázu, ale výrazně vám změní život k lepšímu. Máte kolem sebe lidi, kterým na vás záleží a kteří vás mají rádi. Pokud trpíte bolestmi, i ty najednou, když se zlepší vaše psychika, ustoupí. V podnikání se před vámi otevřou nové příležitosti, je třeba si jen vybrat spolehlivé spolupracovníky. Tady budete mít trochu problém, protože ne každý rád pracuje, nebo je mistrem ve svém oboru. Zkuste si vybrat mezi staršími ročníky, lidmi, kteří si budou práce vážit. Více zde.

Lvi:

Naděje, Věrnost, Kněz

V nejbližších dnech se můžete těšit na cestování. Může to být náhlá zahraniční dovolená, poukaz do lázní, ale i služební cesta, která nebude v dojezdové vzdálenosti od vašeho bydliště. Doba pobytu mimo vlastní domov bude trvat nejméně čtrnáct dní. Patříte k velmi hodným a trpělivým lidem a odpočinek, případně možnost uniknout aspoň na chvíli od stereotypu domácího prostředí, si zasloužíte. Aspoň chvíli budete mít čas pouze na sebe. A možná nastal čas k tomu, abyste v sobě zpracovali vše, co vás tíží a co vám brání, abyste si života užívali plnými doušky. Seznámíte se s někým, kdo vás pozorně vyslechne a pomůže vám při řešení vašich dlouhodobějších bývalých potíží. Více zde.

Panny:

Zloděj, Dopis, Láska

Není dobré na sebe příliš upozorňovat, protože se ve vašem okolí objevuje někdo, kdy by vám rád ukradl vaše nápady, myšlenky, či partnera. Ve větší společnosti raději méně mluvte a více mlčte. V případě, že si začnete hledat zaměstnání, nebudou první pokusy příliš úspěšné. Musíte vytrvat, jiná možnost není. Ani v lásce v těchto dnech neusínáte na vavřínech. Dokážete hodně milovat, ale i hodně trpět. Podle karet mám dojem, že právě nyní máte před sebou spíše období smutku než dny radosti. Uvědomte si, že jsou to jenom karty, do kterých nahlížím, a predikce bývá na týden. Takže vás drobná nepřízeň osudu bude provázet asi do konce února. A v březnu se zase vše kolem vás vyjasní. Více zde.

Váhy:

Zábava, Dopis, Důstojník

Problém, který se už hodně dlouho táhne, bude v dohledné době úspěšně vyřešen. Ve vztazích jakéhokoliv druhu spoléhejte především na sebe a ne na pomoc jiných. Více začněte pracovat sami na sobě, v budoucnu zjistíte, že se vám zlepšila kvalita života. Po pracovní stránce se vám naskytne možnost změny. Nerozhodujte se okamžitě, ale nechejte si čas na rozmyšlenou. Snažte se zjistit so nejvíce informací o lidech, s nimiž byste pak denně přicházeli do styku. Pokud vy sami patříte k váženým osobám, připravte se na soudní jednání, které pro vás nemusí skončit zrovna příznivě. Ostatní zrozence čeká složitá administrativa v souvislosti jejich pracovním zařazením. S volnými dny nepočítejte, budete jezdit na školení. Více zde.

štíři:

Trochu peněz, Smrt, Milenec

Začínáte žít nad poměry, přibrzděte trochu. Místo nákupu hotových jídel raději doma vařte. A nezapomínejte na polévky, je to základ stravování. Udělejte si revizi všech nezaplacených složenek a hledejte cestičky k větší šetrnosti. A hlavně svou domácnost a svůj životní styl nesrovnávejte se životem svých kamarádek nebo kamarádů. Ke svému protějšku se začněte chovat jinak, lépe, vstřícněji. Naučte se žít spolu a ne pouze přežívat vedle sebe. Choďte společně na výstavy, poslouchejte při sklence kvalitního vína vážnou hudbu, čtěte a nechejte na sebe působit umění. Více zde.

Střelci:

Nepřítel, Setkání, Vdova

Vztah, ve kterém jste, vás začíná zmáhat a neuspokojuje vás. Také jste trochu přestali věřit lidem, mezi kterými se pohybujete. Hodně toho naslibují, ale skutek utek. Rodinné problémy bude nutno urychleně řešit, jinak se budou protahovat do budoucnosti. Pozitivně vás naladí setkání s osobou, která po vás nic nechce, ale dokáže vás bez přerušování vyslechnout. Právě ona vám pomůže překonat stresující budoucí okamžiky. Už její přítomnost ve vaší blízkosti vám dodá pocit sebedůvěry i pocitu, že vše, co si usmyslíte, taky dokážete. V budoucnu s touto osobou navážete i pevnější vztahy. V období chřipek to nepřehánějte s užíváním vitaminu C - ten by na muže mohl mít destruktivní účinky. Více zde.

Kozorozi:

Nemoc, Svatba, Nečekaná radost

Prožili jste velké trápení, ale to už je za vámi, tak ho v myšlenkách nepřivolávejte zpět. Situace se stále lepší, není proč smutnit. Životní cesta, kterou se nyní ubíráte, je pro vás cestou správným směrem. V partnerském i pracovním životě vám přináší a do budoucna též přinese v každém směru zisk. Pozitivní změny brzy pocítíte přímo na vlastní kůži. Rozšíříte svůj osobní majetek. Pokud by se stalo, že zdědíte nebo vyhrajete peníze, proměňte je v půdu. Je to jedna z věcí, která má velkou hodnotu. Je základem bezpečí a bohatství. V půdě jsou ukryty skutečné peníze. Půda vám nikdy nezmizí. Vždy bude součástí vás nebo vašich nejbližších. Více zde.

Vodnáři:

Dítě, Zábava, Dům

Ve vašem životě by měl v brzké době nastat obrat, který vám přinese naplnění, uspokojení, ale pozor, nic se neobejde bez překážek. Nedívejte se stále jedním směrem, pořádně se kolem sebe rozhlížejte, abyste nové možnosti uviděli a nepropásli je. Samy se totiž nabízejí a je už na vás, zda je přehlédnete, nebo je využijete. Vaše rodina by se měla rozrůst o dalšího člena, proto své osobní plány budete muset přehodnotit. V rodině byste měli být smírčím soudcem ohledně sporu o majetek. Někdo ze zúčastněných osob nebude mluvit pravdu, bude mlžit a tím celou záležitost komplikovat. Vy ale svými argumenty, svým přístupem k celé záležitosti, dokážete zklidnit emoce.

Ryby:

štěstí, Ztráta, Stálost

Zůstaňte věrni ušlechtilým cílům a ideálům a dosáhnete všeho, oč usilujete. Vaše štěstí je úzce spjato s vašimi charakterovými vlastnostmi. Co jste zaseli, to sklízíte. Pokud šíříte zlo, může přijít ztráta domova, ztráta zaměstnání, mohou se objevit i zdravotní potíže. Pokud máte čisté svědomí, nesnažíte se druhé využívat ve svůj prospěch, bdí nad vámi boží oko a každý váš krok je požehnán. V pracovní oblasti se můžete pustit do čehokoliv, díky svému tvořivému talentu si dokážete vybudovat úctu okolí i společenskou prestiž. Jezte více máku, má uklidňující účinky. Více zde.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu