Zpět na články

Jaký bude týden od 20. 2. 2023 do 26. 2. 2023 podle kartářky.

Vaše rodinné zázemí je klidné, spořádané, po práci nebo rušném dnu se vždy rádi vracíte domů. Vaše myšlenky se točí kolem toho, jak ještě více přispět k rozkvětu svého domova.

Jaký bude týden od 20. 2. 2023 do 26. 2. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 20. 2. 2023 do 26. 2. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Ivy Hüttnerové.

Berani:

Dům, Dopis, Společnost

Vaše rodinné zázemí je klidné, spořádané, po práci nebo rušném dnu se vždy rádi vracíte domů. Vaše myšlenky se točí kolem toho, jak ještě více přispět k rozkvětu svého domova. Telefonická nebo ústní zpráva vám přinese nečekanou radost. Budete pozváni do společnosti lidí, s nimiž si budete mít stále o čem povídat a ani chvilku se nebudete nudit. Nezadaní, kteří se chtějí dovědět jméno svého budoucího partnera, mohou zkusit kouzlo s fialkami. Vezměte hrst fialek, rozhoďte je před sebou a získáte obraz iniciál vašeho budoucího protějšku. Zrozenci, kteří se chtějí zbavit parazitů v těle, by měli začít konzumovat dýňová semínka.

Býci:

Cesta, Svatba, Věrnost

Každého zrozence čeká ohledně vytažené karty CESTA něco jiného. Někdo má před sebou služební cestu, jiný dovolenou, další zábavný výlet, milostnou schůzku, nebo se může jednat o pracovní výjezdní zasedání. Někdo pojede na svatbu. Ovšem karta Svatba nemusí znamenat pouze obřad, ale též se může jednat o příznivé životní změny, případně vyřešení něčeho, co delší dobu stagnovalo. Máte kolem sebe hodné lidi, vždy se na ně můžete spolehnout. Zamilovaní se nemusí stresovat, protějšek vás má rád a váží si vás. Jestli trpíte trémou, přidávejte si do jídla tymián, bylina podpoří vaše sebevědomí.

Blíženci:

Neštěstí, Dar, Vdovec

V oblasti financí v žádném případě neriskujte, neberte si žádné půjčky, nikomu nepůjčujte peníze. Vyčkejte, hledejte cestičky k tomu, abyste ušetřili. Přemýšlejte o nákupech, sledujte letáky s akcemi, choďte více pěšky apod. Někdo vás požádá, abyste mu šli ručit. Bude si vás předcházet dárky, lichotkami, pozváním do společnosti apod. Je třeba říci jasné a rozhodné NE. Více času a pozornosti budete muset věnovat rodičům a řešit s nimi jejich zdravotní problémy. Na odpočinek zapomeňte. Abyste neonemocněli též vy, snězte denně jablko i se slupkou. Můžete si do něho též na noc zapíchnout nové a čisté železné hřebíky. Vaše tělo nebude trpět anémií, jablka obsahují řadu minerálů a jsou pomocníkem při hubnutí.

Raci:

Voják, Láska, Touha

Může vás potkat jednání s člověkem v uniformě. Dávejte si pozor na správné parkování, mohli byste platit pokutu. Svým šarmem se některým podaří z nepříjemností elegantně vybřednout. Nezadané či rozhádané čeká úspěch v lásce, radost, pohoda, smíření, klid. V oblasti plnění osobních přání a tužeb budete úspěšní, podaří se vám zrealizovat záležitost, která vám někdy nedala spát. Najednou zjistíte, že se vše k vaší spokojenosti podařilo vyřešit a obavy byly zbytečné. Už možná brzy najdete na zahradě či na louce petrklíče. Je to bylina posvátná, je spojována s energiemi upřímného doznání. Připravte sobě i partnerovi petrklíčový čaj a při vzájemné konverzaci si vyjasněte věci, které vás oba vnitřně trápí.

Lvi:

Naděje, Pokušení, Milenec

Osobní problémy mávnutím proutku zmizely, daří se vám, nemáte ten nejmenší důvod na něco si stěžovat. Zadaní pojedou někam sami, bez partnera nebo partnerky. Dovolená, lázně, pěší turistika, lyžování, jazykový kurz apod. V novém prostředí budete středem pozornosti, lákat vás budou zábavy trochu pochybného rázu. Dejte si pozor, abyste nezapomněli na svoje nejbližší, které jste zanechali doma. A hlavně se bezhlavě nezamilujte do někoho, koho budete znát pár dnů nebo hodin. Při půstu pijte mátový čaj. Je to národní nápoj Brazilců a ti ho považují za nápoj očistný. Zmírňuje i pocit hladu a žízně.

Panny:

Vdovec, Milenka, Dar

Pozorně sledujte, co se děje ve vaší rodině. Někdo, muž, spíše starší ročník, se zamiluje a může chtít i bořit vše, co za svůj život vybudoval. Snažte se ho od nové známosti držet aspoň půl roku dál, než vystřízliví. Pohlídejte si peníze, majetek. Vystřízlivění bude kruté a naruší vztahy v rodině. Uklidnění by mohl přinést nový přírůstek do rodiny. Nezadaní by si měli dát pozor na střídání partnerů. Nic dobrého by nezískali, spíše roztrpčení a zhoršení nálady všech kolem. Chraňte se před dlouhodobým napětím a přetížením pitím bylinkových čajů. Ale nezapomínejte ani na kombuchu. Přidejte si třeba pár lžiček tohoto zázračného nápoje do čaje, masírujte jí své tělo, kloktejte ji při zánětech v krku. Jsou lidé, kteří asi čtrnáct dní pijí dva litry kombuchy denně. Pozor, při dlouhodobějším užívání je třeba vždy udělat přestávku.

Váhy:

Naděje, Věrnost, Cesta

Vše, co nyní děláte, děláte dobře a určitě i vnitřně cítíte, že se posunujete kupředu. Jste pracovití, cílevědomí, daří se vám. Svědomitě se staráte o rodinu a dokážete ji výborně zabezpečit. Osobní i pracovní vztahy jsou v pořádku, přátelé jsou skutečnými přáteli. Je načase začít plánovat delší pobyt v přírodě nebo u moře. Změnu prostředí už nutně potřebujete k celkové regeneraci organizmu. Pro začátek stačí pobyt na zahradě. Už víte, že je to zázračné místo, kde se dobře hojí všechny vaše rány, tělesné i duševní. Nezapomínejte občas poděkovat svým strážným andělům, kteří nad vámi drží ochrannou ruku. Požádejte je, aby vám i nadále stáli po boku, poletovali u vašich dveří a opatrovali vaše zdraví.

štíři:

Dům, Žárlivost, Mrzutost

Můj dům, můj hrad, to je vaše současné životní krédo. Hodně svého volného času i peněz chcete věnovat úpravě bydlení a tomuto svému plánu se snažíte podřídit úplně ve všem. šetříte, kde se dá, na jídle, svých zálibách. Pokud omezujete sebe, je to vaše rozhodnutí. Ovšem připravte se na to, že členové rodiny mají jiné představy než vy. Rozhodně se vašim požadavkům nebudou chtít přizpůsobit. Starší děti si pořídí vlastní bydlení, mladší ročníky se budou bránit slovně. Mrzutosti a mrzutosti, kam se podíváte. Situace ve vaší rodině bude sloužit okolí k pomluvám. Někdo, kdo vám závidí, vás bude chtít poškodit. Raději nic neřešte, přejděte pomluvy mlčením. Je to nejkratší cesta k tomu, aby si vás okolí přestalo všímat. Začněte se vzdělávat, přijdete na jiné myšlenky a zjistíte, že ve vědomostech je síla. Nechejte na sebe působit umění, poslouchejte hudbu, čtěte. Nejen vyděláváním peněz je člověk živ. A pro vás platí - ŽIJTE.

Střelci:

Smutek, Myšlenky, Velký pán

Cítíte se hodně osaměle, soucítíte rovněž s utrpením někoho blízkého. Zamýšlíte se nad svým životem a plánujete, jak vyřešit svoji další životní pouť. Často vzpomínáte na někoho, o němž víte, že by vedle vás stál v dobrém i zlém. Chmury ale brzy zmizí, máte před sebou setkání s člověkem ve vysokém postavení. Ten vám pomůže najít cestu, jak se z nesnází dostat. Někteří zrozenci naleznou nové a zajímavější možnosti svého uplatnění. Pomocníkem se vám mohou stát i kouzla. Provádějte je vždy ve čtvrtek, v den Jupitera, přinesou vám blahobyt, pocit štěstí i nová milostná dobrodružství. Kupte si bobkový list, dejte si jeden lístek pod polštář a možná se vám bude zdát o budoucnosti. Do té rovněž nahlédnete, když zapálíte pár vavřínových lístků. V kouři totiž spatříte vše skryté.

Kozorozi:

Smrt, Faleš, Bohatství

Něco skončilo, něco může konečně začít. Skončilo období, kdy jste se něčím trápili - nedostatkem peněz, nezaměstnaností, osamělostí apod. Tak toto trápení už máte za sebou a před vámi je plno radosti a klidných dnů. Ve společnosti si dávejte pozor na hodně přátelské lidi, sami poznáte, že jejich chování není upřímné. Radostné okamžiky sdílejte hlavně se členy rodiny, nesvěřujte se nikomu, koho dobře neznáte. Karta BOHATSTVí má pro různé zrozence různý význam. Může se jednat o nečekané dědictví, ale bohatství většinou najdete v rodině, protože vám poskytuje pohodu, lásku, stabilitu a bezpečí. Občas je na místě připomenout si jednu čínskou moudrost - otec, který neučí svého syna jeho povinnostem, je stejně nezodpovědný jako jeho syn, který je odmítá plnit.

Vodnáři:

Voják, Nemoc, Soudce

V nejbližších dnech vás čeká ohromný úspěch v lásce. Všude, kam přijdete, budete zářit a stanete se středem pozornosti. Pokud se vyskytne nějaká nepříjemnost, budete to vy, kdo vystoupí jak smírčí soudce a svým diplomatickým chováním odvrátíte další nepříjemnosti. Pozor by si měli dávat hlavně zrozenci, kteří mají zálibu v adrenalinových sportech, nebo kteří podceňují chladné počasí a zapomínají se teple obléknout. Jestli plánujete cestu do exotických zemí, nezapomeňte na očkování. Až vám začne být smutno, pusťte se do pečení. Nepodceňujte sílu pečených dobrůtek, dokáží totiž nenápadně, ale účinně nastolit příjemnou atmosféru. Třeba skořicové trubičky, protože skořice podporuje ochranu a prosperitu. Nebo pečené taštičky - ty nezapomeňte posypat pažitkou, měly by vám přinést štěstí a peníze.

Ryby:

Společnost, Dítě, štěstí

Máte hodně zájmů, kterým věnujete většinu svého volného času. Pobyt doma, mezi čtyřmi stěnami vás neláká. V pořádku to je pro nezadané jedince. Ovšem pro ty zrozence, kteří žijí ve vztahu, je to cesta k hádkám. Potíže na sebe nenechají dlouho čekat. Budete asi muset věnovat více pozornosti svým dětem nebo svým nejbližším, jinak se připravte na častou italskou domácnost. štěstí a zklidnění emocí vám přinese menší výhra, kterou byste měli věnovat na zaplacení dluhů, složenek, faktur. A až potom plánovat další výdaje. Nebuďte skoupí, občas svému protějšku přineste květiny. Nejlepší den pro posílení rodinné harmonie je pátek, Venušin den, den lásky, přátelství, plodnosti. Růže v barvě slonové kosti posílí a zpevní milostný vztah. Růžemi v barvě korálu vyjádříte obdiv k blízkému člověku. A růže fialové, ty jsou výrazem vášně.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu