Zpět na články

Jaký bude týden od 27. 2. 2023 do 5. 3. 2023 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karet Art Deco. Pro všechna znamení: první březnové zapršení nebo sněžení pečlivě sledujte, získanou vodou si omývejte obličej, získáte krásnou pleť a možná se zbavíte.

Jaký bude týden od 27. 2. 2023 do 5. 3. 2023 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karet Art Deco.

Pro všechna znamení: první březnové zapršení nebo sněžení pečlivě sledujte, získanou vodou si omývejte obličej, získáte krásnou pleť a možná se zbavíte i nežádoucích pih. Březnovou vodou též pokropte rohy postele, zaženete obtížnou havěť.

Berani:

Svatba, Nečekaná výhra, Služebnictvo

Slibujte jen to, o čem víte, že to můžete dodržet. Máte před sebou nové plány, nové společenské styky, nový romantický vztah. V materiální oblasti upřednostníte kvalitní věci, začnete se elegantněji oblékat. Současné pracovní místo je stálé, trvalé, nemusíte mít strach z propuštění. Neuzavírejte se před kontakty, vyjděte ze své ulity. Ve věcech lásky můžete očekávat zprávu velmi osobní povahy. Peníze, se kterými jste nepočítali, vám umožní zvolit luxusnější dovolenou, případně si kvůli úklidu zajistit úklidovou službu. Zbavíte se řady starostí a začnete volněji dýchat. Pokud potřebujete zhubnout, zkuste tento ruský recept. Večer nalijte do misky 200 g podmáslí, přidejte dvě polévkové lžíce pohanky a trochu medu. Nechejte stát přes noc a ráno změklou pohanku snězte. Už po třech týdnech prý budete mít o dvě až tři kila méně. A na starší osoby tato snídaně působí jako posilující prostředek.

Býci:

Rival, Dobrá zpráva, Touha

Pozor na enormní úsilí a ctižádost posunout se na vyšší post. Zájemců je více, nebude lehké se s nimi pouštět do boje. Touha být nejlepší by vás mohla dovést do samoty, případně se odrazit na vašem zdraví. Kvůli časovému zaneprázdnění vám možná hrozí v lásce rozchod. Poslední vytažená karta však predikuje úspěch v problému nebo v situaci, kterou právě řešíte. Až budete pověřeni novými úkoly, nezapomínejte na lidi, kteří vás podporovali a s jejichž pomocí jste se dostali na své vytoužené místo. Připravte si plán práce na zahradě, udělejte si systém při výsadbě rostlin. Ani stavba pergoly nebo altánku by nebyla marná. Takové posezení ve stínu je při prudkém slunečním záření k nezaplacení. Taky se pozorně dívejte, jestli nemáte na zahradě sasanku. Pokud ji najdete, tak si jí važte, protože váš dům je ochráněn před zlými vlivy.

Blíženci:

Mladá žena, Vdovec, Dárek

Rada pro ženy: neberte se příliš vážně, ale na druhé straně se snažte drát co nejvíce vpřed a prosadit se. Pokud pracujete v mužském kolektivu, bude to docela obtížné, ale zkuste vsadit na ženské zbraně. Karta radí též mužům, ti by měli pozorněji naslouchat své partnerce. A občas jí dát malým dárkem najevo, že ji máte rád, že vám na ní záleží. Ocitli jste se někde na rozcestí a nevíte, jak dál. Rozhodnout se budete muset co nejdříve, opravdu vám nepomůže čekat, že záležitost vyšumí. V zaměstnání máte před sebou lákavé perspektivy. Můžete též získat práci, kterou budete moci z velké části vykonávat doma. K petrklíči se pojí řada pověr. Až ho někde na louce najdete, snězte tři květy, ochrání vás to před horečkou.

Raci:

Pýcha, Společnost, Dopis

Milujete byznys, podnikání. Vážíte si lidí, kteří se vypracovali z ničeho. Ctíte posvátnost rozumu a logiky. Vyhovují vám jasně stanovená pravidla. Udělali jste určitá rozhodnutí a nyní čekáte, jaký bude výsledek. S nejbližšími zažíváte příjemné okamžiky, vnímáte radost z toho, že jste spolu. Právě u vás se spojuje píle, tvořivost, nápaditost a plánování v jeden celek. Vše, do čeho se pustíte, má potenciál být na co nejvyšší úrovni. Na cestě jsou důležité zprávy, brzy k vám dorazí. Čerstvě zamilovaní by si měli dávat pozor na to, aby je milostné záležitosti příliš nerozptylovaly a neodváděly pozornost od plnění povinností a řešení naléhavých úkolů. Jestli vám není právě do zpěvu a bolí vás celý člověk, uvařte si hřebíčkové víno. Vařte po dobu dvaceti minut 20g hřebíčku v 300 ml bílého vína a stejném množství vody. Pak přeceďte a nápoj rychle vypijte. Začnete se potit a postupně se vám uleví.

Lvi:

Žárlivost, Radost, Milenec

Hýříte dobrou náladou a kolem sebe máte hodně těch, kteří vás mají rádi a podporují vás v aktivitách, kterým se věnujete. Někomu ale ve vašem okolí vadí, že jste stále někde. Chtěli by mít přehled o všem, co děláte, s kým se stýkáte, co nového víte. Jenomže vy jste tak unaveni, že se vám ani nechce mluvit, ani odpovídat na otázky. A tady je zakopaný pes. Občas se začněte zajímat též o své nejbližší, vyslechněte je, udělejte si na ně čas. Dále si dávejte pozor, abyste nezabředli do vztahu, který by pro vás byl spíše likvidační, než přínosný. Svůj imunitní systém posilujte užíváním čínské houby reishi. Její účinky v tradiční čínské medicíně jsou ohromující. Náladu si zlepšete návštěvou nějakého muzikálu, muzikálové písničky si často zpívejte doma.

Panny.

Smutek, Návštěva, Mladý muž

Nevlídné počasí se výrazně projevuje na vaší psychice. Je vám stále zima, nic vás nebaví, nemůžete se dočkat, až bude zase svítit sluníčko. Smutek ale brzy přejde, úsměv na tváři vám vyloudí návštěva mladého muže. Zahltí vás informacemi ze svého života, vtipnými příběhy, a vy se opět začnete smát. Někteří zrozenci budou muset na nějakou dobu pečovat o své blízké. I když se předem budete trochu bát, že nové povinnosti nezvládnete, ve skutečnosti pookřejete a pogratulujete si, jak jste výborně obstáli. Stravování přizpůsobte středomořské kuchyni. To znamená jíst hlavně ovoce a zeleninu, málo masa. Je třeba se vyhýbat i tučným sýrům. Pokud si uděláte cestu na hřbitov, nikdy si odtud nic neodnášejte. Přinesli byste si domů negativní energii, možná i nemoc.

Váhy:

Mrzutost, Myšlenka, Cesta

Lidová moudrost říká, že neexistuje obloha bez mráčků a léto bez bouřky. V zaměstnání jste přetěžováni, potřebujete si odpočinout. Těšte se na víkend, naplánujte si nějaký ozdravný pobyt a chmury zmizí. Zatím neměňte pracovní místo, měli byste problémy s uplatněním. Stresující situace má pouze přechodný ráz, stačí pár dní a poznáte, že si vás spolupracovníci velice váží, zajímá je váš názor na určitou konkrétní záležitost. Jste úspěšní především v intelektuální sféře, vzdělávejte se. Přijde čas, kdy se vaše znalosti zúročí. Pokud budete mít možnost, přihlaste se na jazykový kurz v cizině. A které dny jsou příznivé pro načerpání chybějící energie? U žen je to středa, pátek a sobota, u mužů pondělí, úterý, čtvrtek.

štíři:

Důstojník, Zrada, Soudce

Připravte se na jednání s člověkem v uniformě. Dejte si pozor na své vystupování i vyjadřování. Vyhýbejte se vulgárním výrazům. Nevyhne se vám ani kontrola ze strany hygieny, finančního úřadu, bezpečnosti práce, ochrany dětí apod. Všechny náležitosti a dokumenty mějte v pořádku. Taky mnoho času nezbývá na podání daňového přiznání. Volný čas věnujte přípravě na úřední jednání. Možná bude nutno si promluvit s daňovým poradcem nebo právníkem. Hlavně nic nepodceňujte a snažte se jednat pokorně. štěstí při každém jednání vám zajistí kapradí. Je to kouzelná bylina, můžete si ji dát do polštáře, aby se vám něco pěkného zdálo. A semena noste u sebe, přinesou vám radost a štěstí.

Střelci:

Neštěstí, Dítě, Výhra

Osud si s vámi občas hraje, období prosperity střídá období, kdy se vaše plány do budoucna začínají hroutit a kdy máte dojem, že se vám nic nedaří. Přesto počítejte s tím, že něco ve svém životě budete muset změnit. Cesta po zaběhaných kolejích už nebude možná. I když nový začátek se neobejde bez problémů, nevzdávejte se. Dostali jste šanci, tak ji využijte. Je spojena s velmi slušným finančním zabezpečením. V přírodě se zaměřte na pozorování motýlů. Jestli první motýl, který uvidíte, bude bílý, přijdou k vám brzy peníze. Rozhodně nikam v jarních dnech nechoďte bez peněženky. Při prvním volání kukačky rychle vytáhněte peněženku, zatřeste jí nebo na ni poklepejte. A peněz budete mít celý rok dost.

Kozorozi:

Vdova, Faleš, Láska

Významnou roli ve vaší rodině hraje starší žena - matka, babička, ...? Potřebuje, abyste ji respektovali a řídili se jejími pravidly. Osobuje si právo zasahovat vám hodně do soukromého života. Mnohdy však spíše než vaše dobro sleduje své vlastní zájmy. I v zaměstnání se vyplatí bdělost. Všímejte si osoby se světlými vlasy a dávejte si před ní pozor na jazyk. Plňte si řádně své pracovní povinnosti a pak vám nikdo nemůže ublížit. Se svými starostmi i radostmi se nikomu nesvěřujte, více se starejte sami o sebe a o svůj duchovní růst. Volný čas věnujte cestování a fyzickým aktivitám. Pokud sázíte a chcete si naklonit štěstěnu, zkuste následující kouzlo. Až budete vařit knedlíky, vložte do každého kousek papíru s čísly, na která si chcete vsadit. Knedlík, který vyplaval na povrch jako první, obsahuje vaše šťastná čísla.

Vodnáři:

Dopis, Smrt, Starý muž

První vytažená karta DOPIS vypadá na první pohled neutrálně, ale leccos naznačuje. Především vás vyzývá, abyste vyšli ze své ulity a začali více komunikovat se svými bližními. V souvislosti se zaměstnáním k vám dorazí důležité zprávy. Věnujte velkou pozornost tomu, o čem se v dopise píše, nenechejte se rozptylovat milostnými záležitostmi. V osobních vztazích se totiž začínají objevovat problémy, které rovněž nemůžete přehlížet. Záleží na vás, zda se s partnerem budete snažit problémy odstranit, nebo v případě, že je na obzoru nový vztah, ukončit vše, co vás deptá. Možná byste měli vyhledat pomoc v manželské poradně a vyslechnout názory odborníků. Jestli se stravujete v restauraci, pronášejte před jídlem modlitbu, abyste neutralizovali jídlo, které připravoval někdo jiný, než vy. Uvědomte si, že špatná nálada kuchaře se stává součástí konzumovaného jídla a negativní energie přechází na vás.

Ryby

Dům, Nepřítel, Pes

Patříte k houževnatým lidem, vždy je na vás spolehnutí. V zaměstnání vás čekají lákavé perspektivy. Stálé pracovní místo, povýšení, každopádně cesta vzhůru. Do vašeho života brzy vstoupí člověk, do něhož se zamilujete. Vztah bude stabilní, už nyní se můžete těšit na plánování svatby a příchod dětí. Váš úspěch však může být trnem v oku lidem v okolí. Také si dávejte pozor na infekční onemocnění. A pokud se právě nyní na něco léčíte, tak léčení v žádném případě nepřerušujte. Važte si lidí, kteří s vámi vedou konstruktivní diskuze. Jestli se vám na kůži objevily vyrážky, potírejte si zasažené místo vodou z vychladlé zrnkové kávy. A na oteklé místo si zkuste přikládat plátky brambor.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu