Zpět na články

Pomozme si citem! Je lékem na vše.

Už zde na začátku měsíce srpna s jasnou hlavou můžu konstatovat, že tento měsíc bude hodně o výměně názorů, slovních přestřelkách a pýše některých lidí

Pomozme si citem! Je lékem na vše.

Pán času a nutnosti - SATURN, jenž je našim neustálým učitelem se hlásí ke slovu. Je připraven klást nám otázky z očí do očí, na které najít odpověď bude oříšek. Můžeme se snažit sebevíc, ale brání nám v tom abychom uviděli svobodně, v širším měřítku, co se okolo nás opravdu děje. Zároveň s tím, jak blízko se nachází naše Já - SLUNCE možné myšlence - MERKUR, která by mohla být dobrá, jen kdyby byla méně prosycená jistotou, že právě ona je jen ta jediná BEST OFF.

A to je onen zádrhel, do kterého ještě stále mluví a nějaký čas bude mluvit URAN, naše vesmírná anténa. Jemu je to naprosto jedno co nás to bude stát:

  • kolik času a energie
  • rozvratu myšlenek
  • unáhlených soudů
  • nepochopených záměrů
  • tříštící se vůle žít

Směje se nám. Dále ukazuje svoji sílu nečekaných událostí, které je radno očekávat:

  • výbuchů
  • pádů
  • boření
  • výpadků komunikace
  • elektřiny
  • bouří, výbojů blesků

Tohle všechno se bude odrážet i v dalších rovinách - JAK NA VENEK TAK UVNITŘ - celospolečenské výbušné nálady a projevů solidarity či nevole k ní. Taktéž půjde o osobní narážení na překážky v tom, čeho chceme dosáhnout, ale i ve sportu viz olympiáda a problémy, kterým musejí sportovci čelit. Celkově v zábavě, uvolněnosti, podnikání, vzrušení, kde může docházet k nečekaným zvratům, než pochopíme...

NAJDEME NOVý úHEL POHLEDU DO SITUACE, JAK SE K Ní STAVĚT.

Co vlastně hledáme? Jak se chceme skrýt a opětovně najít bezpečí pod palbou těch největších rivalů SATURNU a URANU v mnoha oblastech života? Podpoření ve své nepříčetnosti právě naši nízkou vůlí vidět a chtít pochopit, nyní ještě zastíněnou SLUNCEM - našim EGEM?

O URANSKO-SATURNSKé výzvě už jsem psala v červencové predikci. Můžete si ji připomenout zde, která nás provází a bude provázet až do ledna roku 2022.

JE TŘEBA NA SOBĚ STáLE PRACOVAT.

Co jsme zaseli už teď budeme z části sklízet. Zda bude zrno, úroda dávající nám čas přežít dál dostačující či ne už nezměníme, ale stále máme šanci se na obě možnosti připravit. Tím, že změníme úhel pohledu, jak praví LUNA, která jde ruku v ruce s URANEM v BýKU:

"Jděte tam, kde jste ještě nebyli. Nebojte se pohlédnout za obzor. Nebojte se překážek, oni se zdají jen tak velké, jak jim vy dovolíte. Doma jste všude! Celá Zem je váš domov, který si tvoříte sami. Jen často zapomínáte na to, že je třeba vědět jak moc expanze a růst může být zhoubný, pohrouženi v něm, se ztrácí rovnovážný řád věcí. Disciplína, síla okolností, neměnné zákonitosti, že vše má nějakou hranici, za kterou se vše mění v jiné..."

BOHATSTVí A KRáSA NENí VšíM.

Co činí naše životy plnohodnotnějšími, ale také víra a síla, s kterou jsme schopni se za cokoliv postavit. Chtění tak dostává punc větší vytrvalosti, s tím, jak kus naši bojovnosti symbolizované MARSEM začíná pomalu přijímat kvality systematičnosti, plánu a užitku PANNY.

Opravdu jsme přichystáni se do toho prakticky opřít ale cíl, což je víra v celek je stále zmatený.

Hledáme tak balanc mezi tím, co jsme schopni obětovat pro naše tajná přání s vnitřním dramatem, kterých se za žádnou cenu nechceme vzdát ani podrobit kritice. Nic není tak nemožné, jak se to na začátku zdálo. Ani opětovné spojení. Síla a vytrvalost bude nabírat na intenzitě. Postavit se za rodinu a to čemu věříme.

POŽáDEJME O POMOC NAšE CITY.

Jak to opravdově cítíme? Jaký vztah si k tomu co je vytváříme? Co si opravdu přejeme? Jaké možnosti jsou nám tím dány?

JE TO SLUŽBA!

Vyžadující soustavnou práci, která se nám bude líbit. Už teď ji děláme rádi jen jsme na ni zapomněli. Musíme ji znovu objevit, rozpomenout se. Otevřít se nejen novým ale i stávajícím možnostem, jež jsou prakticky využitelné, ověřené a nezpůsobují ještě větší zmatek a narážení na nesmyslná pravidla ve společnosti než nyní.

  1. Je to láska k odpovědnosti, rodině, předkům, půdě.
  2. Práci, která nese užitek otevřený všem.
  3. Není ničím výjimečná ale můžeme si ji v tichosti vychutnat.
  4. Je úplně obyčejná a při tom bez ní bychom jen stěží mohli žít.

HLEDEJME SPOLEČNĚ "LéK" DUCHA LIDSTVA.

Nebude to snadné, snad příští měsíc se začnou jasněji ukazovat malé fragmenty schůdnější cesty. Řešení všech svárů. Většina osobních planet se dostane do harmonických spojení s transpersonálními a snadněji tak přijmeme do našich životů jejich poselství.

Transpersonální planety stále zůstávají retrográdní a v polovině srpna se k nim přidá i Uran. Takže tento tlak, který je podobný lisu na ovoce, jenž z něj právě takto dostává to nejlepší, je tím samým pro nás. I když to bolí.

A ti, co se s hrdostí porovnali s výzvami nejen měsíce srpna stanou tak na nové startovní čáře s možností, být tak blíž tomu, o co se v minulosti zasloužili. Co bylo smyslem jejich tvůrčí každodenní práce, z které žili.

Krásný zbytek léta všem!

Nasve

Chci svůj astrorozbor!

Stáhněte si E-Book zdarma!

Sledujte mě na FB nebo IG, kde pravidelně přispívám denními tarotovými výklady a Astro střípky. Díky všem!

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu