Zpět na články

Jaký bude týden od od 20. 3. 2023 do 26. 3. 2023 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle karet Kouzelní delfíni a mořské víly. Pro všechna znamení: nikdy si nenoste do bytu kytici z květů sasanky. Nic dobrého by vám to nepřineslo, navíc byste mohli ke svému

Jaký bude týden od od 20. 3. 2023 do 26. 3. 2023 podle kartářky

Jaký bude týden od 20. 3. 2023 do 26. 3. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Kouzelní delfíni a mořské víly.

Pro všechna znamení: nikdy si nenoste do bytu kytici z květů sasanky. Nic dobrého by vám to nepřineslo, navíc byste mohli ke svému domovu přitáhnout úder blesku. Ovšem jestli vám sasanka vyrostla na zahradě, pak váš dům, lidé a zvířata jsou zabezpečeni před všemi zlými vlivy.

Berani:

Hlídejte si své myšlenky, Příliv prosperity, Nový úsvit

První vytažená karta vás upozorňuje na to, jak je důležité si hlídat myšlenky. Každá myšlenka má totiž dopad na váš život, a proto si vsugerujte, že žádné negativní věty si do své hlavy pouštět nebudete. Věřte si ve všem, co děláte, nastal čas k tomu, abyste naplno rozjeli své osobní plány. Přinesou vám peníze i zvýšenou společenskou prestiž. Připravte se na nečekané e-maily, telefonáty i osobní setkání s lidmi, kteří vám v profesním růstu mohou pomoci. Co nejčastěji si potírejte střed čela cedrovým olejem, ten je výborným prostředkem pro aktivaci třetího oka.

Býci:

Alchymie, Hudba pro zhmotňování, Čas jít dál

Patříte k lidem, kteří jsou zvídaví, pracovití, laskaví. V každé činnosti, když chcete, dokážete vytvořit mistrovské dílo, které nepřináší užitek jen vám, nýbrž pomůže zajistit hojnost dalším účastníkům. Vše, co v životě chcete dokázat, si zformulujte do slov a vět. Opakujte si tyto věty co nejčastěji jako mantry, recitujte je a zpívejte. Tím se vaše sny a touhy dostanou do Vesmíru a rychleji se promění ve skutečnost. Nezapomínejte na modlitby, radu vám též poskytnou vaši strážní andělé. A nyní už jen čekejte na signál, který vás nasměruje ke konkrétním činům. Cibuli sázejte v době, kdy začíná nový měsíc, protože cibule za novu sázená, bude mít plody jako kolena.

Blíženci:

Zvažte své možnosti, Přátelství, Důstojnost

V současné době máte dojem, že váš život je takový, jaký je a že v něm nic nemůžete změnit. Ale ta myšlenka je pouze ve vaší hlavě, ve skutečnosti můžete své sny začít proměňovat v realitu. Stačí udělat první krok a okamžitě se před vámi objeví nové možnosti, o kterých jste dříve neměli ani tušení. Vyjděte ze své ulity, nezůstávejte stále doma, sejděte se s přáteli, smějte se. A pak se s vyčištěnou hlavou a s novými tvořivými nápady vraťte ke svým povinnostem. A za dary, které k vám budou přicházet, nezapomínejte poděkovat. Jestli vás začnou bolet zuby, nebo se celkově nebudete cítit ve své kůži, noste nějakou dobu na krku černou sametovou stuhu.

Raci:

Pokladnice, Duchovní partner, Zjednodušte si život

Važte si všeho, co máte. Poděkujte za podporu, kterou vám okolí nabízí. Bohatství není jen v penězích nebo v majetku. Právě lidské vztahy jsou pro vás tou obrovskou pokladnicí lásky, důvěry, přátelství. Nezadaní sice touží po pěkném vztahu, ale nic se nemá uspěchat. Partner, kterého máte zapsaného v knize osudu, se objeví nečekaně. A bude to ten pravý nebo pravá. Doma si udělejte pořádek v časopisech, výstřižcích, které už přinášejí zastaralé informace. Zrušte předplatné nehodnotných publikací, které nic nového nepřinášejí, pouze vás okrádají o čas a peníze. Raději dokončete rozpracované projekty a uvidíte, jak těžký balvan z vás najednou spadne. A taky se naučte říkat NE. A víte, že zaklepáním na dřevo přivoláváte duchy stromů, aby vás ochránili pře smůlou?

Lvi:

Požehnaná změna, Odpočinek, Ranní afirmace

Změny, ke kterým ve vašem životě došlo, jsou pro vaše dobro. Sice vám naháněly strach, ale možná vás konečně donutily k tomu, abyste mysleli více na sebe než na jiné. Zvolnili jste tempo, každý den si odpoledne na chvilku zdřímnete, soustředíte se na obnovu vlastních sil. Ráno, ještě než vstanete z postele, přemýšlejte se zavřenýma očima o svých přáních. Opakujte si slova, že je život úžasný a díky andělům, kteří nad vámi bdí, dokážete všechno. Nezapomeňte si co nejdříve koupit houbu Shiitake, která pochází z východní Asie. Posílíte bederní oblast, zmírní se bolest nohou a co je rovněž důležité, tato houba podporuje dlouhověkost.

Panny:

Poklid, Hrajte si, Rozjímání

První vytažená karta vás žádá, abyste si odpočinuli od svého nabitého programu. Zajděte si do sauny, na masáž, dopřejte si sennou koupel. Povlak na polštář naplníte senem, do vany napustíte horkou vodu, do vody na dvacet minut vložíte polštář. Pak si hupnete do vany i vy a zůstanete v ní 30 minut. Do vody byste se měli ponořit až po krk, aby se čakry mohly zbavit škodlivých emocí a negativismu. Po krátkém odpočinku vyrazte na procházku do přírody, kde díky čerstvému vzduchu načerpáte nové síly a budete zajímavými nápady jen sršet. Po návratu z procházky si doma najděte tiché místo a na kus papíru si své nápady sepište. Uspořádejte si je podle priorit a začněte konat. Občas si nezapomeňte dát pod polštář pár větviček javoru, přestane vás bolet hlava.

Váhy:

Čekejte, Hleďte vzhůru, Pozitivní energie

Velmi brzy dostanete informaci, která změní vaše současné plány. Posunete se dál a také na výpisu z účtu budete mít vyšší finanční částku. Začněte více pracovat na svém vzhledu, staré a obnošené šatstvo vyhoďte. Nečtěte bulvární časopisy ani pesimistické novinové články. Vyhýbejte se lidem, kteří vám nemají co říci, pouze si stěžují a zlobí se na celý svět. Cíle, které si stanovíte, by vás měly motivovat k co nejvyšším výkonům. Hlavně se nedržte při zemi a neříkejte si, že něco nedokážete. Dokážete. Stačí jen chtít. Dívky na vdávání by měly být obezřetné při pití kávy. V případě, že se jim podaří převrhnout poloprázdný hrnek s kávou, dostanou zlou tchyni. A zrozenci, kteří chtějí být krásní, by měli pít co nejvíce vychladlé kávy.

štíři:

Buďte pozorní, Léčení vztahu s otcem, Podnikání

Více naslouchejte a méně mluvte. Všímejte si, o čem lidé hovoří. Zaslechnete informaci, kterou můžete použít ve svůj prospěch. V rodině neprosazujte bojovného ducha, snažte se protichůdné názory řešit kompromisem a smírem. V oblasti zahájení podnikání je třeba trochu přibrzdit. Udělejte si nejprve průzkum trhu, zda se vám v podnikatelských aktivitách bude dařit. Nezapomínejte na dostatečnou finanční rezervu, protože začátky budou hodně náročné a výdělek téměř nulový. Na kožní problémy si zkuste zevně aplikovat jako obklad teplý koprový olej. Chrápání omezíte, když si pod polštář položíte pár snítek kopru.

Střelci:

Splněná přání, Božská magie, Léčivé srdce

Nastal čas, kdy se vaše sny stávají skutkem. Poděkujte vyšší moci za tento dar. Realizujte své plány a myšlenky pro dobro své i svého okolí. Přinášejte lidem pohodu, klid a dobrou náladu. Co do světa vyšlete, to se vám vrátí. Někteří z vás v sobě objeví léčitelské schopnosti. Zkuste se v tomto oboru dále vzdělávat, sami sebe posunete na vyšší duchovní úroveň. Přejděte na zdravé stravování a rovněž v oblasti výživy se snažte své vzdělání rozšířit. Hledejte ve svém okolí místa, kde rostou kopřivy. A pokud je najdete v blízkosti svého domu, važte si jich, protože ochrání váš domov před bouřkou. Nezapomínejte rovněž na léčebné účinky této rostliny. Vždyť už římský aristokrat, vědec a historik Plinius prohlásil, že kopřivy, které sníme časně zjara, nás ochrání před nemocemi.

Kozorozi:

Pomocník, Je vám pomáháno, Léčení vztahu s matkou

Hodně spoléháte sami na sebe, přitom máte kolem sebe řadu lidí, kteří vám rádi kdykoliv podají pomocnou ruku. Mnozí zrozenci budou v těchto dnech řešit především svůj zdravotní stav. Obezita, přemíra sladkého, žaludeční a střevní potíže, záda a bederní páteř. Prvním krokem k léčbě je zamyšlení nad tím, jaký vztah máte k osobě druhého pohlaví, k matce, manželce, přítelkyni. Máte-li dojem, že vám nějak ublížila, odpusťte jí, oprostěte se od nízkých energií. A pak začněte jednat. Bylinkové čaje, zakoupení mixéru na přípravu šťáv z celeru, mrkve a červené řepy, kyselé zelí apod. Zelnou vodou si omývejte dlaně, spánky, krk, pokožku za ušima. Pak se napijte teplého zeleného čaje. Rychle se zbavíte toxinů a nebezpečných látek.

Vodnáři:

Poraďte se s odborníkem, Neztrácejte naději, Ochrana

Máte trápení a víte, že ho sami nevyřešíte. Nad problémem se už delší domu zamýšlíte, ale stále stojíte na jednom místě a trápíte se. Nezbývá nic jiného, než si vše, nad čím tolik přemýšlíte, sepsat na papír a požádat o odbornou pomoc. Není to známka vaší slabosti, ale spíše se jedná o odvahu. Uleví se vám, vaše srdce zaplaví vděčnost a radost z konkrétních výsledků. Opět se budete cítit bezpečně. Jestli máte dojem, že potřebujete zhubnout, zkuste následující recept. Na některém e-shopu si kupte topinambur hlíznatý neboli židovské brambory. Oloupejte dvě hlízy, dva banány a jedno jablko, vše pokrájejte na malé kousky, směs přidejte do jogurtu nebo kefíru, oslaďte medem. Dobrou chuť.

Ryby:

Nebojte se snít, Ano, Připravit, pozor, teď!

Své obavy sepište na kus papíru a ten pak utopte v misce s vodou. Pak se osprchujte nebo zajděte do sauny. Hned vám bude lépe na těle i na duši. V zaměstnání se na vás valí samá práce. Naučte se delegovat více úkolů na druhé, případně si najměte asistentku nebo asistenta. Zaplavuje vás příliv prosperity, hojnosti i uznání ve vyšší společnosti či vědeckém světě. Máte totiž schopnost, obrazně řečeno, přeměnit obyčejný kov ve zlato. V bytě si dávejte pozor na umístění zrcadla. Jestli ho máte v ložnici nebo v chodbě, vždy ho na noc zakrývejte, abyste se při astrálním putování bezpečně vrátili na zem a do svého těla. Přes zrcadlo mohou též putovat i různé temné bytosti. Z ložnice raději zrcadlo odstraňte, protože vám narušuje spánek a odebírá pozitivní energii.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu