Zpět na články

Jaký bude týden od 27. 3. 2023 do 2. 4. 2023 podle kartářky.

Pro všechna znamení: ačkoliv se všichni těšíme na jarní počasí, je lepší v dubnu nic nového nezačínat a všechny závažnější záležitosti přesunout na květen. Se sázením zeleniny rovněž počkejte raději

Jaký bude týden od 27. 3. 2023 do 2. 4. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle Tarotu.

Pro všechna znamení: ačkoliv se všichni těšíme na jarní počasí, je lepší v dubnu nic nového nezačínat a všechny závažnější záležitosti přesunout na květen. Se sázením zeleniny rovněž počkejte raději na květen. Pouze včely nechejte vylétnout z úlů v prvním dubnovém týdnu, a to ve středu nebo ve čtvrtek. Pak prý budou pilné a čilé.

Berani:

Císařovna, Trojka holí, Devítka pentaklů

Celý týden bude probíhat ve znamení tvůrčí energie. Více budete muset pečovat o někoho ve svém okolí. Využijte svých zkušeností z dětství a nezapomeňte na zdravý selský rozum. Některé projekty jste už uvedli do pohybu, neztrácejte ale čas a začněte realizovat rovněž další svá přání. Vaše píle vám získá slávu a společenské uznání. Pokud vyšetříte chvilku volna, bavte se, ponořte se do světa umění a přírodních krás. A beze strachu se pusťte ještě do něčeho, co souvisí s módou, oblečením, zevnějškem. Na první pohled vypadáte vyrovnaně, vesele, bezproblémově. Pouze vaši nejbližší vědí, jak jste ve skutečnosti citliví a jak jste zranitelní, když vás někdo zklame. Proto se snažte, aby váš život nebyl všední, aby se v něm stále něco dobrého a radostného dělo.

Býci:

Trojka pohárů, Osmička mečů, Císař

Ozvěte se lidem, kteří umějí rozjasnit vaše šedivé a jednotvárné dny. Máte totiž někdy pocit, že se pohybujete na území, v němž na vás číhá plno nástrah a nebezpečí. Zamyslete se nad tím, proč se stále zdržujete v místech, kde se necítíte dobře. Vstoupili jste tu dobrovolně nebo z donucení? Třeba nastal čas posunout se jinam, kde se budete cítit lépe. Některým zrozencům, bude nabídnuto vedoucí místo. Vedení lidí není vždy zábava ani procházka růžovým sadem, ale někdo to dělat musí. Je na vás samotných, jak se rozhodnete. V lásce jste nesmírně poctiví, nevěra pro vás nepřichází v úvahu.

Blíženci:

Devítka mečů, Král mečů, Čtyřka holí

Dověděli jste se něco, co vám pokazilo náladu. Ovšem hlavním sdělením první vytažené karty je, že většina informací představuje nepravdy a výmysly. Své strachy ovládněte hlavou, nikoliv srdcem. Musíte prozkoumat všechny aspekty, nenechte se ovlivnit emocemi. Zmobilizujte svou vnitřní sílu a ukažte okolí, že se umíte se ctí vypořádat se vším nepříjemným. A pak připravte oslavu a pogratulujte si za dobře odvedenou práci. Na první pohled pracujete pilně, v hloubi duše jste ale poněkud líní. Díky své výřečnosti, podnikavosti a iniciativě však zranitelnost, lenost a citlivost dokážete před okolím skrývat.

Raci:

Král holí, Páže pohárů, Eso pohárů

Začněte se méně pozorovat a raději jednejte. Okolí od vás očekává okamžitou reakci. Někdo z vašeho okolí vás překvapí svým obdivným vyznáním. A člověku, který vám tento dar od srdce přináší, řekněte upřímně, co k němu cítíte. Nesnažte se stavět hráze svým pocitům, ale nechejte je volně plynout. A co kdybyste některý ze svých skvělých nápadů zpracovali do hmatatelnější podoby? Za své sny se nestyďte, ale přistupte k jejich realizaci. Vyhovuje vám život v klidném prostředí, nejlépe na vesnici, u lesa, u potoka, na samotě. Společenský život a kontakty s vlivnými lidmi vás nepřitahují, ke spokojenosti vám bude stačit blízkost milovaného člověka a dobře zásobená knihovna.

Lvi:

šestka pohárů, Páže pentaklů, Svět

Hodně se budete vracet ve vzpomínkách do dětských časů. S přáteli si vzpomenete na obyčejné radosti, ale i na lotroviny, které ke každému dětství patří. Ve vašem profesním životě se objeví nové příležitosti, protože výsledky vaší práce jsou nesrovnatelné s kvalitou, kterou odvádějí vaši kolegové. Nemine vás uznání, finanční odměna, gratulace. Jste něžní k těm, které milujete, máte výborný vkus i léčitelské schopnosti. Práce je pro vás koníčkem, nedokážete odpočívat. Před žádným problémem nesložíte ruce do klína. Neexistuje obor, v němž byste se nedokázali uplatnit.

Panny:

Král pentaklů, Hvězda, Mág

Nesnažte se mít všechno pod kontrolou, velkorysost se vám vyplatí. Řada z vás zatouží po vzestupu v osobním i profesním životě. Nezapomeňte se i nadále vzdělávat, konečně můžete začít realizovat své smělé plány. Velkým pomocníkem vám bude i vaše manuální zručnost, zapojení mysli a rukou. Neváhejte, jednejte. Rovněž lidé ve vašem okolí by mohli přiložit ruku k dílu. Nezapomeňte je přizvat k práci či požádat o pomoc. Mluvit budete málo, ale za každou větou, kterou vyslovíte, si stojíte a na jejím obsahu ani na svých názorech nic měnit nechcete a nebudete. Každá práce, do které se pustíte, bude v budoucnu přinášet plody.

Váhy:

Rytíř pentaklů, Mírnost, Královna pentaklů

Zkontrolujte si stav účtu, k nákupům přistupujte s rozvahou a zvažte, jestli by se nedal odložit větší výdej peněz. Někdo bude mít výhrady k vaší práci. Zdržte se okamžité reakce, zůstaňte v klidu. Dříve, než odpovíte, dobře si rozmyslete, co řeknete. Při práci na projektech dávejte přednost důkladnosti před rychlostí. S přicházejícím jarem zjistíte, že máte vztah k půdě, k zemědělství, bylinkám. Sice rádi sníte a představujete si sami sebe jako hrdinu, ovšem na domácí pohodu a teplý pokoj nedáte dopustit. Jste nesmírně hloubaví a s udivující rychlostí vyřešíte i ty nejsložitější problémy.

štíři:

Sedmička mečů, Královna pohárů, Dvojka pohárů

Nesdílejte své plány s nikým. Vašich myšlenek by se mohl zmocnit někdo jiný a vydávat je za své. Obezřetnost je na místě. Více naslouchejte, než mluvte, k lidem, kteří potřebují pomoci, se snažte být soucitnější. Někomu se moc a moc líbíte, možná se rýsuje nový milostný vztah, případně půjde o prohloubení vztahu, který již existuje. Hodně přátel budete mít u osob druhého pohlaví. Vy sami se neradi někomu svěřujete, ale počítejte s tím, že v prvních jarních dnech vyslechnete mnoho zpovědí a tajemství jiných. Svým smyslem pro humor dokážete předejít hádce nebo šarvátce.

Střelci:

Desítka pentaklů, Rytíř mečů, Poustevník

V současné době si nemusíte dělat starosti s financemi. Na váš účet bude připsáno více peněz díky povýšení nebo díky lepšímu zaměstnání. Nastal čas investovat do bydlení nebo nákupu pozemku. Váš život má nesmírně rychlý spád, nemáte čas se ani na chvíli zastavit. Neváhejte ale udělat si čas též pro sebe. Občas by bylo vhodné stáhnout se do ústraní a navázat spojení s přírodním světem. Jen zde totiž můžete načerpat novou energii. Pokud si vytvoříte vlastí rodinu, budete chtít, aby se vše točilo jen kolem vás a vašeho postavení, žehlení košil a puků na kalhotách. Vystupujete na veřejnosti jako ochránce rodiny, ale ve skutečnosti vás problémy ostatních až tolik nezajímají. Do budoucna, jestli se trochu nezměníte, počítejte s bouřemi v oblasti citů.

Kozorozi:

Zamilovaní, Čtyřka pentaklů, Slunce

Občas to ve vaší nejbližší rodině zaskřípe. Je těžké nalézt rovnováhu mezi tím, co je nejlepší pro vás a co chtějí ostatní příslušníci rodiny. Ohledně financí nedělejte žádná ukvapená rozhodnutí, nikomu nepůjčujte peníze. Kupujte jen to, co nutně potřebujete. Zdravotní záležitosti, kterých se obáváte, nejsou příliš závažné. Změnit se dají formou jiné životosprávy. Někteří zrozenci nedokáží ovládnout svou žárlivost, i když protějšek už nemilují. Komplikované city mohou být řešeny mimomanželskými známostmi. Využijte svého nadání pro manuální práci.

Vodnáři:

Eso pentaklů, Rytíř holí, Blázen

Někteří z vás si budou muset začít hledat novou práci, nastává vhodná doma k zaslání svého životopisu. Pracovní příležitosti najdete v sociálních službách. Budete muset vykročit do neznáma. Připravte se na časté ústní vyjednávání. Patříte k velmi citlivým lidem a často se trápíte kvůli zbytečnostem, nebo vytváříte ve své fantazii problémy, které ve skutečnosti vůbec neexistují. Vyhýbejte se masovým akcím, ve společnosti na sebe příliš neupozorňujte. Věnujte se vaření cizokrajných a exotických jídel. Nervozitu a neklid pečlivě před okolím skrývejte.

Ryby:

Osmička holí, Měsíc, Král pohárů

Budete hodně zaneprázdněni, lidé ve vašem okolí vás často budou žádat o radu. Blíží se k vám důležitá zpráva, která se týká vašeho zaměstnání. Zrozenci, kteří žijí v zahraničí, budou řešit záležitosti, které způsobí rozruch v diplomatických službách. Naslouchejte svému srdci a intuici. Nesnažte se o rychlé řešení, požádejte o pomoc své nadřízené nebo jiné odborníky ve svém oboru. Žádost o pomoc není slabost. Pro milovaného partnera jste schopni udělat mnoho ústupků, ale někdy je to i na úkor vašeho pohodlí. Myslete proto též více na sebe, abyste další roky neměli naplněny lítostí nad neuskutečněnými sny.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu