Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - středa 29. 3. 2023

Jak vidí středu 28.3. kartářka Ilona* z pohledu tarotu pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, necháte se inspirovat? Ať je vám výklad ku prospěchu. Mějte báječný den.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - středa 29. 3. 2023

"Nenechte se rozptýlit kritikou. Nezapomeňte - jediná chuť úspěchu, kterou někteří lidé mohou získat, je, že se snaží si ukrojit kus, té vaší." - Zig Ziglar

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uvedení nápadu do praxe, které bylo zmařeno a to vám způsobilo žal, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu.

B ý K

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost nalézt inspiraci, získávat dovednosti a zkušenosti a v neposlední řadě i osvojovat si své vědomosti. Spojením všech těchto tří aspektů je zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla. Jestliže pracujete na nějakém projektu, máte vizi, pak v sobě nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. úspěch na vás čeká právě v tento den.

B L í Ž E N C I

Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou.

Rak

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer odměňte sklenkou kvalitního červeného vína.

Lev

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost.

Panna

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Požádá-li vás někdo o pomoc, zkuste si představit jak je někdy těžké si o pomoc říci a usnadněte mu tento jeho počin byť jen prostým pochopením. Stańte se mecenášem a tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující bude, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

V á H Y

Autorita, stabilita a řád by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili nedokončenou práci. Využijte rozum i velký přínos energie, jež jsou spojeni se silou vaší vůle. Připravte se na jaro. Posilte solar plexus třeba tím, že zařadíte do svého šatníku žlutou barvu nebo si koupíte žlutý polštář nebo přikrývku ke sledování televize.

š T í R

Není každý den posvícení, umíte přijmout porážku a prohru? Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Časem pochopíte, co vám tato situace měla objasnit a vy si uvědomíte, že je někdy potřeba zpytovat svědomí. V partnerských vztazích buďte obezřetní, i slovo je nebezpečná zbraň, předejdete tak prožívání hořkosti.

Střelec

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Výsledky vás jistě potěší.

Kozoroh

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto dnes příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. Vychutnejte si zasloužený vavřínový věnec. Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva.

V O D N á Ř

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Cokoliv dnes zvažujete podniknout bude mít větší důsledky, než jste si možná dovedli představit. Máte-li pocit, že někde něco není ve vašem životě k vám spravedlivé, vyvarujte se házet vinu na ostatní a zkuste si nejprve zamést před vlastním prahem. Vesmír má vše pod kontrolou a pokud se nekalé věci dějí okolo vás, pro tento den se obejde bez vaší pomoci. I ve vztazích ptatí, co zasel, to sklidil nebo jak se z lesa volá, tak se ozývá. Jednat férově se vám v tento den vyplatí.

Ryby

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam.cz

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu