Zpět na články

Jste připraveni na období zúčtování?!

Kam zaměřit svoji pozornost v srpnu, abyste čas přicházejícího útlumu prožili stále v příjemném naladění a nepřekvapila vás nějaká ta depka.

Jste připraveni na období zúčtování?!

SRPEN - ROZšAFNé JEDNáNí JE TŘEBA PROMĚNIT VE SPOLEHLIVé NAČASOVáNí.

V tomto krásném letním měsíci, kdy se lví pánovitost promění v panenskou poslušnost, jenž jde snadno pozorovat i v krajině. Třeba na průběhu působivého růstu zlatavého obilí. Se pomalu začíná chýlit jejich čas zde na poli. I tak si klasy stále ještě užívají zájmu paprsků Slunce dopadajících na jejich dozrávající zrna. Do doby, než přijde bod zvratu.

ČAS SKLIZNĚ, ČAS PANNY.

A s ní dochází i k uklidnění a usměrnění rozverné energie Lva, který velice rád lenoší a užívá si hojnosti života. Přeneseně, kdyby byl člověkem jede na dovolenou. Do míst jeho srdci blízkým. Zde se zajisté s největší radostí oddá hrám s jeho dětmi a milostným záležitostem s partnerkou. Tak, jak to udělala většina z nás.

Někteří možná mají ještě nějaké to užívání si před sebou, ale už v malinko nižším energetickém ladění než na začátku léta. Nyní převládají výlety spíše za poznáním, očistou těla i duše. Čas trávený u moře se změní na chatu či chalupu.

S DOZNíVAJíCíM LéTEM SE ZAČíNáME VRHAT SPíšE DO ODPOČINKU SPOJENéHO S NĚČíM PRAKTICKýM, ZAMĚŘENýM NA CíL, KTERý NáM V DOBáCH BUDOUCíCH BUDE K UŽITKU.

A tak, pomalu ale jistě začínáme přecházet z módu hravosti, rozšafnosti a zábavy do módu práce. Provázené přípravami na podzim a zimu. Transformace jednoho v druhé. Jako ty klasy, co dorostly, dozrály a užily si času volnosti. Nyní už jen čekají na svůj převrat, zmiňovanou transformaci do nové podoby. Sloužící k užitku druhým. Jistotě a hojnosti v době nadcházejícího útlumu, osmého úplňku po zimním slunovratu, kdy se vrací temné období, pomíjivost.

V tento čas, zhruba od poloviny srpna, kdy se začíná úročit energie, jež jsme nashromáždili v době odpočinku, je více než výhodné začít směrovat do praktických činností. Proměnit tak syrovou ctižádost v metodickou houževnatost a začít více myslet na zadní vrátka. Jak zajistit další štědré dny pro sebe a celou rodinu i ve zbytku roku. O čemž píši zde, zhruba od poloviny článku.

OVšEM TOTO JE ZCELA ZáVISLé NA JEDNáNí, JEŽ UČí ZNAMENí LVA, BýT OPRAVDOVý.

  • Projevit na venek co je v nás.
  • Otevřít své srdce.
  • Vyzpovídat se především sám sobě ze všech proher, ale také výher.
  • Náležitě poté na obě varianty reagovat.
  • Díky tomu pak budeme vědět co můžeme očekávat za sklizeň.

Jestli že jsme toto promeškali, budeme to jen s těží dohánět a daleko snáze se pak objeví skepse, depresivní nálada vycházející z toho, co jsme všechno opomenuli.

Proto je třeba si tohle připomenout (roční karta Velekněze/Umění vám k tomu mohou mnoho prozradit), aby jsme v následujících měsících nebyli příliš zaskočeni. Uvědomili si fakt, že období vyúčtování se blíží. Ještě je sice čas, ale tím že víme, že zúčtování s podzimem přijde, nás může povzbudit k upřímnému jednání.

KDE NEJDE O TO VYPADAT PRO DRUHé, CHOVAT SE DLE OBECNýCH MĚŘíTEK, ALE KONAT TAK, ABY JSME SE NEMUSELI ZA SEBE STYDĚT.

Krásný zbytek léta!

Nasve

Chci výklad karet!

Chci sestavit horoskop!

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu