Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - sobota 1. 4. 2023

Co nás čeká v aprílový den? Necháte se inspirovat v oblasti zdraví? Nově bylinné čaje pro zdraví a afirmace pro úspěšný den.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení  -  sobota 1. 4. 2023

"Apríl je den, kdy nemůžeme nikomu věřit, takže den jako každý jiný."

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto dnes příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy.

V oblasti zdraví zařaďte více pohybu, kde se zapotíte. Máte rádi švihadlo nebo trampolínu? Tím budete i ventilovat své emoce.

Afirmace: Věřím si a nemusím to dávat ostatním najevo.

B ý K

Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Měli byste se naučit logicky uvažovat silou analýzy na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vaší strany do vašeho okolí. Toto učení a poznání by vám mělo pomoci k řešení i těch zdánlivě neřešitelných problémů.

Važte si více svých rukou, občas je pohlaďte. I oni potřebují pohyb a to třeba v podobě plavání, malování, posilování a všemu, kde vám mohou být nápomocni.

Afirmace: Vážím si částí svého těla, které mně byly dány proto, aby byly správně využívány.

B L í Ž E N C I

Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. City by měly jít nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání.

Abyste předešli bolesti hlavy a migréně, přestaňte mít potřebu být někomu nápomocni. Choďte více do přírody, poslouchejte zvuky potůčku, dejte si čerstvou šťávu z jahod nebo pomerančů.

Afirmace: Netrápím se tím, že jsem málo potřebná.

Rak

Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás paralyzovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil nebo jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout.

Občas si protáhněte krční oblast, třeba na žebřinách a popíjejte čaj na lymfu.

Afirmace: Jsem sama se sebou a ve svém nitru. Ilona.*

Lev

Pokud u vás nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa, a to právě dnes. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Výsledky vás jistě přivedou do stavu blaženosti.

Pokud máte pocit, že máte málo volného času, věnujte ho více sobě, než-li druhým.

Afirmace: Jsem se sebou spokojena a nemusím si zasloužit uznání od druhých.

Panna

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani růže. Ve správný čas přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny.

Tento čas využijte pro sebe, pečujte o svou krásu, vnitřní naleznete třeba jen úsměvem na sebe do zrcadla. Změňte na léto účes, dojděte si na kosmetiku, masáž, udělejte si relaxační koupel.

Afirmace: Moje vnitřní krása převyšuje krásu vnější.

V á H Y

V zaměstnání je dobré prověřit, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně a tím můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.

Pokud byste cítili tlak v oblasti srdce, vaše emoce se potřebují dostat na povrch, nebojte se vyplakat.

Afirmace: Potřebuji si dopřát čas pro sebe a ne pro druhé, uvědomuji si to a začínám to praktikovat do svého života.

š T í R

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst.

Doplňte hořčík a k odpolední siestě si dopřejte čaj z hlohu nebo meduńky, posílíte tím svoji srdeční činnost.

Afirmace: Stačí, že jsem dobrá, průměrná, nemusím být dokonalá.Ilona.*

Střelec

Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. Mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba nový domov nebo nové pracovní nabídky.

Dopřejte koupel svým nohám z tymiánu, heřmánku, máty a dubové kůry.

Afirmace: Mám radost z pohybu a ze změny. Ilona.*

Kozoroh

Zdá se, že se po vás dnes bude chtít, abyste opustili něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste si mysleli, že je to pro vás samozřejmostí. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte,že nové cesty najdete. To, proč jste museli opustit staré, záhy zjistíte.

Aby se smutek neodrazil i ve vašem žaludku, dopřejte mu teplou polévku, omezte tučná jídla a odlehčete si polovičním půstem.

Afirmace: Jsem klidná a odevzdaná tomu, co přichází a nebojím se negativních situací.

V O D N á Ř

Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Motivujte i druhé, aby se takto chovali ke svému okolí. Pokud přijmete pomoc vy sami, bude to vás též přínosné.

Dopřejte si čaj z dobromysli, chmelu a meduńky, posílí to vaši nervovou soustavu.

Afirmace: Zbavuji se nejistoty a s vůlí a odhodláním kráčím novou cestou životem.

Ryby

Umět vidět a hledat pravdu i smysl života, prosadit si své ideály, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec.

Pokud v partnerských vztazích dáváte více, než se vám vrací, může trpět vaše srdce a loket.

Afirmace: Pokud bude chtít odejít, odejde a já se tím netrápím.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu