Zpět na články

Jaký bude týden od 3. 4. 2023 do 9. 4. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle Hvězdných karet Lindy Goodman. Pro všechna znamení: jen málo dní v roce má v lidových pověrách význam srovnatelný se Zeleným čtvrtkem. Je úzce spjat s počátkem jara

Jaký bude týden od 3. 4. 2023 do 9. 4. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle Hvězdných karet Lindy Goodman.

Pro všechna znamení: jen málo dní v roce má v lidových pověrách význam srovnatelný se Zeleným čtvrtkem. Je úzce spjat s počátkem jara, probouzející se přírodou a se zelenou barvou. Měli bychom začít pracovat na zahradě a jíst ten den více zeleniny - kopřivy, špenát, salát, kapustu apod. Pokud tento návod dodržíte, tak vám prý nikdy nedojdou peníze. I když nemáte nic k pěstování, zkuste na poli nebo v lese udělat nějakou záslužnou činnost a budete mít ve všem po celý rok boží požehnání.

Berani

Saturn, Láska, peníze, tvořivost, Partnerství

Čísla: 8, 24, 26, 10, 6, 12

Ve vašem životě dojde ke změnám, které jsou mimořádně pozitivní a mají trvalý ráz. Saturn je přísný soudce, ale vždy spravedlivý. Přijde vyrovnat duchovní a účetní knihu vaší karmy z minulosti. V současné době se ctíte trochu omezováni, ovšem ze svých pocitů nikoho jiného než sebe nemůžete vinit. Současný stav je výslednicí vašich dosavadních rozhodnutí. Přichází den, kdy vám dědeček Saturn vyměňuje vak plný problémů za vak naplněný moudrostí a karmickou odměnou. Pokud se domníváte, že něco nezvládnete, požádejte o pomoc vysoce postavené osoby, aby vám pomohly dojít tam, kam chcete. Vytažená čísla vibrují energií Venuše, máte kolem sebe hojnost lásky. Využijte též pro plnění svých přání daru jasnozřivosti, při jednáních s lidmi naslouchejte intuici. Váš život dostává nový a harmonický směr a význam.

Býci

Luna, Oběť, Komunikace

Čísla: 12, 2, 32, 23, 21, 44

Hodně pracujete, zapomínáte odpočívat. Jste přecitlivělí a na okolí přenášíte prudké změny nálad. Občas se necháváte strhnout k nepřiměřeným a unáhleným rekcím na danou situaci. Informace, které dostáváte, si neověřujete, mohou být klamné. Až časem zjistíte, že vaše vystupování nebylo správné a budete hledat cesty, jak se dostat ze začarovaného kruhu. Odpovědi naleznete ve svém nitru. Hlavně se vyhýbejte těm, kteří vám mažou med kolem úst a pochlebují vám. Jejich úmysly jsou nečisté a sobecké. Někteří zrozenci díky svému hbitému jazyku a podmanivému hlasu zazáří v oblasti jednání s lidmi. Magický vliv, přirozený šarm, způsob řeči i všeobecný přehled dokáží zaujmout každého posluchače.

Blíženci

Uran, Královská hvězda Lva, Samotář - meditace

Čísla: 4, 30, 32, 7, 34, 23

Očekávejte neočekávané. Kolem vás je nový život, uvolnění, svoboda, příležitosti, zajímaví lidé, loučení s něčím, co už je zastaralé a nefunkční. I když z toho, co vás čeká, máte obavy, přesto nový řád a nové věci čekáte s napětím. Obrazně řečeno, pokud budete vyzváni k boji, vyhrajete ho, protože síla Lva je neporazitelná. Převedeno do obyčejné mluvy to znamená úspěch v konkurzu, přijetí do školy, zaměstnání apod. Po rušných dnech budete cítit potřebu samoty. Konečně budete mít možnost věnovat se svým koníčkům. Malovat, psát, hrát na hudební nástroj, číst si, spát apod. A hlavně najít sám sebe a uspořádat si v hlavě myšlenky.

Raci

Slunce, Láska, a magie, Koruna mágů

Čísla: 1, 33, 20, 21, 6, 12

Vyzařujete kolem sebe jas a světlo, vaše sny se stávají skutečností. A pokud se slunce načas schovalo za mraky, není to na dlouho. Ničeho se nebojte, slunný den je opět před vámi. Dohlíží na vás Venuše, přináší s sebou lásku, peníze i výborné nápady. Konečně zužitkujete vše, co jste se za celý život naučili. Možná jste něco z toho pozapomněli, ale znalosti z oboru se vám brzy oživí. Ti, kteří plánují dovolenou, by se měli připravit na dálkovou poznávací plavbu na luxusní lodi. Můžete též po složení kapitánských zkoušek řídit vlastní plavidlo. Na palubu lodi si nezapomeňte vzít s sebou jantar, abyste se v pořádku vrátili domů.

Lvi

Mág, Neptun, Nebeský princ

Čísla: 15, 7, 19, 20, 22, 4

Máte silně vyvinutou intuici, o všem, co vás potkává, přemýšlíte. Z nepříjemných situací dokážete vydolovat pozitiva a vždy najít cestu, jak změnit život k lepšímu. Jste nesmírně citliví a vždy všímaví k potřebám těch druhých. Okamžitě poznáte, kdy je jim třeba pomoci a uklidnit je. Láskou, pohlazením, přívětivostí. Minulé události jsou už za vámi, překonali jste je. Nastává doba nových začátků, nechejte do svého srdce vstoupit radost a pohodu. Zvedněte hlavu, narovnejte se, rozdávejte spokojené úsměvy, vždyť vibrujete pod energií Slunce, dárce života a tepla. Vaším pomocníkem pro tento týden je topaz. Přináší vám úspěch, vřelost, autoritu a radost z dětí a vnoučat.

Panny

Merkur, Pohyb - výzva, Regenerace - změna

Čísla: 5, 14, 13, 31, 41, 19

Často myslíte na své přátele, zejména na ty, kteří se narodili ve znamení Blíženců. Vyzařuje z vás šarm a lidé rádi pobývají ve vaší společnosti. Umíte s lidmi komunikovat, vyslechnete je, poradíte jim. Zkuste ale někdy pohledět na svět z výšky a nemyslet na věci, které stejně nezměníte. Občas si nechejte také poradit, dovíte se věci, o nichž jste neměli vůbec potuchy. Jestli na vás dolehne úzkost z nečekané změny, neztrácejte odvahu, vydržte. Pokračujte ve svém duchovním i mentálním vývoji, čtěte, studujte a na to, co se vám nelíbí, se podívejte z ptačí perspektivy. Jestli si mladí muži dají do kapsy u kalhot pomněnku, děvčata v nich najdou zalíbení.

Váhy

Jupiter, Probuzení, Žezlo

Čísla: 3, 20, 27, 9, 29, 30

Máte nebo usilujete o vyšší vzdělání, čekají vás rovněž cesty do zahraničí. Ve svých osobních plánech miřte vysoko. A i když, jak se říká, nedoletíte ke slunci, tak přistanete alespoň na některé hvězdě. Pokud se na vaší cestě vyskytnou překážky, nedělejte si z nich těžkou hlavu. Vezměte do ruky lopatu a to, co vám překáží, odkliďte. Zrozenci, které cesta osudu zavála na vyšší posty, by měli zvážit, jak se chovají k okolí. Silou nic nevyřešíte, snažte se lidi přesvědčit a hlavně jim porozumět. Svůj post, pokud jste si ho poctivě zasloužili, vykonávejte důstojně a s pokorou. Pak se můžete těšit na veřejné uznání a velké úspěchy. Natřete si tělo pampeliščím mlékem a vyplní se vám každé přání.

štíři

Rozlišování a analýza, Spirituálně - materiální konflikt, Mars

Čísla: 25, 18, 9, 34, 27, 7

Vaší velkou předností je, že dokážete výborně pozorovat a analyzovat lidi, s nimiž přijdete do kontaktu. Umíte číst ve tváři, rozumíte řeči těla i gestikulaci. Zklamání už jste zažili dost, ale vy, i když padnete, umíte opět znovu vstát a jít dál. Vibrujete v tomto týdnu energií Marsu, energií planety války. Pěkné dny si nenecháte nikým a ničím zkazit. Zrozenci, kteří mají trápení, se mohou uklidnit jízdou na kole, procházkou v parku, posezením na břehu jezera nebo řeky. Některé čeká nabídka zaměstnání, v němž budou mít možnost se prosadit a vystupovat ve vůdčí roli. Uvidíte-li červenku, čeká vás příští rok klidný rodinný život.

Střelci

Důvěřivý beránek, Venuše, Hvězda mágů

Čísla: 28, 6, 17, 10, 8, 23

Vibrujete energií Slunce. Na jedné straně se připravte na velký aplaus a řadu úspěchů, na straně druhé vás zklamou lidé, kterým jste důvěřovali. Rada pro tento i další týdny zní: dávejte si velký pozor na vlky v beránčím rouše. Každé svoje rozhodnutí pečlivě zvažte, připravte se na všechny možné eventuality a prověřte si loajalitu lidí, kteří se kolem vás pohybují. Do svého okolí vysíláte pozitivní energii, romantiku a harmonii. Lidé vás mají rádi, věří vašim slovům. Podaří se vám usmířit rozhádané členy rodiny, upevnit spojení mezi nimi. Nezapomeňte se občas pomodlit a poděkovat Bohu za všechny dary, kterými vás obdařil.

Kozorozi

Kolo štěstí, Podřízenost a opatrnost, Luna

Čísla: 10, 22, 2, 4, 32, 34

Hodnotíte svůj život a výsledky, kterých jste dosáhli. S pocitem ulehčení se občas ohlížíte zpět, ale současnost i budoucnost odpovídá vašim životním představám a cílům. Vaše problémy mizí, už víte, že se nesmíte nechat využívat. Vládne mír, pohoda, láskyplnost, vracíte se vždy do teplého a útulného domova. Neberte tuto skutečnost na lehkou váhu, vzbuďte v sobě trochu pokory a rozdávejte svým nejbližším lásku a zase lásku. Mějte v zásobě smil písečný pro případ, že by vás o Velikonocích trápil žaludek. Čaj popíjejte 4x denně deset minut před jídlem.

Vodnáři

Odloučení - Poustevník, Milost pod tíhou osudu, Neptun

Čísla: 31, 29, 7, 4, 13, 11

Zdržujte se, pokud můžete, co nejvíce v přírodě. Svěží květiny, rozlehlá krajina a modré nebe ve vás vzbudí pocit štěstí a absolutní blaženosti. Toužíte nějak si uspořádat život, zakotvit. Ovšem stále se vaše přání neplní a ani v budoucnu, v nejbližší době, to nevypadá, že byste někde trvale zakotvili. Ve vztazích s opačným pohlavím se objevují vždy nějaké nečekané problémy. Konečně začněte více spoléhat na sebe. Nikdo cizí vám trvale není schopen pomoci. Někteří z vás budou mít obavy o své finance, o práci. Zřejmě budete muset hledat další zaměstnání nebo přivýdělek. Během svátků, o víkendech, v době osobního volna navštěvujte kulturní akce, muzea, divadla, koncerty, výstavy.

Ryby

Hvězda mágů, Partnerství, Jupiter

Čísla: 17, 26, 3, 8, 29, 30

Vše, na co sáhnete, pod vašima rukama rozkvétá. Vyjděte se svými úspěchy na veřejnost, neostýchejte se. Zadaní budou mít problémy ve vztazích. Protějšek vás bude tlačit do situací, o něž nestojíte a kterým se zdaleka vyhýbáte. Je to váš život, tak proč byste měli dělat něco, co nechcete. Milujete pohyb, dělejte to, co vás baví. Jen tehdy budete usměvaví jako sluníčko a budete rozdávat šťastné úsměvy. Chcete-li vědět, zda se nějaké vaše osobní přání splní, zkuste následující věštbu. Vezměte si list jakéhokoliv stromu, napište na něj svou otázku a list uložte na bezpečné místo. Pokud rychle uschne a skroutí se, vyhlídky nejsou příznivé. Pokud schne list pomalu a dlouho zůstává čerstvý, je to příznivé znamení.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu