Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 6. 4. 2023

Rady a inspirace v oblasti Lásky, seberealizace. Pohled na zdraví a psychosomatiku náhledem do tarotu. Výklad pro báječný den připravila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - čtvrtek 6. 4. 2023

"Nejbláhovější sny dávaly lidem odjakživa největší sílu." Procházka.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Srdečně vás zvu na mou přednášku Jarní očista a osobní výklad karet na Astrovíkendu v Brně v neděli 16.4.

Beran

Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás obohatí. Přenechte starosti těm, jimž patří. Alespoň pro dnešní den zapomeňte na syndrom nápomoci, pomáhejte jen těm, kdo si řeknou o vaši radu. Odpoledne popíjejte čaj z Gingko biloby.

Afirmace: Dovoluji životu, aby mnou přirozeně proudil.

B ý K

Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou.

Dopřejte svým očím obklad ze světlíku lékařského nebo z heřmánku. V přírodě se dívejte střídavě do dálky a pak na blízko, ulevíte svým očím.

Afirmace: Dívám se radostnýma a Láskyplnýma očima.

B L í Ž E N C I

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další možnosti, které se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Je zcela pravděpodobné, že jste nezaregistrovali gesto smíření.

Večer odlehčete svým nohám tak, aby byly výše, než vaše srdce.

Afirmace: Spočívám v pravdě a raduji se z pohybu.

Rak

I v tento den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého soka odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával. Cestou do práce se teple oblékněte.

Dopřejte si inhalaci s eukalyptem a omezte cukr a tavené sýry.

Afirmace: Děti okolo mě obklopuje Láska.

Lev

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše musí přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasně.

Nepřepínejte se a dopřejte svým nohám koupel v mořské nebo Prešovské soli.

Afirmace: Pohybuji se přirozeně a spontánně.

Panna

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost.

Doplňte si magnesium a dopřejte si koupel z kostivalu a poté si potřete záda arnikovým krémem, vaše záda to ocení.

Afirmace: Vím, že život je mi vždy oporou.

V á H Y

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalými kroky přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Vašim emocím můžete odlehčit na trampolíně nebo tancem.

Dopřejte svému žaludku odlehčenou stravu bez tuku, k večeři můžete vyzkoušet zapečenou dýni.

Afirmace: Snadno a přirozeně zažívám život.

š T í R

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

Zařaďte do svého jídelníčku více hořké chuti. Kávu můžete nahradit čekankovou nebo pampeliškovou kávou.

Afirmace: S radostí přijímám život.

Střelec

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny.

Dopřejte péči svým rukám a dlaním, třeba krémem Aloe vera nebo jojobovým či měsíčkovým olejem.

Afirmace: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.


Kozoroh

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti.

Doplňte po zimě vitamín C třeba polévkou z kyselého zelí, inhalujte výpary z cibule, to prospěje vašim plicím.

Afirmace: Přijímám život v jeho ideální rovnováze.

V O D N á Ř

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám.

Zakružte si rameny dozadu a pak dopředu.

Afirmace: Všechno co přijímám je dobré, svobodně se raduji.

Ryby

Vzpomínáte na ženu, která na co pomyslí, tam se jí daří? Je sebejistá, skvělá obchodnice, na co sáhne, promění se ve zlato? Taková vám dnes může zkřížit cestu a dát vám dobrou radu, které můžete důvěřovat a uposlechnout, pokud byste jí minuli, vy sami si některou z těchto vlastností můžete osvojit a dobrým obchodníkem se stát. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví.

Odhoďte strach, že ztrácíte kontrolu sami nad sebou, ulevíte tím své šíji.

Afirmace: Jsem pružná, vítám nové názory.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu