Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý 11. 4. 2023

Náhled do tarotu pro jednotlivá znamení pro tento den, nejen v oblasti vztahů a zaměstnání.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - úterý 11.  4. 2023

"Náhoda je pseudonym od Boha, když nechce být podepsán." A. FRANCE

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Pro tento den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně.

B ý K

Minulost a pochybnosti nechte za sebou a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed, tak, jako spontánní dítě. Nebojte se zdravého riskování a udělejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování. Nebojte se oslovit někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozlišujte zbytečné od užitečného a nepotřebné od nutného.


B L í Ž E N C I

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů.

Rak

Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi naopak nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas.

Lev

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Požádá-li vás někdo o pomoc, zkuste si představit jak je někdy těžké si o pomoc říci a usnadněte mu tento jeho počin byť jen prostým pochopením. Stańte se mecenášem tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující bude, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Panna

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás.

V á H Y

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého chránit a mít v bezpečí.


š T í R

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení.

Střelec

Vaše ego bude dnes podrobeno zkoušce a bude žádáno, aby vás uvolnilo z pout, do kterých jste se uvěznili. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Kozoroh

Činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol. Den je bude nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Nezapomeňte však, že nejen Láskou k majetku a práci je člověk živ.

V O D N á Ř

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Naopak je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.


Ryby

Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad.To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu