Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pátek 14.4.2023

Co je moudré udělat tento den pro zdraví a pro vztahy? Afirmace pro úspěšné zvládnutí tohoto dne.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - pátek 14.4.2023

"Lidé ochotně věří, že to co si přejí, je správné." JULIUS CAESAR

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Uvědomte si, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. Dnes je potřeba začít se orientovat novým směrem, změnit utkvělé představy, které vás brzdí k novému poznání a skutečností. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.

Pokud setrváváte dlouho v nepříjemné situaci, vytváří se tlak a ten může způsobit křečové žíly. Radujte se z pohybu. Večer si dejte nohy výše, než vaše srdce.

Afirmace pro tento den: Spočívám v pravdě, pohybuji se přirozeně a spontánně.

B ý K

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav.Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna.

Dejte péči svým plicím, třeba inhalací nebo pobytem, v přírodě.

Afirmace: Přijímám život v dokonalé rovnováze.

B L í Ž E N C I

Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace.

Odhoďte touhu, co by bývalo bylo, kdyby... Odlehčíte své slinivce.

Afirmace: Tento okamžik je plný radosti, rád si osladím život.

Rak

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Někdy se tomu říká uvíznout v komfortní zóně.

A když dlouho setrváváte v nepříjemné situaci, sklíčenosti a přetížení, můžou začít trpět křečové žíly.

Afirmace: Pohybuji se přirozeně a spontánně.

Lev

Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v časopise, ve světě umění nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou.

Dejte péči svým rukám, třeba makovým nebo pupalkovým olejem.

Afirmace: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.


Panna

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí.

Hledejte vše, kde se můžete seberealizovat a naplnit své city, aby si tělo nemuselo ukládat pár kil navíc.

Afirmace: Jsem usmířený s vlastními pocity.

V á H Y

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví.

Vyměńte dnes černou kávu za čekankovou, vaše srdce to ocení.

Afirmace: S radostí přijímám život.

š T í R

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. Žádá se od vás, abyste již nebyli předpojatí, abyste tuto zeď zbourali a vpustili do života opět slunce, Lásku a důvěru.

Dejte péči svým prstům, masáží nebo měsíčkovým krémem.

Afirmace: Uklidňuje mě vědomí, že Moudrost života pečuje o všechny detaily.

Střelec

Nemáte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní od všech radovánek? Proto poslouchejte své vnitřní Já a buďte sami sebou. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Pro některé z vás to naopak může znamenat uvědomění, že okolí s vámi nekomunikuje jako dříve a vy tento čas můžete využít pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Časem tuto moudrost zúročíte.

Afirmace: Vždy mne prostupuje a obklopuje klid a harmonie.

Kozoroh

Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál.

Afirmace: Raduji se z každého dne.

V O D N á Ř

Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. A po bouřce přichází klid.

Pokud se dlouho lpí na starých myšlenkách a názorech, oslabuje se močový měchýř.

Afirmace: Zbavuji se starého a vnímám vše nové.

Ryby

Možná, že dnes uděláte nějaké rozhodnutí, zvolíte rychlý konec, tam, kde jste nebyli spokojeni, nenaplněni a prožívali jste trápení. Pak tedy dobrovolně zvolíte změnu. Nebo nebudete vůbec připraveni a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. V obou případech je moudré nejednat ukvapeně, s horkou hlavou. Spálit mosty dnes není vhodné u opravdu nepromyšlené příležitosti. Vyvarujte se před umrtvením citů silou rozumu, což by mělo za následek zničení hodnotného vztahu. Tento počin by vás mohl v období dvou měsíců poté mrzet.

Afirmace: Všude hledám dobro.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu