Zpět na články

Oddechneme si trochu konečně? Zregenerujeme?!

Jaká bude převažovat kolektivní atmosféra v září? Astro okénko vám dá odpověď.

Oddechneme si trochu konečně? Zregenerujeme?!

Ve chvíli, kdy se přehoupne na našich hodinkách ručička přes půlnoc je to zvěstí, že přichází další den. Ovšem jeden den na konci měsíce je o něco slavnostnější než jiný, protože s jeho konečným datem začíná nový a nyní je to ZáŘí. A děje se tak dvanáctkrát do roka, sto dvacetkrát za deset let...

A JAKOU ŽE KVALITU, ESENCI TOHOTO MĚSíCE MŮŽEME OČEKáVAT?

V září se budeme muset ještě chvíli potýkat s chaosem a úbytkem energie. Kdy je zapotřebí stále zvažovat co je důležité pro to, aby něco fungovalo, jak má, a co je možné opustit, nechat rozplynout v čase.

K tomu je nyní možné, pokud jsme něco opravdově chtěli získat a až doteď jsme tomu věnovali mnoho úsilí, péče, a stále nic, povolat na pomoc sílu PLUTA, která je mocná na obě strany, léčí i ničí. Je nekompromisní a odměřuje pro všechny stejně, proto ten dovětek OPRAVDOVĚ, on prověřuje naši pravdivost.

A NYNí SE JEHO PŘíVĚTIVĚJší TVáŘ OBRACí K MARSU.

Vojáku ve zbrani, připraveném směle vykročit a následovat jeho příkazy. Naslouchá jeho silnému hřmění ozývajícího se někde z hloubky temné sluje. Malinko se jej zmocňuje úzkost, ale zkrátka chce a nenechá se něčím jen tak zaskočit, což jej prověřuje v jeho záměru a síle prakticky s tím něco udělat.

Když i my všemi těmito zkouškami tento měsíc uvnitř sebe projdeme, staneme se nekompromisními vykonavateli svých tužeb, jak se posunout kupředu a zároveň s tím budeme mít na dosah možnost zregenerovat to oč nám nejvíce jde.

TíM SE OBNOVí NAšE ZTRACENá KONCENTRACE.

Opětovně se zvýší pracovní výkon, ale i schopnost rozeznat kdy je něčeho příliš a je třeba dát si oddech, jenž bude mít pozitivní vliv na hlubokou regeneraci a celkové posílení vitality. S čímž souvisí i sexuální aktivita, která také bude nabírat na intenzitě. Ovšem ne kvantitou, ale kvalitou.

A S TíM VYRáŽíME NA SPOLEČNOU CESTU S URANEM.

Lemovanou novými zjištěními, poznatky a vizemi. Procházíme brankou, jež je pro nás otevřená dokořán a vítá nás svým přívětivým vzezřením naznačující fyzickou hojnost a stabilitu, jež můžeme očekávat cestou. Směle tedy bereme batoh s úkoly na záda, které je třeba splnit a jako zdatný voják vyrážíme vstříc bohatému dobrodružství. Odhodláni splnit svoji zářijovou misi.

Ovšem připravme se na to, že v průběhu ní budeme konfrontování s něčím, co jsme brali jako samozřejmé, dobře zvládnuté, že to tak má být a ono se to nakonec může začít jevit úplně jinak.

PROTO BUĎME NA TO PŘIPRAVENI!

Ať nám onen batoh, symbolicky řečeno - naše denní povinnosti neztěžknou, ale ať jsme schopni spíše něco odhodit, co už ztratilo svůj význam a už se k tomu nevracejme. URAN nám dává tuhle možnost, zbavit svůj život toho co už je zbytečné, udělat tak místo pro nové, co bude opětovně plnit svoji funkci bez zátěže.

NA POMOC SE V POLOVINĚ ZáŘí PŘIšOURá I PLUTO.

Černé Slunce ozáří to bíle a přiměje nás bít se za to čemu věříme, co má daleko hlubší význam. Ještě více očistit sebe, ale i blízké vztahy od nánosů destruktivních energií a dát jim nový kabátek. Vytrvalým tvůrčím způsobem s lehkostí dítěte, které si staví hrad z písku. Dokud jej nezbourají černé myšlenky o smyslu toho celého snažení, jež dostanou slovo od poloviny září, tak to nepropásněme.

Tohle se promítne i do celospolečenského dění, které se začne nejprve uvolňovat. Mocní budou méně tlačit na pilu neb možná sami pochopili, že vše má svůj určitý řád a jeho stupně nelze přeskakovat tam a zpět bez důsledků, tak zřejmě proto.

Za přispění harmonického aspektu SATURNU s MERKUREM, zjistili že je třeba více komunikovat, zvažovat všechny možnosti, klást otázky, vyslechnout si argumenty druhé strany, aby se dalo dospět k nějaké mírové shodě v pravidlech.

TO CELé MŮŽEME APLIKOVAT I V NAšICH VZTAZíCH.

VENUšE je láskou a ve VáHáCH je velice přívětivá, sic se nyní na začátku září ocitá pod tlakem PLUTA, který ji nesvědčí a může tak docházet k určitým krizím právě ve vztazích. Hůře se bude hledat bod vzájemné spolupráce, ale nebude to nic zásadního. JUPITER nám opětovně vykouzlí úsměv na tváři a zároveň s tím je naše srdce, mysl, vůle, chtění otevřené novým možnostem. Nakonec se ukážou spíše pozitiva a my nastavíme životu tu vstřícnější část nás, která se ráda o sebe podělí.

V PRŮBĚHU MĚSíCE SE VZáJEMNĚ SLADí KONKRéTNí REALITA S VLASTNí SILOU POKRAČOVAT V CESTĚ.

Dojdeme k tomu, jak vytvořit nová mentální pravidla, jež fungují. Celkově tento měsíc vnímám jako přívětivý, regenerující, a především očisťující pravdu od lží na všech úrovních.

Krásné září!

Nasve

A kdo chcete mít svůj osobní horoskop ať si objedná zde či výklad karet tak zde.

Nebo si nejdříve přečtěte můj e-book.

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Zrenovuj, seřiď a získej maximum

Astrologie a horoskopy Budoucnost

Jaká bude převažovat kolektivní atmosféra v říjnu? Astro okénko vám dá odpověď.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu