Zpět na články

Dnešní horoskop a afirmace pro úspěšný den pro všechna znamení - neděle 16. 4.2023

Víkendová předpověď pro všechna znamení, zakonečená afirmací pro úspěšně zvládnutý den.

Dnešní horoskop a afirmace pro úspěšný den pro všechna znamení - neděle 16. 4.2023

"Pokud jste moudří, propojte tyto dva prvky: nedoufejte bez zoufalství a nezoufejte bez naděje." SENECA

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Naopak je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou. Odlehčete dolním končetinám.

Afirmace pro tento den: Raduji se z pohybu.

B ý K

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Dnes si vezměte čepici, vaše dutiny to ocení.

Afirmace: Vždy mne prostupuje a obklopuje klid a harmonie.

B L í Ž E N C I

Tento den vás může prověřit, zda máte sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebojte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je možné, že si vás někdo všimne a ocení nebo navrhne finanční odměnu. Staňte se pro někoho mecenášem, v této nelehké době jsou okolo vás tací, kteří pomoc potřebují, ale nemají odvahu si o ni říct. Nezapomeňte na pitný režim a přísun čerstvé , pramenité vody. Vaše ledviny a tudíž i vztahy to ocení.

Afirmace: Rozvíjím všechny své schopnosti.

Rak

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod.

Afirmace: Dovoluji životu, aby mnou přirozeně proudil.


Lev

Někomu se dnes může podařit zažít pocit být v sedmém nebi nebo potkat prince na bílém koni a to po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření. Pokud to tak cítíte, nebojte se i vy sami přijít s láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí.Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.

Afirmace: Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

Panna

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Věřte, že neexistuje vina ani trest.

Afirmace: Laskavě přijímám sebe sama.

V á H Y

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo být vyzrazeno.

Afirmace: Laskavě zacházím se svými myšlenkami.

š T í R

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé. Každý král i císař měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já často.

Afirmace: Dovoluji životu, aby mnou proudil přirozeně.


Střelec

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Taktéž je nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Afirmace: Raduji se z pohybu a pohybuji se přirozeně.

Kozoroh

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví.

Afirmace: Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

V O D N á Ř

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro pro opravdové bohatství. To se může týkat duchovního, citového i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli. Doplňte do stravy hořčík.

Afirmace: Vím, že život je mi vždy oporou.

Ryby

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Dopřejte si radost, klid, doplňte vitamín C, dejte si doušek hořkého piva. Vaše srdce to ocení.

Afirmace: S radostí přijímám život.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu