Zpět na články

Jaký bude týden od 17. 4. 2023 do 23. 4. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Biedermeier.  /Biedermeier byl životní styl měšťanů v první polovině 19. stol./

Jaký bude týden od 17. 4. 2023 do 23. 4. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 17. 4. 2023 do 23. 4. 2023 podle kartářky.

Výklad jsem připravila podle karet Biedermeier.

/Biedermeier byl životní styl měšťanů v první polovině 19. stol./

Berani:

Peníze, Důstojník, Radost

Připravte se na brzké pozitivní zlepšení finanční situace. úspěšné období je před vámi ve všem, do čeho se pustíte. Vaše nemoci na těle i na duši jsou zhojeny, konečně zaujmete nový postoj k životu. Přestanete se stresovat a spíše se budete vznášet. Blíží se k vám láska, jen si dávejte pozor, abyste se nepřipoutali příliš těsně. Jděte si i nadále vpřed svou vlastní profesní cestou, pracovní zájmy postavte do popředí a angažujte se, kde se dá. A právě díky svému nasazení navážete zajímavé obchodní či pracovní vztahy, které se budou v budoucnu vyvíjet ve váš prospěch.

Býci:

Kněz, Cesta, Touha

První vytažená karta dává naději těm, kteří řeší nějaký problém. Vyřešení nepříjemné situace se blíží ke zdárnému konci. Pomůže vám někdo známý a z jeho úhlu pohledu zjistíte, že jste problém zveličovali a řešení bude celkem jednoduché. Ale připravte se na - něco za něco. Pomoc nebude až tolik nezištná, nyní bude na vás, abyste tomu člověku podali pomocnou ruku vy. Máte před sebou zahraniční cestu. Může to být dovolená, ale taky se může jednat o delší pobyt v cizině. Studium, stáž, zaměstnání, vztah a nový domov. Začněte studovat cizí jazyk, pobyt pak bude pro vás určitě příjemnější, když se domluvíte.

Blíženci:

Neštěstí, Soudce, Zloděj

Vytažená karta neštěstí není až tak hrozná, jak by se na první pohled zdálo. V životě každého z nás se střídají dny šťastné s těmi méně šťastnými. Mějte na paměti, že i když máte dojem, že vám osud přinesl něco špatného, nepotrvá toto období dlouho a opět přijdou dny, kdy se budete stále usmívat. Ovšem připravte se na to, že máte kolem sebe plno závistivých lidí. Vaši konkurenti by vás mohli okrást o nápad, myšlenku, partnera. Nekalé úmysly někoho z okolí vás možná donutí řešit záležitost v advokátní poradně nebo u soudu. Vždy svým klientům říkám, že se jedná pouze o karty a nic se nemusí stát. Ale je lepší být připraven na situaci, v níž jste určitým způsobem ze strany některých lidí ohroženi.

Raci:

Dům, Věrnost, Cesta

Místo, kde žijete, vám přináší pocit bezpečí. Jste ve svém každodenním životě spokojeni. Obklopují vás lidé, na které se můžete vždy spolehnout. Milujete stabilitu, stojíte oběma nohama na zemi, nestavíte si žádné vzdušné zámky. A tak to bude i nadále. Pokud se budete ucházet o stálé pracovní místo, získáte ho a otevře se vám cesta směrem nahoru. Někteří budou mít možnost pracovat z domova. Svou pílí a šetrností dokážete zhmotnit svůj majetek. Pozor si dávejte na hlasivky. Jestli se na nějakou nemoc léčíte, léčení nepřerušujte a i nadále postupujte podle rad lékařů. Připravte se na příjemná a milá překvapení. V mnoha oblastech se naskytne nová šance a svitne vám nová naděje.

Lvi:

Milenka, Dítě, Myšlenky

Neberte se příliš vážně, ale taky nevysedávejte doma v koutě. Snažte se dostat víc dopředu a prosadit se. Máte okolí co nabídnout. A nezapomínejte občas použít též své ženské zbraně, jednání budou snazší. Pozorněji poslouchejte, co vám říká váš partner nebo partnerka, dejte více na jejich názor, myslí to s vámi dobře. Potřebujete regeneraci celého těla. Lázně, prodloužený víkend, dovolená apod. Vaše velká síla je v tom, že se umíte chovat diplomaticky, slušnou formou a bez urážek si dokážete zjednat pořádek. Jestli někteří z vás uvažují o samostatném podnikání, tak podle karet raději vyčkejte, současnost není pro vás v tomto směru příznivá.

Panny:

Mrzutost, Věrnost, Peníze

Při cestě po chodníku nebo jízdě autem si dávejte pozor na bezohledné kolaře, lidi na koloběžkách, na volně pobíhající psy. Při střetu s nimi vám hrozí úraz, možná i pobyt v nemocnici. Pokud se nad něčím trápíte, zkuste změnit úhel pohledu na danou skutečnost. A též v něčem špatném hledejte pozitiva. Zpracujte aktivním pohybem své vnitřní bloky a zaměřte svoji pozornost třeba na rozkvetlou louku nebo jehnědy na břízách. Budou vám přibývat kontakty s okolím, nové známosti, rozroste se okruh přátel. U zamilovaných bude sílit láska, partnerova prestiž výrazně vzroste, vy ho konečně lépe pochopíte a uznáte cennost jeho nebo jejích názorů.

Váhy:

Dopis, Doufání, Dárek

Osobní plán má velkou naději na úspěch. Vyjděte ze své ulity a začněte více komunikovat se svými bližními. Napište nebo zavolejte někomu, o kom víte, že ho komunikace s vámi potěší. Důležité zprávy k vám dorazí též v povolání. Možná se jedná o prodloužení pracovního poměru, možná o povýšení či zařazení do vyšší platové třídy. Zvýší se vaše sebevědomí, společenská prestiž, jste na správné cestě k dosažení vytouženého cíle. Více se budete stýkat s moudrými, slušnými a jemnými lidmi, budou pro vás vzorem i v dalších letech.

štíři:

Žárlivost, Svatba, Nepřítel

Možná vás právě v těchto chvílích přemáhá smutek, náladovost, plačtivost. Frustrace pramení zřejmě z nedostatku uznání a nepochopení vás jako člověka, jako samostatně myslící bytosti. Nepříjemnosti, které nyní prožíváte, mohou ve vás spustit prudkou emocionální výbušnost. Možná bude nejlepší vzít si na pár dnů volno, stáhnout se do ústraní, nebo naopak zbavit se špatné nálady při adrenalinových sportech, ve vířivce, v sauně. Důvodem časté změny nálad je záležitost, do které vás tlačí okolí. Vy nic na svém životě měnit nechcete. Tak se vzepřete, řekněte rozhodné NE a hledejte jinou a pro vás schůdnější cestu. Zkuste si o problému pohovořit s odborníkem.

Střelci:

Smutek, Hodně peněz, Dům

Nacházíte se v emocionálně vypjatém pracovním vztahu, nevíte, co bude dál, nejistota je pro vás nesmírně skličující. Dobré vyhlídky a osobní plány jsou zahaleny mraky. Znepokojuje vás právě ta tmavá barva, bojíte se hromů a blesků, tedy životních překážek. Třeba nastal čas vymyslet záložní plán, abyste získali finanční jistotu. Plánujete koupit si vlastní byt nebo dům. Brzdou je zatím nejen nedostatek času najít si bydlení, které by vám vyhovovalo, ale i nedostatek peněz, nechcete se vydat z posledního groše. Není třeba nikam spěchat. Mezi mraky již vykukuje modrá obloha a do budoucna vám též karty věští finanční nezávislost.

Kozorozi:

Stálost, Vdovec, Dopis

Rádi se tváříte tajuplně, vždy se umíte elegantně obléknout. V zaměstnání se raději svým spolupracovníkům s ničím osobním nesvěřujte. S každým tajemstvím zacházejte diskrétně. Hlavní slovo bude mít v rodině v těchto dnech starší muž. Mladší ročníky budou muset jeho rozhodnutí respektovat. Nezadaní, kteří svůj protějšek teprve hledají, budou mít poněkud neklidný milostný život. Popřemýšlejte, čím byste vztah oživili. Vaší fantazii se meze nekladou. Dokončená rekonstrukce domu nebo bytu přinese celé rodině zklidnění a zlepšení nálady.

Vodnáři:

Nemoc, Faleš, Nečekané štěstí

Nakupené a neřešené problémy se nutně projeví na vašem zdravotním stavu. Bolest hlavy, časté migrény, nespavost. Všechno trápení je zakotveno ve vašich myšlenkách. Začněte se radovat z maličkostí, občas si něco na sebe kupte a věci, které stejně nemůžete ovlivnit, nechejte plavat. S partnerem se snažte společně odstranit problémy, které vás oba nějakým způsobem zatěžují. Všímejte si varovných signálů a nepříjemnosti neodkládejte, řešte je včas, nejlépe okamžitě. Velmi brzy vás potká pozitivní událost: romantický vztah, uzdravení, láska z ciziny, přijetí do školy, těhotenství - každopádně už je zpráva o něčem, co vás potěší, na cestě.

Ryby:

Cesta, Milenec, Vdova

Jste neustále v pohybu, na jednom místě se nikdy dlouho nezdržíte, lákají vás dálky. Bližší, i ty vzdálenější, exotické. Všude, kam vás osud zavane, se dokážete prosadit a najít si své místo na slunci. Kdekoliv si dokážete najít přátele, zapadnete do každého prostředí. Pokorně přijímáte zvyky a životní styl daného etnika. Všude, kam přijdete, jste předmětem obdivu, lidé touží po užším vztahu s vámi. Pokud se rozhodnete pro účast v konkurzu, neváhejte ani chvilku. O radu či pomoc v novém zaměstnání se obracejte na starší ženu. Každopádně často budete začínat nový úsek života. V každém úseku umíte najít své vnitřní Já a bude vás provázet štěstí, ať se ocitnete kdekoliv.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu