Zpět na články

Dnešní horoskop a afirmace pro úspěšný den - Úterý 18. 4.2023

Náhled tarotu pro jednotlivá znamení zvěrokruhu pro tento den, pro ty, kteří se nechají inspirovat.

Dnešní horoskop a afirmace pro úspěšný den - Úterý 18. 4.2023

"Rozumná otázka je polovinou moudrosti." F. BACON

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se sami sebe zeptat, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď jako ochranu před okolím? Vaše neochota riskovat nějaký vztah? Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si dovolili zakazovat a odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci. Nepotlačujte svou kreativitu, aby jste nemuseli řešit zablokování krku. Vhodná je šála modré barvy.

Afirmace pro tento den: Otevírám své srdce a zpívám o radostech Lásky.

B ý K

Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Věnujte v tento den péči kůži svých rukou, třeba jojobovým olejem, měsíčkovým nebo makovým.

Afirmace: S Láskou a přirozeností zacházím se svými myšlenkami.

B L í Ž E N C I

Něco je ve vzduchu a vy o tom nemáte zatím ponětí. A pak přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky hodin. Je tu skvělá příležitost urovnat spory. Dopřejte péči vaší kůži, peelingem nebo arganovým olejem.

Afirmace: Jsem usmířena s každým detailem.

Rak

Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub, až na dřeň. zažijete okamžik znovuzrození. Dostává se vám druhá šance všude tam, kde už nepřistoupíte na žádné polovičatosti. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví je potřeba se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeni. Vhodná je inhalace tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace: Přijímám život v ideální rovnováze.

Lev

Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont. Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Den je nakloněn obchodním cestám s využitím skvělé komunikace, nových nápadů. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. Jak se říká, mohou vzniknout sńatky z rozumu. K odpolední siestě se hodí čekankové kafe.

Afirmace: S radostí přijímám život.

Panna

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Použijte proto otevřené a poctivé jednání. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení.Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů.

Afirmace: S Láskou řídím svou mysl.

V á H Y

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další možnosti, které se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Je zcela pravděpodobné, že jste přehlédli gesto smíření. Odstraňte svou touhu zabývat se tím, co by bývalo bylo, kdyby. Místo cukru používejte stévii. Cukrovka tudíž nebude mít u vás šanci.

Afirmace: Tento okamžik je plný raosti. Ráda si osladím život.

š T í R

Den nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový směr. A to jak ve vztazích, tak i v pracovním prostředí, kde se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu.

Afirmace: Nechávám život, aby mohl skrze mne přirozeně proudit.


Střelec

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení.Nechť vaše myšlenky ovlivňují druhé a inspirují je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvakrát více, než jste vydali.

Afirmace: Rozvíjím všechny své schopnosti a všude hledám dobro.

Kozoroh

Zkuste nastavit správnou míru, nedělat ukvapená rozhodnutí a tím si můžete získat pozornost svého okolí, které se vám i rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Cesta je cíl, i když se někdy nevyvíjí tak rychle, jak by bylo potřeba, ale kvalitní promyšlená strategie s malými krůčky mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Také je vhodná energie pro dlouhodobé investování. Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení.

Afirmace: Zbavuji se tlaku a veškerých břemen.

V O D N á Ř

V tento den můžete mít pocit, že je smutek okolo vás a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste v té době nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes, s odstupem času je vhodné se na tuto skutečnost podívat s moudrostí, která se věkem získá. Pokuste se svou trýzeň překonat a odpustit i druhým. Bolest, kterou vám to způsobuje je zcela zbytečná. Máte v sobě zdroj duchovní energie, kterou je potřeba využít. Také je vhodná meditace nebo motivační video. Ztráta kontroly nad sebou může časem přivodit bolesti šíje.

Afirmace: Jsem pružná, vítám nové názory.

Ryby

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli v zajetí Murphyho zákonů. Zlomí se vám klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybil se vám telefon a nabíječku jste zapomněli doma. Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád.

Afirmace: Děti kolem nás jsou chtěné a obklopuje je Láska.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat .

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu