Zpět na články

Dnešní horoskop a motivace pro váš úspěšný den pro všechna znamení - čtvrtek 20. 4.2023

Náhled do tarotu pro tento den a inspirace, jak ho prožít na pohodu.

Dnešní horoskop a motivace pro váš  úspěšný den pro všechna znamení - čtvrtek 20. 4.2023

"Poznání sebe sama je počátkem vší moudrosti." ARISTOTELES

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Srdečně zvu zájemce o osobní výklad na Výstaviště sekce 30D za zvýhodněnou cenu jedné otázky.

Beran

Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

B ý K

Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete? Své myšlení a rozhodnutí jste zabalili do tmavého roucha, abyste nemuseli vidět pravdu okolo vás a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. City by měly jít nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Někdy je tedy dobré vyčkat, až do hry vstoupí nějaký nový faktor, protože obě strany si trvají na svém.

B L í Ž E N C I

Jestli o něčem víte, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit.

Rak

Určete si cíl a zapojte se do nových projektů, naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě.

Lev

I v tento den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého soka odzbrojíte, protože toto gesto od vás určitě neočekával.

Panna

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více.

V á H Y

V tento den můžete dojít k zjištění, že jste se kdysi uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže toto zdání vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna a tím bude nejspíš zbořena vaše zdánlivá jistota. Pro vaše ego by to mohla být nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. Toto poznání ve vás může vyvolat neznámý pocit s následným poznáním, že žití ve volnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

š T í R

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů? Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra.


Střelec

Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu.

Kozoroh

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostorV případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí.


V O D N á Ř

Nepropadejte tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení štíra. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky.

Ryby

Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou jarní výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu