Zpět na články

Most do minulosti

Přijetí bolestivých vzpomínek

Most do minulosti

Také se Vám zdá, že se v poslední době otevírají témata, která byla pěkně uklizena v nevědomí, kam jsme je za strachu ukryli? Zvláště se to týká témat, spojených s rodinou a určitých tabu. V domnění, že bychom jejich rozkrytím ublížili sobě nebo druhým, o nich nemluvíme a raději děláme mrtvého brouka.

Možná tato témata pomáhaly otevírat konstelace posledních dní. Nejprve šel Merkur v opozici na Neptun, což mohlo přinášet určitá nedorozumění nebo zmatek v komunikaci a pak šel v opozici na Neptun Mars. Vznikl tak pomyslný most mezi nevědomím (Neptun) a nutností s tím něco udělat (Mars). Z fyziologického pohledu se nějaká rána za této konstelace může zanítit, aby se otevřela a mohla se vyléčit. Na psychické úrovni se bolest na duši dá díky jejímu zvědomění zahojit.

Kdysi do mého života vstoupila jako rána z čistého nebe situace, kdy se pomyslně přestřihla komunikace s mojí matkou a nastalo neporozumění. Já musela jít dál sama za sebe. Teď se situace v pozměněné podobě vrátila. Nyní už nejsem ta závislá, ale situace se obrátila. Teprve pohled do mého horoskopu mi objasnil, proč se najednou události, staré 25 let, znovu přihlásily ke slovu. Hezky se schovávaly zašité v koutě, občas naťukly, jestli už jsem připravená je pořešit. Prostě se k tomu musím postavit čelem, nedat se zahnat do kouta a hrát ublíženou jako tehdy. Jen tak se můžu s tou situací vyrovnat a přijmout, že mi tehdy vlastně moc pomohla. Když se nad tím objektivně zamyslím a přestanu se litovat, tak jsem se vlastně tehdy osvobodila a stala se nezávislá.

Když porovnám svůj současný horoskop a horoskop před 25-ti lety, je to rázem jasné. Tehdy mi šel tranzitní Uran s Neptunem přes Descendent, v opozici na mojí Lunu v raku. V progresích stál Saturn na Descendentu a progresivní Neptun stál nad Saturnem. Což mluvou astrologie znamená změnu ve vztahu a určité odloučení nebo odcizení od matky a rodiny (Luna v raku) a ztrátu jistot (Neptun nad Saturnem).
Nyní mi jde tranzitní Pluto přes Descendent v opozici na Lunu. Progresivní Luna stojí přesně nad Saturnem. Čili se ta situace vrátila, v jiné podobě, aby se skrze smutek, vztek, bolest a následné pochopení a odpuštění zregenerovala.

Pokud bych k nastalé situaci přistoupila stejným způsobem jako tehdy, nic by se nevyřešilo, znovu by se všechno vrátilo do starých kolejí a až nastane správný čas, zase by se přihlásila o slovo. Možná, že v jiném životě bychom si ji musely znovu zopakovat :-)

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

V září shoďte svoji slupku a důvěřujte, vyplatí se to

Transformace Budoucnost

Také vás v těchto dnech zasáhl útlum energie a potřeba nalézt někde poklidné útočiště, jenž vám skýtá váš osobní bezpečný prostor?

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu