Zpět na články

Jaký bude týden od 24. 4. 2023 do 30. 4. 2023 podle kartářky

Existuje mnoho odstínů ticha. Ticho může být také velmi toxické a stát se nástrojem manipulace. V angličtině existuje termín silent treatment,  který se do češtiny překládá slovy - destruktivní ticho.

Jaký bude týden od 24. 4. 2023 do 30. 4. 2023 podle kartářky

Výklad jsem připravila podle Numerologických karet.

Přečetla jsem za vás: " Existuje mnoho odstínů ticha. Ticho může být také velmi toxické a stát se nástrojem manipulace. V angličtině existuje termín silent treatment, který se do češtiny překládá slovy - destruktivní ticho. Je to velmi silná forma pasivní agrese a toto ticho používají lidé s narcistickými rysy. Záměrně mlčí, vytvářejí dusno, vyhýbají se komunikaci, řešení konfliktů, neodpovídají na zprávy, na dotazy. A to s jediným cílem, - frustrovat, zmást, vystresovat partnera, vyvolat v něm pocit viny a přinutit ho, aby se choval podle jejich představ." /Časopis Překvapení, č. 15 z 11. dubna 2023, str. 14 - 15/.

Berani:

Ochota pomoci, Snaha o harmonii, Tvůrčí síla

Upřímně a nezištně podporujete ostatní, nikomu neodmítnete pomoc. Ale zbavte se hrdosti a občas požádejte o pomoc i vy. V současné době řešíte dilema. Podle karet se máte vyvarovat jakéhokoliv odporu a akceptovat záležitost, která se nabízí téměř na stříbrném podnose. Díky píli, která dodává vašemu životu oporu a stabilitu, umíte vnášet do každodenního života pořádek, systematičnost a řád. Máte před sebou nové a jisté pracovní místo, v němž se tentokráte bude vše odvíjet podle vašich podmínek. Budete mít málo času, protože máte široké pole zájmů. Večery by totiž měly být plné hudby, veselí a smíchu.

Býci:

Smysl pro rodinu, Pocit sounáležitosti, Nová orientace

První vytažená karta nepředstavuje pouze vaši vlastní rodinu, nýbrž zahrnuje i vaše spolupracovníky, kamarády, přátele. Svou moudrostí i diplomatičností jste pro okolí vzorem. Na každou otázku dokážete najít tu správnou odpověď. Abyste i nadále měli u svých blízkých naději na úspěch, zbavte se stereotypního uvažování, jednejte trochu pružněji. Rovněž provětrejte šatník a nemoderní věci odneste do charity. Usedlé oblékání vám přidává léta. Objevte v sobě umělecké sklony. Pište, pracujte se dřevem, navrhujte interiéry apod.

Blíženci:

Flexibilita, Síla vůle, Ostrovtip

Jste náladoví, občas nepředvídatelní. Někdy reagujete na situaci spontánně, jindy si necháváte čas na rozmyšlenou. Okolí mnohdy neví, co má od vás čekat. Nejhorší situace pro ně je, když mlčíte, mluvit za sebe necháte pouze mimiku obličeje. Více s okolím mluvte, diskutujte, zůstaňte velkorysejší. Spoléhejte se na zdravý selský rozum a vyvarujte se při jednání s lidmi ponižování a urážení okolí. Čeká vás řada povinností, někteří zabrousí i do politiky. Každopádně se ani chvilku nebudete nudit, spíše budete s napětím očekávat vývoj příštích událostí.

Raci:

Důvěra, Spontaneita, Smysl pro spravedlnost

Stále, ať se děje cokoliv, si vytvářejte své cíle a hodnoty. Pokud vás něco blokuje, nechejte to být a věnujte se hlavně tomu, co se daří a postupuje lehce. Využijte každé chvilky k tomu, abyste se co nejvíce radovali, smáli a prožívali okamžiky štěstí. Vaše dobrá nálada se přenese i na okolí. Důvěřujte si a věřte, že všechno je dobré právě takové, jaké to je. Občas se proto sami pochvalte a přijímejte bez rozpaků pochvalu od ostatních. Zasloužíte si ji. Teplé jarní dny jsou jako stvořeny k procházkám v lese. Co nejvíce času byste měli trávit venku, na zahradě, v parku, u vody.

Lvi:

Týmový duch, Obavy ze zaopatřování, Disciplína

Vaše velké plus spočívá v tom, že se nevyhýbáte týmové práci. Ne každý dokáže v týmu pracovat. Vy umíte podporovat a motivovat druhé, získat si jejich důvěru. Jste úspěšní, a proto čekejte v brzké době projev veřejného uznání. I když na první pohled vypadáte suverénně, je občas ve vás malá dušička a bojíte se, že vám třeba dojdou nápady, nebo se nerozhodnete správně. Hlavně se nestresujte zbytečně, každý má právo na omyl. Obavy by se totiž mohly projevit i na vašem zdraví. Vaší velkou devízou je disciplína. Díky vlastní píli bude váš život harmonický a stabilní.

Panny:

Organizační talent, Tvrdohlavost, Takt

Máte výborně vyvinutou intuici a dokážete rychle a přesně odhadnout každou situaci. Díky tomu se umíte postavit čelem k životním nástrahám a nenecháte se nikým a ničím zlomit. Nespoléhejte ale jen na sebe, více naslouchejte názorům jiných. Zbavte se zaběhnutých vzorců ve svém chování, když přestaly odpovídat vašim hodnotám a přežily se. Na místě je častěji jednat pružněji nebo se zamýšlet nad tím, jak působíte na své okolí a jak s ním souzníte. V případě, že chcete o nějaké záležitosti jednat, předem si průběh jednání promítněte v hlavě a vyhýbejte se emocím a hněvu. Občas se nechejte rozmazlovat v luxusních restauracích nebo stylových barech.

Váhy:

Pozorovací talent, Síla změny, Velkorysost

V poslední době se stále více zamýšlíte nad svým životem. Rekapitulujete své úspěchy i osobní selhání. Děláte správnou věc. Jste svým vlastním pozorovatelem, a když si pravdivě odpovíte na otázky, které si kladete, budete umět v budoucnu učinit vždy správná rozhodnutí. Začněte aktivně jednat v záležitosti, kterou právě řešíte, a dokážete zázraky. Věnujte se hlavně oblastem, které vám dělají radost, baví vás a přinášejí vám finanční efekt. Na okolí budete působit jako magnet, hodně lidí bude vyhledávat vaši společnost.

štíři:

Nutkání opakovat, Rozlišovací schopnost, Optimismus

Z neznámých věcí míváte strach. Zkuste občas opustit známé cesty a vydat se poznávat něco nového. Využijte své kreativity, vyplatí se to. Pomůže vám více trpělivosti, píle a nadšení. Na cestě při objevování nových věcí nemusíte být sami, zkuste týmovou práci, aby i ostatní měli z vašeho konání užitek. Vyhýbejte se soudním sporům, případně je odložte na pozdější dobu. Při prvních náznacích vyčerpání změňte prostředí a naplánujte si dovolenou. Ta by měla být naplněna uměním, gurmánským jídlem, architekturou a kulturou.

Střelci:

Stálost, Schopnost navazovat vztahy, Chuť do života

Situace kolem vaší profese je občas nejistá. Ale dokud stojíte nohama pevně na zemi a nevznášíte se v myšlenkách někde ve výškách, podaří se vám velkou část plánů uskutečnit. Spolupracujte s ověřenými a důvěryhodnými lidmi. Vyhýbejte se mluvkům a těm, kteří rádi slibují a stavějí před vámi vzdušné zámky. Nové nápady a pocit, že dokážete lámat skály, přinese nová láska. Stále ovšem bude brzdou napětí mezi povinností a zábavou. Díky tomu, že opatrujete životní jistoty, bude rodina a domov hrát ve vašem životě stále důležitější roli. Pozor si dávejte na prochladnutí, potíže s ledvinami, trávicím traktem, tuhnutí kloubů a dnu.

Kozorozi:

Vyrovnanost, Plnění povinností, Obětavost

Pozor na potíže ve vztahu a v zaměstnání. Jste plni šarmu, rádi flirtujete. Vyhýbejte se dvojsmyslným signálům, které možná posílí vaše sebevědomí, ale nesmí být neotesané a dotěrné. I flirtování by mělo probíhat na určité úrovni a jemně. Dodržujte sliby a slibujte jen to, co můžete splnit. V žádném případě nechtějte být obětním beránkem a v týmové práci více rozdělujte úkoly. Pozor na problémy se spánkem, otoky nohou, drobná zranění. V obchodní sféře se rýsuje úspěch a peníze. Čas od času zkontrolujte člověka, který vám vede účetnictví.

Vodnáři:

Provokace, útěk z reality, Samostatnost

Máte dojem, že vás nikdo nechápe, nepodporuje. Občas se cítíte osaměle. Chcete, aby vám někdo řekl, že vás má rád, že vás potřebuje. Začněte více investovat do sebe - oblékání, další vzdělávání. Zažijete pocit úspěchu a zvedne se vám sebevědomí. Chopte se iniciativy a uvědomte si, že sami jste strůjcem svého štěstí. Pozor na přejídání a sklony k obezitě, problémy s očima a kolísání hodnot krevního tlaku. Jezte více okurek a citrusových plodů. Kosmetiku si kupujte jen u ověřených firem, sledujte rovněž dobu expirace kosmetických přípravků.

Ryby:

Radost z kritiky, Integrita, Činorodost

Patříte k lidem, kteří jsou pracovití a naplno se věnují svěřeným úkolům. Z kritiky nemáte obavy, naopak ji vítáte. Ve většině případů jsou vyjádření o vás a o vaší práci pozitivní. A pokud se nějaká ta kritická slova objeví, vážíte si jich, protože vás upozorní na to, jak být ve svém oboru ještě lepší. Přesně víte, kde je v pracovním kolektivu vaše místo, umíte převzít zodpovědnost za vlastní činy. U nových projektů přicházíte s originálními nápady. Pozor na problémy s hlasem nebo hlasivkami, chrapot, při nedostatku spánku počítejte se stavy vyčerpání.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu