Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - Pondělí 24. 4. 2023

Jak to vidí tarot v první den tohoto pracovního týdne, necháte se ispirovat?

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  Pondělí 24. 4. 2023

"Když rozum nad něčím zůstane stát, o to rychleji se pak rozběhne. Rozum, který zůstane stát, je v pořádku. Nesmí si lehnout." J. Werich

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Láska proudí všude kolem vás. Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. taktéž máze šanci darovat nebo obdžet dar z opravdové Lásky. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii.

B ý K

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost.Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy?

B L í Ž E N C I

Den vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských.

Rak

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost.

Lev

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.

Panna

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

V á H Y

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou, nebo jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si aspoň kupte los.


š T í R

Mysl má schopnost projektovat sebe sama do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak máte tendence se dívat vpřed buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může slyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou.

Střelec

Kde se neumíte rozhodnout nebo spíše nechcete?Své myšlení a rozhodnutí jste zabalili do tmavého roucha, abyste nemuseli vidět pravdu okolo vás a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. City by měly jít nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Někdy je tedy dobré vyčkat, až do hry vstoupí nějaký nový faktor, protože obě strany si trvají na svém.

Kozoroh

Počínaje dnešním dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu.

V O D N á Ř

Rodinné štěstí je na dosah a přeje veškerým finančním transakcím okolo rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Zároveň se po vás však chce, abyste prověřili své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé.Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám vše přijde samo v pravý čas. Den vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských.

Ryby

Denní karta na dnešek je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Ti, co dobře pracovali, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam-cz

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu