Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - úterý 25. 4. 2023

Předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu na úterý.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  úterý 25. 4. 2023

"V drobných věcech se spolehni na rozum, ve velkých věř srdci."FREUD

Přeji všem, báječný den.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnešní den po vás může prověřit, zda se umíte přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde povolaní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka?

B ý K

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, tak dnešním dnem se to může náhle změnit. Váš klid může narušit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, protože se pro vás může jevit jako návrh, který vás vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i mimo domov? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli.

B L í Ž E N C I

Zdá se, že v posledních dnech jste přespříliš pracovali a pro samou práci ani nevnímáte varovné signály vašeho těla. Dnes nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do klidu a vy těch pár chvil odpočinku budete muset místo pár hodin prožít v podobě několik dnů, týdnů. Zvažte, zda si uděláte čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. V oblasti partnerských vztahů je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší řešení, jak prožít tento den je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Rak

Umět vidět a hledat pravdu i smysl života, prosadit si své ideály, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet zkoušky, výzvy a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Lev

Ti, kdo v práci vytrvale a s pílí pracovali se mohou dočkat uznání, ocenění a seberealizace. Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo, leč za odměnu.

Panna

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Aby vás dnes nebolela hlava, předejděte tomu tím, že přenecháte starosti těm, kterým patří.

V á H Y

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Možná v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste dlouho potají snili. Chodili jste rádi do školy? Dnes si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému.

š T í R

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Střelec

Zkuste projevit svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší skutečné podstatě. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a nyní je čas, se těchto pocitů nebát a naopak je využít ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě vašich největších talentů, zapátrejte v paměti, co vám nejvíce šlo v dětství. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází.

Kozoroh

V zaměstnání se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci projít tím vším bez úhony, poučeni a vystřízlivění do dalších dní. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Propusťte strach a potřebu ochrany.

V O D N á Ř

Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Potřebujete zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Ryby

Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Takto vidí štěstí básník Heyduk. Pro vás to může být poznání, že nelze ovlivnit to, co je dané. štěstí růstu v životě je dar. Že k vám mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás učí rozeznávat koloběh života a že všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás.

Přeji všem báječný den. Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat na illa.brejchova@seznam-cz

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu