Zpět na články

Dnešní horoskop pro úspěšný den pro všechna znamení - středa 10. 5.2023

Dnešní předpověď pro všechna znamení. Všem býkům přeji po celý květen příjemné prožití narozeninového dne.

Dnešní horoskop pro  úspěšný den pro všechna znamení - středa 10. 5.2023

"V lásce a umění se nedá opisovat, každý se musí vyjádřit po svém."R. Rolland

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si na saunový ceremoniál, do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost.

B ý K

Přeji všem oslavencům, pro které je dnešní den jako můj narozeninový hodně zdraví a Lásky a nabízím na tento den poloviční cenu na výklad. V tento den můžete mít pocit, že je smutek okolo vás a že máte bezesné noci. Proč tomu tak je, z čeho máte obavy, proč máte sklony k sebekritice a sebeodsuzování? Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy ze současnosti, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Dnes, s odstupem času je vhodné se na minulost podívat s moudrostí, která se věkem získá. Pokuste se svou trýzeň překonat a odpustit i druhým. Bolest, kterou vám to způsobuje je zcela zbytečná. Máte v sobě zdroj duchovní energie, kterou je potřeba využít. Také je vhodná meditace nebo motivační video. https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

B L í Ž E N C I

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci pozorovat druhé a dozvědět se pár pikantních zajímavostí o jejich motivech a podnětech k takovéto výměně názorů.

Rak

Dnešní den je pro vás vítězství, kdy můžete zažít pocit spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Potěší vás nějaká milá zpráva.

Lev

Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to , co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory.

Panna

Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Ponořili jste se do vlastních pocitům a těm začínáte věřit. Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně.

V á H Y

Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně.

š T í R

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. V povolání to ukazuje, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, na ně upozorňovat a motivovat i druhé, aby je taktéž nepřehlíželi. Kritiku dnes odložte na jiný den.

Střelec

Buďte pro své okolí pozemským andělem.V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou.

Kozoroh

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy?

V O D N á Ř

Naslouchejte hlasu svého srdce a dělejte co vás baví a činí šťastným. Jestliže jste váhali s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, dnes je ideální den pro vyjádření těchto svých citů, kdy můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru jsou velké šance na usmíření.

Ryby

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Možná v zaměstnání nějaký nový úkol, projekt, o kterém jste dlouho potají snili. Chodili jste rádi do školy? Dnes si to můžete znovu připomenout třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na něčem novém. úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit.Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat .

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu