Zpět na články

Jaký bude týden od 15. 5. 2023 do 21. 5. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 15. 5. 2023 do 21. 5. 2023 podle kartářky. Připravila kartářka Jana Fišerová.

Jaký bude týden od 15. 5. 2023 do 21. 5. 2023 podle kartářky.

V květnu bychom měli otevřít oči všemu, co je na světě krásné. Výklad jsem připravila podle karet Clemense Kuby. Karty mají v každém z nás probudit vnitřní léčebnou sílu. Clemens Cuby je známý německý režisér, autor několika knih, nositel řady filmových cen. Při práci na střeše spadl na zem a utrpěl těžký úraz páteře. Mnoho let navštěvoval léčitele a šamany na celém světě a poskytuje rady všem, kteří se chtějí léčit vlastními silami. A protože i láska je mocná léčitelka, můžete se spojit se svou bohyní lásky a posílit svůj milostný život.

Berani:

Maia - bohyně plodnosti a ohnivé vášně

Zahalte si ramena červeným šátkem a zapalte oranžovou svíčku. Zhluboka dýchejte a soustřeďte se na to, jak k vám připlouvá energie lásky. Vizualizujte si svůj objekt a přejte si, aby vás Vesmír obklopil jeho nebo její žhavou láskou. Své přání konkretizujte do nejmenších podrobností. Čím konkrétnější bude seznam, tím urgentněji Maia vaši objednávku v univerzu vyřídí. Denně si do mozku ukládejte tyto afirmace: "Bohatství ke mně přichází snadno a lehce. Jsem zdravý /á/ já, i celá moje rodina. Mám krásné vztahy." Budete se nacházet uprostřed nepřetržitého proudu událostí, citlivě budete vnímat, co se kolem vás děje. Proto si nepřipouštějte špatnou náladu, migrény, roztěkanost. Buďte nad věcí a nedovolte nikomu a ničemu, aby vás rozhodil. Nezatěžujte se problémy jiných.

Býci:

vaši bohyni, Tauropolu, uctívali kdysi ve staré Krétě. Má velkou vnitřní sílu a schopnost vzbudit v každém žádostivost. Dávejte si v těchto dnech pozor, co si oblékáte. Zrozenci v Býku si rádi oblékají červené spodní prádlo. Takže pokud byste byli nebo byly tak moc sexy a začal vás pronásledovat někdo, kdo se vám nelíbí, nastal by problém. Jste-li připraveni na novou lásku, nebo chcete-li vzkřísit tu starou, zkuste následující kouzlo přitažlivosti. Najděte si venku časně zrána nějaké klidné místo, odkud můžete pozorovat dveře nebo okno svého domu. Vezměte si s sebou hrst sezamových semínek. Pár minut pozorujte různé barvy a tvar mraků. Pak nasypejte sezamová semínka ke svým dveřím nebo k oknům a požádejte svoji bohyni, aby k vám přivedla vaši lásku. Ta pravá láska přijde v době, kdy sezamová semínka začnou růst ze země. A začněte se hodně smát. Smích je nejlepší lék na všechny bolesti.

Blíženci:

vaší ochránkyní je bohyně výřečnosti a pohybu, Niké. Je to krásná víla, s křídly, která nesmírnou rychlostí létá mezi oblaky a se svými božskými přáteli si umí užívat na nebeských oslavách. Je to bohyně vítězství a vždy dostane muže, po němž touží. Přivolejte k sobě bohyni Niké následujícím kouzlem. V noci si na krk připněte nějaký náhrdelník, případně si na prst navlékněte prsten. Do ruky si vezměte ptačí pírko a snítku levandule. Postavte se k otevřenému oknu a do nočního větru proneste slova, v nichž požádáte Niké, aby vám zajistila osudovou lásku a věčné štěstí. Pak levanduli i pírko vyhoďte z okna. Kouzlo umocníte koupelí, kterou si připravíte z následujících ingrediencí. Smíchejte v misce sůl do koupele, jedlou sodu, sušenou levanduli a heřmánkový čaj. Směs nechejte hodinu odstát a pak ji přidejte do napuštěné vany. Doba koupele - 20 minut. Pokud se vám v mysli nebo před očima vynoří nějaký obraz, zapište si ho. Příští den si rozeberte slova, která jste si napsali. Každé slovo považujte za dveře, které se před vámi otevírají a někam vás zavedou. Učte se přeměňovat svou bolest ve scénu radosti a bezpečí.

Raci:

bohyní Měsíce, kterou uctívali už staří Římané, je Selene. Den předtím, že půjdete na nějakou vášnivou schůzku, nebo když budete potřebovat zvýšit svoji atraktivitu, si připravte koupací rituál. Může to být bublinková koupel nebo sprcha s použitím voňavého sprchového přípravku. Po koupeli se natřete parfémovaným tělovým mlékem a poproste Selenu, aby vás poctila svou pozorností. Požádejte ji, aby vyslyšela vaši prosbu a dovedla vás k vítězství a pravé lásce. Pro svého vyvoleného nebo vyvolenou si nezapomeňte připravit malý čokoládový dárek. Ten ještě doma potřete levandulovou vůní a dárek oviňte červenou stužkou. Všude, kam přijdete, se snažte vytvářet láskyplné prostředí. Být laskavý znamená být beze strachu. Začněte se více věnovat vlastním dětem. Pokud otec pravidelně utápí své starosti v alkoholu, může dítě vyrůstat s pocitem viny. Dítě je totiž připraveno nést vinu za všechno, co je v rodině v nepořádku. A netrpí vaše děti záněty uší? Pak je třeba opět se nad sebou samým zamyslet. Možná neposloucháte, co vám váš potomek říká, nebo dítě už nechce poslouchat hádky rodičů.

Lvi:

Bastet, egyptská bohyně porozumění a radosti z lovu, dokáže přivábit každého, koho si vyvolí. Má krásné oči mandlového tvaru, v nichž se blýskají zlatavé jiskřičky. Je nesmírně hravá, ráda dráždí každého, kdo se jí líbí. Neustále s někým úspěšně flirtuje. Abyste se od ní naučili ty správné fígle, vnesli do svého života více romantiky, případně vylepšili svůj současný nebo nový vztah, zkuste následující kouzlo. Upečte jablkový koláč a při pečení myslete na svou lásku. Podávejte ho s medem, zmrzlinou a šlehačkou. Zapalte vonnou svíčku a co nejvíce se dotýkejte krystalu tygřího oka. Nezapomeňte si dát na ramena nebo na krk šátek s tygřím vzorem. Na svůj protějšek se usmívejte a uvědomujte si, že přitahujete jeho nebo její lásku. Co nejčastěji si hlasitě opakujte slova: "Nenesu vinu za utrpení, které jsem zažil /a/. Jsem a zůstávám důstojným člověkem."

Panny:

zrozence tohoto znamení ovlivňuje bohyně Astraea. Její silnou stránkou je věrnost, pracovitost, něžnost a poctivost. Ráda cestuje, lákají ji, tak jako vás, pohádkové kraje a exotická místa. Miluje dárky s obsahem kvalitní kosmetiky, a parfémy. Na přilákání vysněného partnera použijte kouzlo, které byste měli provést v noci během úplňku. Dvě růžové svíčky potřete jasmínovou vůní a postavte je po obou stranách sešitu nebo diáře. Svíčky zapalte, zapište si, jak by měl váš ideál vypadat. Pak několikrát hlasitě napsaný text přečtěte. Kouzlo je třeba opakovat každý den nejméně po dobu jednoho měsíce. Podporu bohyně Astraey si zajistíte následně. Do krabičky vložte zelený krystal nebo křišťál, skleničku tělového oleje s vůní muškátu a malé zrcátko. Vše musíte zabalit do hedvábného papíru a vložit do krabičky. Tam ještě přidáte papír, na nějž jste si napsali, jak by měl ideální partner vypadat. Krabičku zavřete a nechejte ji měsíc na parapetu, aniž ji budete otevírat. Ovšem bohyni Astraeu budete denně žádat o radu a pomoc. Pamatujte si, že každé vyřčené slovo má nesmírnou sílu. A usmíření oslavte objetím.

Váhy:

Hathor, egyptská bohyně umění, ženskosti a krásy, je záletnice. Ráda se pohybuje ve společnosti, tančí třeba na stole, obecenstvo pobaví břišním tancem. Takže až na vás po rušném pracovním dni dolehne stres, zavolejte ji k sobě. A třeba si ještě pozvěte přátele, aby bylo veseleji. Nezapomeňte připravit pohoštění a na stůl postavit vázy s červenými květinami. Vy sami zvolte nějaký neobvyklý oděv. Na ruce nebo na nohy přivažte nebo jinak připevněte umělé květiny, růžové a červené stuhy, látkové zvonečky apod. Při své oblíbené hudbě tančete po celém bytě, z otevřeného okna požádejte Hathor, aby Amorův šíp zasáhl ten správný cíl. Sami jste strůjcem svého štěstí, spoléhejte sami na sebe, ze svých neúspěchů neobviňujte jiné. Můžete mít občas dojem, že nic nefunguje. Zapište si tuto skutečnost na papír. Třeba celý týden budete mít denně na papíře slova "ach, jo, nic se mi nedaří." Mnohonásobné opakování tohoto pocitu vás vůbec nemusí znepokojovat. Zkuste negativní "ach jo" nahradit denně něčím pozitivním. Bohyně Hathor vám ráda pomůže. Uvidíte za týden ohromující výsledek.

štíři:

staroegyptská bohyně Serket se zajímá stejně jako vy o věci mezi nebem a zemí, o mystiku a ezoteriku. Ráda hledá tajemství, flirtuje, se svými vyvolenými hraje erotické hry. V pátek, což je den Venuše, se věnujte v klidném a tichém prostředí rituálu, který by k vám měl přivábit lásku. Doprostřed stolu umístěte do svícnů dvě dortové svíčky, jednu bílou a jednu červenou. Bílá svíčka jste vy sami, červená svíčka představuje Serket. Obě svíčky zapalte, dívejte se do plamenů a snažte se zklidnit, zbavit se vnitřního napětí. Až svíčky vyhoří, vezměte si vonnou tyčinku a omotejte ji celou provázkem. Vložte tyčinku do krabičky, tyčinku posypejte růžovými lístky a uzavřenou krabičku schovejte pod postel. Krabičku tam necháte asi měsíc. Stále si představujte svůj vysněný ideál. Ráno svíčky zahrabejte na zahradě nebo vyhoďte. Každé pondělí ráno se před odchodem do práce nebo do školy pomodlete ke svému andělu strážnému. Požádejte ho o pomoc, péči a ochranu. A hlavně poděkujte, až pomoc přijde.

Střelci:

vaší ochrannou bohyní je Epona, galská bohyně koní. Je nezávislá, plná překvapení, kam přijde, dokáže svým zjevem upoutat pozornost okolí. Má velmi blízko k umění, miluje hudbu a ráda zpívá. A jak vám pomůže přivolat toho, po kom vaše srdce touží? S rituálem můžete začít kdykoliv, nejlépe v podvečer. Nejprve se vykoupejte nebo osprchujte s použitím voňavých kosmetických přípravků. Natřete své tělo vonným nebo třpytivým tělovým mlékem, olejem, gelem. Tak, jak vás bůh stvořil, se na sebe dívejte v zrcadle, rozčesávejte si vlasy, chvalte se a zavolejte svoji bohyni. Požádejte ji, aby vás zavedla do pohádkové země, kde najdete svého pohádkového prince nebo princeznu. Další den se vydejte na krátkou procházku a najděte venku malý světlý oblázek. Pořádně ho umyjte, osušte a den ho nechejte na parapetu, aby se mohl nabít sluneční energií. Během dne si s kamínkem povídejte, mazlete se s ním, přikládejte si ho na čelo nebo na srdce. Požádejte kamínek i bohyni Eponu, aby vám pomohli uskutečnit vaše sny. Večer na kamínek napište iniciály vysněného protějšku a kamínek v plátěném sáčku uložte pod postel, kde ho nechejte jeden měsíc. A rada od karet: jednejte za všech okolností tak, aby svět i vy sami jste byli v bezpečí. Vaším rádcem je kromě bohyně i zdravý selský rozum.

Kozorozi:

vaší patronkou je římská bohyně Almatheia. Stejně jako vy ráda pomáhá ostatním, v práci je vytrvalá a téměř vždy úspěšná ve všem, do čeho se pustí. Navíc je nesmírně šetrná a umí téměř z ničeho udělat velkou věc. Pokud potřebujete získat pozornost a lásku nějakého člověka, využijte ke kouzlení sobotu, Saturnův den. Tehdy je také Almatheina energie nejsilnější. Připravte si koupel nebo sprchu s přípravky, které obsahují kozí mléko a jasmín. Nezapomeňte na lístky máty. Pokud vám kozí mléko jako nápoj nevadí, osvěžte ho o lístky máty a vypijte. Představujte si, že pijete mléko lásky a prožíváte období plné smíchu a radosti. A hned potom přivolávejte člověka, o něhož stojíte. Na stůl položte misku, do ní postavte hnědou svíčku, po stranách misky postavte dvě stříbrné svíčky. Zapalte hnědou svíčku a několikrát poklepejte na stěny misky. Asi po pěti minutách zapalte dvě stříbrné svíčky a myslete na svůj budoucí protějšek. Opět po pěti minách svíčky sfoukněte a vyslovte následující formuli: "Nyní jsme jedno tělo a jedna duše, kouzlo je dokonáno." Už se ničím netrapte, nechejte staré bolesti a šrámy roztříštit v zrcadle.

Vodnáři:

zrozenci jsou zasvěceni egyptské bohyni nebes - Nút. Její tělo je složeno z hvězd. Září, svítí jasným světlem, vábí k sobě příslušníky druhého pohlaví. I když je schopna, tak jako vy, mít současně několik vztahů najednou, touží stále po nových a nových romantických zážitcích a po člověku, který by jí byl zcela oddán. Kouzlo milostné magie proveďte v pátek v době novoluní nebo dorůstajícího měsíce. Do misky s vodou dejte tři stříbrné svíčky, zapalte je a v duchu si představujte svého snového partnera nebo partnerku. Požádejte bohyni Nút, aby vám pomohla najít skutečnou lásku. Po dvaceti minutách meditace svíčky zhasněte a na kus čistého papíru si 12 krát napište jméno toho, po kom vaše srdce touží. Papír přilepte na zadní stranu malého zrcátka. Do zrcátka se chvilku dívejte a pak 12x vyslovte jméno svého miláčka. Následně zrcátko i s papírem vložte do kapsy nebo do peněženky a noste tento talisman měsíc u sebe. Snažte se žít v harmonii. Harmonie je mír a mír je láska.

Ryby:

vaší ochrannou bohyní je Eset, egyptská představitelka vysoké magie. Umí jít tvrdě za svým cílem, pro získání člověka, který ji zaujme, neváhá použít různá kouzla, především ale ta, která se týkají lásky a krásy. Požádejte ji o pomoc, vyslyší vás a poskytne oporu. Z hřebene si vezměte chomáček svých vlasů, připravte si několik okvětních lístků karafiátu a ametyst. Všechny věci vyložte vedle sebe na stoleček a myslete na svou lásku a na své budoucí štěstí. Po pár minutách vezměte do ruky ametyst a žádejte bohyni Eset, aby váš vzkaz vyřídila duchům, kteří se vznášejí nad Nilem. /Proud Nilu byl srovnáván se zažívacím traktem od úst až po tlusté střevo. A lidské tělo viděli staří Egypťané jako zelené údolí obklopené pouští/. Poděkujte a všechny kouzelné věci si dávejte každý večer pod polštář. Kouzlo opakujte jeden měsíc. Sílu kouzla můžete znásobit, když si z kousků zelené, světle fialové a modré vlny vytvoříte provázek, který si připevníte na ruku, na nohu, nebo dáte do kapsy nebo do peněženky a opět jeden měsíc nosíte při sobě. V duchu si co nejčastěji opakujte slova: "Mé vlasy si zamiluj a zítra před mými dveřmi stůj."

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu