Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - pondělí 15. 5.2023

15. je v Tarotu Dábel sám a někteří se jí obávají. Ukazuje nám jen naše slabiny. nahlédnete pod pokličku svého osudu v tento den

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - pondělí 15. 5.2023

"Kapka lásky je víc jak vodopád zlata." Friedrich Von Bodenstedt

Máj - Lásky čas.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se odprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat na dovolenou. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Slunce neví nic o temnotě, Láska o žárlivosti. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Milostný trojúhelník bude odhalen.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

B ý K

Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

B L í Ž E N C I

Pro ty, kteří se cítili oslabení a nemocní se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Je čas na smíření, náprava nebo pochopení. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Rak

Pokud dnes zažijete pocit, že jste zkoušeni, věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Prožijte den hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Lev

Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádankách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě potěší a dostaví se radost.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

V á H Y

Vaše mysl vědomě myšlenkami zraňuje vaši duši. Pokud to nejsou obavy z tohoto dne, pak se hlásí o slovo vaše podvědomí, kdy jste v dětství zažili něco, čemu jste tenkrát nerozuměli a to se ukrylo v podobě strachu hluboko do míst, kam se denně nechodí. Často se pak můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce. Dnes je příhodný čas to odstranit buď meditací nebo přidávám pro inspiraci úžasný film.

video.https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

š T í R

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji.

Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Střelec

Pokud dnes potkáte ženu středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, věřte, že její rada bude pro vás přínosná, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Dnešní den se můžete někomu svěřit nebo se někdo svěří vám s tím, že to činí proto, že ví, že od vás nebude tajemství vyzrazeno. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Kozoroh

V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto buďte obezřetní. Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

V O D N á Ř

Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Ryby

Pokud dnes potkáte ženu středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, věřte, že její rada bude pro vás přínosná, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Dnešní den se můžete někomu svěřit nebo se někdo svěří vám s tím, že to činí proto, že ví, že od vás nebude tajemství vyzrazeno. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Dnes vás může políbit múza.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Přeji všem báječný Májový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat..

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu